Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gelemedim 2 gündür buralara.Harcamalar bitmiyor
Misafir olunca ipin ucu kaçtı hemde baya kaçtı.Sanki evde birşey yok gibi 2 gündür 100'er tl markete ıvır zıvır alarak verdik.
85 tl de perşembe günü vermiştik.Denize falan gittik orada masa parası falan ödedik.Yegenime terlik aldık 18 tl oraya ödedim.
Harcamalar bitmiyordu
1 eylül itibariyle 1 ay çok sıkı harcama diyetine gireceğim yoksa böyle olacak gibi değil.

❤❤ insallah canım çok iyisin. Mesajıni okuyunca mutlu oldum gerçekten

115 TL arabaya yakıt.
15 TL oğlan oyuncak.
25tl pizza bugün yine temizlik yaptık pizza yedik
45 TL pasta annemin yarın doğum gunu
Yarın harcama olmaz diye umuyorum.
Hepsini kredi kartından gectim
Doğum günü kutlu olsun, sağlıklı ve uzun yılları olsun inşallah:)

Ellerine sağlık canım, güle güle kullan, geç kirlensinler

Mabel matiz felan dinleyip ağlayasım var annemi de özledim
Sıkma canını düzelir umarım en kısa zamanda biraz aksilikler üst üste geldi sende yoruldu hem bedenen hem ruhen maaş yatınca biraz rahatlarsın 2-3 aya düzene girer sağlıgınız huzurunuz yerinde olsun herşey yoluna girer

Biraz önce geldik eve çocuklar çok eglendi bizde çay keyfi yaptık abimle sohbet ettik sağolsun eşim güzel yapar mangalı herşeyi halletti ben sadece közlenen sebzeleri salata yaptım. Gelince çocukları yatırdık bulaşıkları yıkadım pazardan 10 kg domates almıştık onu leğene koydu eşim yarın menemen yaparım. Diğerlerini yerleştirdim karpuz dpgradım yiyip yatarız

Günaydın
Akşam eve geldik evin gibisi yok özlemişiz
Gelirken market manav alışverişi yaptım fazla da birşey almadım 200 tl verdim
5 kg kayısı reçeli
10 kg peynir
1 kg tereyağı getirdim
Biraz idare eder bunlar bizi domates 1 tl idi yarın boğaz alıp konserve yapıcam

Günaydın
Bugün işyerinde sabahçıyım..
Bugün geleneksel aşure dağıtma günümüz olucak işyerinde:) çok şanslıyım ki gitmeden yine nasip olucak yemek çok güzel yapıyor aşçı :)

Ben daha önce hiç yapmadım ya paket aşure alıp yapayım bari yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…