Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çamaşır topladim katlayıp kaldırdım geçen aldığım dolma biber duruyordu dolapta yıkayıp temizledim attim buzluga 1 kiloya yakin var 3 4 poset yaprak var buzlukta yer yok düzgün 2 3 poset taze fasulye birazda biber kapya kozleyip atmak istiyorum maydonoz vardi dolapta yarim bağ temizleyip dogradim küçük kapak attım buzluga dolma içine koyarim kışın kahve içiyorum az dinleniyorum sonra akşam yemeğine baslarim

23tl ev yemeği , 22 tl kantinden ıvır zıvır , 17 tl lcw den bebek hediye , 35 tl şok marketten sıvı yağ . Bu hafta hiç alışveriş yapasım yok Pazartesi sebze meyve alırız fınıshı bile alamadım

Altın Pazartesi’ye kaldı Çünkü hesaptan 2000 tl çekmem lazım atm 1500 veriyor dün unutmuşum ya para çekmeyi

Görümcemin eşi bir devlet bankasında kredi veriyor . Konut kredisi faiz oranları düşmeden önce bile banka zarara veriyor bize bir faydası yok gelen müşterinin demişti o hep aklımdadır faizin daha fazla düşeceğini düşünmüyorum

Mutfak dolaplarını fayansları ocağı sildim güzelce.Koltuk örtülerini yıkadım.Evi süpürdüm sildim pazartesi halılarım gelecek onları yayarım hemen.Pazartesi iş çıkısı banyoyu temizleyip toz alırım.Yarın dinleneceğim inşallah.Heryerim tutuldu çok fenayım çok yordum kendımı

Piknikteyiz pazarda 60 tl nakit harcadım marketten 2 paket mangallık kanat 2 şişe ayran aldık 36 oraya verdik onu kk dan aldı eşim evden kırmızı eti vw köfteyi hazırladım çok iyi oldu kızlar oynuyor abimleride aradık gelin diye semaverde çay içicez

Bu aralar psikolojim bi değişik melankolikim mutlu olamiyorum beni tatmin etmiyo bisey zaten bütün aksilikler üst üste geldi yorgunum. Maddi acıdan cokuntudeyiz maas hala yatmadı. Sebep çokmus aslinda yeniden nakliye tutulacak fiyat aldik 1300 Diyolar. Eve kapora istediler 1150 doğal gaz elektrik açılacak

Mabel matiz felan dinleyip ağlayasım var annemi de özledim
Ozaman benden sana mabel matizden "al gönlümü yerden yere vurma güzel ne olursun" armağan etmek istiyorum mabel bu şarkıyı çok güzel yorumlamış.
Sıkma canını inşallah en kısa zamanda feraha çıkarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…