Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya bu ay çok harcama yaptım yetiştirmem lazım yoksa eşim çene yapar

Market aliverisi 70tl.

Esime tras bicagi, biraz seftali, biraz muz,tuvalet kagidi, ekmek,krema.

Asil buyuk alisveris yapmam lazim bakliyat kuruyemis beyaz et kiyma vs bayadir almadim hepsi bitti. Onlar baya tutar esimin izin gununu bekliyorum.

Allah asgari ucretle gecinenin yardimcisi olsun

Bende bugün hiç harcamadım eşim ekmek ve 2 süt aldı ne 10 tl falan ödemiştr. Anneme gittik akşam yemege etli patates yapmış çok severim iyi oldu büyük bir kova eriştemi verdi tarhanamı verdi oda 3 kg falan gelir köyden üzüm getirmiş ondan aldım 2kg kadar bazlama yapmış 3 tane ondan aldım sağolsun ne istersen al dedi 2 tane kavun koymuş kabak çekirdeği kurumamış ondanda verir

Slm kızlar
Hatırlarsınız geçmişten gelen faizli büyük bir borç çıkmıştı. Geçmişe yönelik takibimden kaçan bir borçtu. Ana parayı ve faizi ödedik. Ödemeyi Kesilen cezanın son gününden önce ödediğimiz için cezanın büyük bir kısmına indirim yaptılar. Son ödemesi de Ekim ayında. Bugün keyfim çok yerinde. Çok şükür. O adamdan da dava açsak kazanırız ama arayıp sinirimi tekrar bozmak istemedim ( haklısınız gidip hakkımı aramam doğru olan. ) başımızın gözümÜzün sadakası olsun inş. Durumu olunca ödeyecek mi zaman gösterecek.
20tl sakal tıraşı
35 tl ayakkabı tamiri
12 tl ice Latte
3 kilo süt 13tl
2.90tl ekmek
Yarın da pedikür yaptırmam lazım 50tl
Kuaför ile topuz için fiyat aldım 50tl
Kredi kartı ile ödeyeceğiz. Daha son maaş ve kullanmadığı izinlerin parası yatmadı.
Cebimde 20tl kaldı.
Eşimin de 58tl si kalmış.

Evet videolar izleyeceğim ama o cıktı işi aynı paraya denk geliyor fakultenin ordan çıkaracak olmama rağmen
Belkibdeneme soru bankası falan çıkarırım...
Inşallah atanirim daha çalışmaya baslamadim açıkçası
Materyal yapıyorum bir yandan biryandan çocuk vakit yok şuan icin

Huhu günaydın herkese.

İstanbul'a alısmaya calısıyorum Benım yardımcı abla baska sehıre tasındı oglunun okulundan oturu , bugun yenı bırı basladı cok heycanlıyım nasıl olacak nasıl gıdecek bılmıyorum.
Fıyatta anlastık ama bırbırımızı sevebılecekmıyız gorucem.

Hafta sonu köy pazarından patlıcan almıstım . Onları kup kup dogradım dun sabah tuzlu suya bastım cıktım evden, Annemcım sagolsun onları kızartmıs bır guzel posetlemıs. Orman kebabı ıcın hazırladım.
Bıberde kızartacaktım ama dogranmamıs bıberım yoktu sımdılık , dogranmıslarıda ellemek ıstemedım. Cuma gunu alıcam posete eklıcem onlarıda.

Sonracıma 3 kg yakın kapya dıyorsunuz sız, ben kırmızı bıber dıyorum dogradık buzluga attık.

Yapılacak ne kaldı dersenız var ya. Ben bıttı sanıyodum. ıste 3 kg taze fasulye alsam, efendım 3 kg bamya asagı yukarı 4 kg barbunya alıp atsam cok guzel olacak.

Buarada bızım okulda bugun ıng sınıf kurası cekılecek . Benım buyuk oglan ortaokula gectı malum.
Dun ona okul cantası aldım Nike marka aldık , 180 lıraya aldım kırtasıyeden. Boynerde aynı cantaya bakmıstım 230 lıraydı , neyse kı kırtasıyeden gorunce hemen aldım cok guzel kar etmıs oldum. Ayakkabısı fılan var yenı daha dogru duzgun gıymedı , yazı terlıkle gecırdı.
Ama sonbahara gırdık surada 20 gun sonra baslarız hırka- uzun kol gıymeye . Kıyafet alısverısı var sırada

Günaydın kızlar,
Dün swatch saatimi düşürdüm saniyeyi gösteren ince çubuk çıkmış ve sabah farkettim ki çalışmıyor... Böyle bir saat tamir olur mu? Hatırası vardı en önemlisi....
olur canım kızılayda pasajların içinde saat tamircileri var yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…