- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.321
❤❤ insallah canım çok iyisin. Mesajıni okuyunca mutlu oldum gerçektenOzaman benden sana mabel matizden "al gönlümü yerden yere vurma güzel ne olursun" armağan etmek istiyorum mabel bu şarkıyı çok güzel yorumlamış.
Sıkma canını inşallah en kısa zamanda feraha çıkarsınız
Doğum günü kutlu olsun, sağlıklı ve uzun yılları olsun inşallah:)115 TL arabaya yakıt.
15 TL oğlan oyuncak.
25tl pizza bugün yine temizlik yaptık pizza yedik
45 TL pasta annemin yarın doğum gunu
Yarın harcama olmaz diye umuyorum.
Hepsini kredi kartından gectim
Ellerine sağlık canım, güle güle kullan, geç kirlensinlerMutfak dolaplarını fayansları ocağı sildim güzelce.Koltuk örtülerini yıkadım.Evi süpürdüm sildim pazartesi halılarım gelecek onları yayarım hemen.Pazartesi iş çıkısı banyoyu temizleyip toz alırım.Yarın dinleneceğim inşallah.Heryerim tutuldu çok fenayım çok yordum kendımı
Afiyet olsun canım bende cig kofte aseriyorum ama hafta da 3 4 gün simdi canim istiyo ama almiycamNe yapsak da gidiyor para.
60 lira harcadik. Ortada birsey yok.
Kiyma içi hazirladim firina gonderdim kiymali pide icin. 30 lira tutmus.
Guzel yapan biri olacak ortam olacak. Cig kofte candirAfiyet olsun canım bende cig kofte aseriyorum ama hafta da 3 4 gün simdi canim istiyo ama almiycam
Sıkma canını düzelir umarım en kısa zamanda biraz aksilikler üst üste geldi sende yoruldu hem bedenen hem ruhen maaş yatınca biraz rahatlarsın 2-3 aya düzene girer sağlıgınız huzurunuz yerinde olsun herşey yoluna girerMabel matiz felan dinleyip ağlayasım var annemi de özledim
Maasa son 13 gunParamız çok az kalmış yapacak çok şey var maaşa kadar elimdeki parayı harcamak istemiyorum umarım yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?