Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Teşekkürler tuce. İlk fırsatta deneyeceğim. Bu arada böyle iç hazırlayıp böreğe de koyuyorlar ona benziyormuş biraz.

Mercimekli bulgur pilavını annem de çok yapar hatta içine küp küp patates de eklerdi. Çocukluğumda çok severdim.
Bugün eşimle markete ben de gittim tabi ben hep oturdum o aldı. Toplamda 320 lira harcadık içinde deterjan peynir tereyağı sebze meyve süt filan var.

Yoruldum bugün evde valla h ici daha az yoruluyorum adam evdeyken oglum cok yaramaz bide eylül geldi bizim ev çok sıcak yarin eriste kesebikirim kactir kismet olmuyo bu hafta pazar görmedim evde biseler var buzluktada onlari kullanmayın yer açılsın daha fasulye atamadim

Kızlar geçen sütü fazla almistim 1 bucuk kilosunu çigden buzluga attim ilkkes yaptim onunla yogurt yapicam nasil çözdürüyo pişiriyosunuz

Gün boyu harcama yapmadım, akşam yemek sonrasi dışarı çıktık sahile 4 kisiydik eşim ödedi dondurma,cay, mandalina çıkmış biraz aldık. Toplamda 50 tl ile günü kapattık.

Esim yanindaki kimseye hicbir sey ödetmeyi sevmez huyudur, sinir oluyorum. Cok cok ısrar edilecek ki kabul etsin,veya gidip habersiz ödenecek kasadan vs.

Bu özelliğini bilenler de artık hic teklif bile etmiyorlar bunu da biz ödeyelim diye işlerine geliyor. Biraz yüzsüzlük gibi geliyo bana artık

Aynı benim eşim
Eli cebinden çıkmaz,geri durmaz,sirf abur cubura 105 tl odedi misafirimiz vardi tatili 2 çocuğa verdi sepeti ne istiyorsanız alın dedi daha dün.Halbuki misafir gelmeden önce fazla fazla almıştık abur cubur meyve kuruyemiş,
Oğluma alırken bile fiyata göre sınırlama getiriyorum ama eşimin bu huyu beni benden alıyor.

Marmarabirlik zeytin cok lezzetliymis. Iyiki 2 tane aldim.
Finish powerball 80 adet var. Yeter bana. Indirimde gorursem tekrar alirim.
Maas gelsin artik sıkıldım.
Yarin işbaşi.
Insallah cok yorulmam.
Biz de migrostan indirimden aldık 4 kavanoz 500gr lık. Çok sevdim bende

Bugün iş çıkışı bizmlkilere uğradık..
Annem memlekette şuan. Bir iki çeşit yemek yaptım, biraz etrafı toparladım.. eşimle ikimz çok yorgunduk eve taksi ile döndük.. bugün ki toplam harcamamız 40 tl 25 taksi

Kizlar sezeryan olacagim icin doktor buyuk ihtimal 38. Hafta bitinde bebegi alir.
Normal 40. Haftada oldugu icin ve ben 38. Haftada dogum yapacagim icin kalan 2 hafta da dogum sonrasi izne ekleniyormus.
Ekleniyor pürecim bana da dr 38 demişti ama ben 39+2 de ameliyat oldum kendim istedim ne kadar büyüse o kadar iyi diye hatta 40 i bekleyecektim dr tatile çıkacaktı diye vazgeçtim Ilk çocuğum 38 de doğdu emmesi iyi değildi sarılığı ağır geçti vs. Bu yüzden ikincide bekledim ama sen doktorunu dinle yine

Eklensin yaaa süper olur. Okula cok fazla gitmek istemiyorum.
9lar 10lar cok yorabilir beni

Günaydın herkese
1 tl simit alarak güne başladim.Aksama ekmek dışında harcamak yapmak istemiyorum.1 aydır izin misafir bayram v.s derken ipin ucu fazlaca kacti
Salı günü şehir dışından 1 günlüğüne misafirim olacak gibi.Carsambadan cumaya kadar da kayınvalidemler gelecekler kizlarindalardi 3 aydır.Artik evlerine dönüyorlar 3 gün bizde olacaklar 3 aydir oglusumu gormediler vakit gecireceklermis okul acilmadan.yine harcama yapmamayi planlıyorum evde pek eksiğim yok olanlarla idare edeceğim.Eksikleri kayınpederim gün içinde biz işteyken oğlanla dolaşmaya çıkıyorlar ozaman hallediyor.
Limon mandalina getirirler yeni mahsulden,salça cezerye,cevizli sucuk,patlican,biber kurusu,pul biber,kara biberder falanda gelir Görümcem sağolsun o konuda iyi bize bir koli yapar

Bu arada u.s poloda indirim var %60+15 sepette ben oğlum için 2 uzun kollu swet 2 eşofman altı aldım kışlık,193 tl tuttu 4 parca ürün.normalde 339 tl indirimsiz hali.
Polo nun Lacoste elbiseleride 159 tl idi sezonda şimdi 69 tl ye düşmüş ben çok kullanıyorum hafta sonu ve günlük akşam falan dışarı çıktığımızda ilgilenen olursa diye onuda yazayım dedim.
Özdilek A 101 , bin, sok marketlerden kullandığımız markalardan denk geldiklerinden biraz ihtiyaç olan kırtasiye malzemesi aldım.
Sadece özellikten aldigimiz boya çeşitlerine 180 tl ödedik onu biliyorum net fiyat olarak.
Diğerleri alışveriş yaparken parca parca aldığımız için sadece kırtasiye nekadar tutmuştur bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…