- 11 Mart 2013
- 33.741
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.112
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.281
Geçen arkadaşım umutsuz ev kadınlarına başlamıştı aklımda o varBen ferihaya basladim
Carsiya cikarsan altin fiyatlarini sor tucecim.merak ediyorum.Bizimde arkadaşımın kızına bebek görmesi için hediye almamız lazım . 10 kg patlıcan alıp közletip buzluğa atmam lazım . Altın almamız lazım . Yemek listesi yapmam lazım ayrıca eşim yarın Çarşamba ve Cuma nöbetçi . Çarşamba arkadaşlar bana gelecekler
Yaprak dokumuGeçen arkadaşım umutsuz ev kadınlarına başlamıştı aklımda o var
Evet dün 30 Ağustos kutlamalarında halk yokmuş mesela ben her sene giderdim bu sene eşim araç üzerinde görevli yollar kapalı park yeri yok diye gidemedim . Eşim hatta eve gelince dedi ki hiç kimse yoktu çok garipti saldırı mı olacak diye düşündük dedi. Belediyeye kayyum bekleniyor zAten 3 şehire atandı şuan kalan 4 şehirden birinde yaşıyoruzCarsiya cikarsan altin fiyatlarini sor tucecim.merak ediyorum.
Aksam haberlerde gordum. En fazla operasyon siirtte gerceklestiriliyormys.
Bosver varsin nobet tutsun eşin.
Cok zor ve pis bir cografya o taraf. Yasadik gorduk biliyorum
Müge anlı Pazartesi başlıyor bende izliyorum yaYaprak dokumu
Aski memnu
Feriha
Hanimin ciftligi
Bunlari izliyorum ben.
Dogum iznine cikinca gelin evi muge filan baslar izlerim
ayy sorma benimki baslıyo canım esım cocugun yanında ızleme dıyo uyurken fırsat buldukca ızlıcem artık yada annemde dururkenMüge anlı Pazartesi başlıyor bende izliyorum ya
Heyecanlı konularla başlasa bariayy sorma benimki baslıyo canım esım cocugun yanında ızleme dıyo uyurken fırsat buldukca ızlıcem artık yada annemde dururken
Ya bu arada sen beni gördün sence şişmiş miyim kafaya taktım yineayy sorma benimki baslıyo canım esım cocugun yanında ızleme dıyo uyurken fırsat buldukca ızlıcem artık yada annemde dururken
Sen zaten hiç kilo almamışsınki nasıl şişeceksin tatlım ya bence hiç kafana takma hamilesin evinin işini yapabiliyosun bebiş saglıklı boşver milletiYa bu arada sen beni gördün sence şişmiş miyim kafaya taktım yine
Sen nasılsın bebek nasılSen zaten hiç kilo almamışsınki nasıl şişeceksin tatlım ya bence hiç kafana takma hamilesin evinin işini yapabiliyosun bebiş saglıklı boşver milleti
Şükür iyiyiz bulantıda yok bol bol uyuyoruz bu hafta biter inş o da tarama testi için gün aldık ben bile aldım kilo sanırım pantolonların beli acıtıyorSen nasılsın bebek nasıl
Şu kayyumlarla bitmeyen zamlarla ilgili o kadar ağır konuşmak istiyorum kiii..Evet dün 30 Ağustos kutlamalarında halk yokmuş mesela ben her sene giderdim bu sene eşim araç üzerinde görevli yollar kapalı park yeri yok diye gidemedim . Eşim hatta eve gelince dedi ki hiç kimse yoktu çok garipti saldırı mı olacak diye düşündük dedi. Belediyeye kayyum bekleniyor zAten 3 şehire atandı şuan kalan 4 şehirden birinde yaşıyoruz
Zamlara diyecek söz yok o konuda konuşmayalım evetŞu kayyumlarla bitmeyen zamlarla ilgili o kadar ağır konuşmak istiyorum kiii..
Ama gerek yok banlandığmla kalırım
Kg almamışsındır bence bende öyle olmuştum karnım genişlediği için düğmeler kapanmıyordu ama kg almıyordumŞükür iyiyiz bulantıda yok bol bol uyuyoruz bu hafta biter inş o da tarama testi için gün aldık ben bile aldım kilo sanırım pantolonların beli acıtıyorinternette faydalı denilen herseyi yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?