Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İçinde kuru meyve olunca seviyorum birde tabiki nar kayısı filan olunca ay önceden sevmezdim ya şimdi olsa yerim

Hayırlı pazarlar kızlar gece 4 ten beri elektrik yoktu 11 e geliodu geldi sularda enerji yok sebebiyle yoktu zor hazirladim kahvalti ettik topladim yeni geliyo şükür sular dün kardeşim geldi oturdu kalmadı ekmegi fazla almışım dun aksam sabah harcama olmadı eşim sigara alcam ddi o var bibe icecek kalmamış alir biseler simdi mutfaga gircem bulasik doldu elde yikancaklsrda var su gelmisken yapayim aksama sulu köfte var salata biraz barbunya da var yeter

Kizlar daha once gordum fakat hic yemedim bilmem. Hediye kelek geldi. Tursu yapilabiliyormus. Yalniz buyuk bunlar . Yani hindistan cevizi kadar var buyuklugu.
Nasil yapayim bunlari
Pure turşusunu yap dilimle yarım ay şeklinde çok güzel olur keşke benimde olsa

Merhaba bugün bişey almadım harcamadım
Ama dün 700 küsür harcadık
Polodan tişört, pijama takımı ve çorap
Taçtan nevresim takımı, yastık
İnsan üzülüyor gibi harcayınca ama
Hepsi de gerekli

Kahvaltı ettikten sonra beyazları makinaya attım Alez çarşaflar filan işte . Markete gittim sırf finish için gittim. Vıkıng elde yıkama deterjanı aldım 1 ekmek 1 minik defter yaş maya aldım ayrıca finish 22 tl ödedim. Kasadan bir bayan geçiyordu o deterjanı almayınca rica ettim onun hakkını da aldım . Makinadakileri astım bir kahve yaptım biraz kendime vakit ayırmam lazım . Akşama yeşil mercimek pişirmek istiyorum ilk kez yapacağım faydalı diye düşünüyorum eşim yok zAten

Merhaba kızlar,sabah 7 de mutfağa girdim patates kızarttım 8 gibi kahvaltı yaptık eşimin sınav görevi vardı. Sonra balkonları yıkadım evi süpürüp sildim tuvaleti yıkadım .Çocukları da yıkadım. Duş aldım eşim geldi. Yemek yapamadım sağ olsun bir et markette 1 kg tavuk kanat 25 tiydi. Onu aldık
hazır pişmiş mangalda. Yoğurt almış eşim 4 kg 16 tl

Market tavuğu almıyoruz organik de her zaman bulunmuyor malesef
Amcamlar köyde ama onlar bile tavuk yetiştiremiyor. Ancak kendilerine yetecek kadar
Çok istiyorum bahçeli bir evim olsun bahçesinde tavuk besleyeyim...Coxuklar rahatca toprakla oynasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…