Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Carsiya cikarsan altin fiyatlarini sor tucecim.merak ediyorum.

Aksam haberlerde gordum. En fazla operasyon siirtte gerceklestiriliyormys.
Bosver varsin nobet tutsun eşin.
Cok zor ve pis bir cografya o taraf. Yasadik gorduk biliyorum

Carsiya cikarsan altin fiyatlarini sor tucecim.merak ediyorum.

Aksam haberlerde gordum. En fazla operasyon siirtte gerceklestiriliyormys.
Bosver varsin nobet tutsun eşin.
Cok zor ve pis bir cografya o taraf. Yasadik gorduk biliyorum
Evet dün 30 Ağustos kutlamalarında halk yokmuş mesela ben her sene giderdim bu sene eşim araç üzerinde görevli yollar kapalı park yeri yok diye gidemedim . Eşim hatta eve gelince dedi ki hiç kimse yoktu çok garipti saldırı mı olacak diye düşündük dedi. Belediyeye kayyum bekleniyor zAten 3 şehire atandı şuan kalan 4 şehirden birinde yaşıyoruz

Esimin arkadasi bizim arabanin partikur temizligini yapmis birkac birsey daha yapmis. Arabayi bilgisayara baglamis.
Sagolsun.

250 lira cepte kaldi. Cok sevindim.
Bu yil mtv sigorta bakim lastik akaryakit zammi derken ..iyice canim sıkılmısti.

Kasimda muayenesi var.
Belki kis lastigi de almak lazim gelecek

Şu kayyumlarla bitmeyen zamlarla ilgili o kadar ağır konuşmak istiyorum kiii..
Ama gerek yok banlandığmla kalırım

Şu kayyumlarla bitmeyen zamlarla ilgili o kadar ağır konuşmak istiyorum kiii..
Ama gerek yok banlandığmla kalırım
Zamlara diyecek söz yok o konuda konuşmayalım evet ama kayyumu istiyoruz tabiki bu şartlarda yaşamak istemiyoruz biz

Şükür iyiyiz bulantıda yok bol bol uyuyoruz bu hafta biter inş o da tarama testi için gün aldık ben bile aldım kilo sanırım pantolonların beli acıtıyorinternette faydalı denilen herseyi yiyorum.
Kg almamışsındır bence bende öyle olmuştum karnım genişlediği için düğmeler kapanmıyordu ama kg almıyordum

Selam kızlar yorgun savaşçı döndü dun kaynanam geldi aldılar gelip beni eltime geçtik saolsun gelirken yaptığı salcadan 5 kavonoz bi küçük kahvaltilik sos getirmiş bir paket kurban eti akrabası bize yollamış dün gece et çıkarmıştım kiyma çektirdim 1 bucuk kg yakın gelmiş yarim kg dan fazla köftelik yaptim aksama kizartcam patatesle gerisini sulu köfte yaptim onuda pisirdim simdi kapadim altini onu yarin icin dolaba koycam aksama kardesim gelcek kalcak markete çıktım şoka çay yanina biseler patates beyaz peynir teaş köpüğü esime 28 buraya verdim bime girdim yumurta ekmek makarna fln 20 de buraya 50 tl uçtu yine eve geldim şu istedim yarin biter diye pazar çalışmıyor sucu 8 de oraya bozuklari aticam kumbişe 60 diyelim ona kagit 10 attim bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…