- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.381
Tühh azıcık küçük olsaydi turşusu cok güzel olurdu canımKizlar daha once gordum fakat hic yemedim bilmem. Hediye kelek geldi. Tursu yapilabiliyormus. Yalniz buyuk bunlar . Yani hindistan cevizi kadar var buyuklugu.
Nasil yapayim bunlari
Mercimekli bulgur pilavını annem de çok yapar hatta içine küp küp patates de eklerdi. Çocukluğumda çok severdim.Ben yeşil mercimekli bulgur pilavı yaparim harika olur. Yeşil mercimeği suda haşlarım 5 10 dk kadar sonra üstüne bulgur atarım tuzla birlikte pilav demini alır. Ayrı bir tavada zeytin yağında soğan kavururum kızaran soğanları pilava döker karıştırırım. Çok güzel olur istersen bulgur pişerken bir iki dis sarımsak da atabilirsin. 1 bardak yeşil mercimeğe yarim bardak bulgur koyuyorum
Ben gündüz dikkatlice bakıyım o zaman:)Yaprakların arkasında oluyorlar
Ben zeytin almıştım gerçekten lezzetliydiMarmarabirlik zeytin cok lezzetliymis. Iyiki 2 tane aldim.
Finish powerball 80 adet var. Yeter bana. Indirimde gorursem tekrar alirim.
Maas gelsin artik sıkıldım.
Yarin işbaşi.
Insallah cok yorulmam.
Aynı benim eşimGün boyu harcama yapmadım, akşam yemek sonrasi dışarı çıktık sahile 4 kisiydik eşim ödedi dondurma,cay, mandalina çıkmış biraz aldık. Toplamda 50 tl ile günü kapattık.
Esim yanindaki kimseye hicbir sey ödetmeyi sevmez huyudur, sinir oluyorum. Cok cok ısrar edilecek ki kabul etsin,veya gidip habersiz ödenecek kasadan vs.
Bu özelliğini bilenler de artık hic teklif bile etmiyorlar bunu da biz ödeyelim diye işlerine geliyor. Biraz yüzsüzlük gibi geliyo bana artık
Biz de migrostan indirimden aldık 4 kavanoz 500gr lık. Çok sevdim bendeMarmarabirlik zeytin cok lezzetliymis. Iyiki 2 tane aldim.
Finish powerball 80 adet var. Yeter bana. Indirimde gorursem tekrar alirim.
Maas gelsin artik sıkıldım.
Yarin işbaşi.
Insallah cok yorulmam.
Doğradik yaptik canim. Insallah guzel olur. Tariflerde kadinlar hep butun halde yapiyorlardi. Ama bizimki o kadar kucuk degildiTühh azıcık küçük olsaydi turşusu cok güzel olurdu canım
Ekleniyor pürecim bana da dr 38 demişti ama ben 39+2 de ameliyat oldum kendim istedim ne kadar büyüse o kadar iyi diye hatta 40 i bekleyecektim dr tatile çıkacaktı diye vazgeçtimKizlar sezeryan olacagim icin doktor buyuk ihtimal 38. Hafta bitinde bebegi alir.
Normal 40. Haftada oldugu icin ve ben 38. Haftada dogum yapacagim icin kalan 2 hafta da dogum sonrasi izne ekleniyormus.
Eklensin yaaa süper olur. Okula cok fazla gitmek istemiyorum.Ekleniyor pürecim bana da dr 38 demişti ama ben 39+2 de ameliyat oldum kendim istedim ne kadar büyüse o kadar iyi diye hatta 40 i bekleyecektim dr tatile çıkacaktı diye vazgeçtimIlk çocuğum 38 de doğdu emmesi iyi değildi sarılığı ağır geçti vs. Bu yüzden ikincide bekledim ama sen doktorunu dinle yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?