- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.581
Ya bu ay çok harcama yaptım yetiştirmem lazım yoksa eşim çene yaparInş geliştirirsiniz. Ekmek ve pazar alışverişi dışında harcama olmazsa neden olmasın evdeki bakliyatlari da kullanırsınız. ALLAH bereketini koyar. Ben de bugün bir arkadaşa gittim bebeği olmuştu
Bir takım elbise aldım. eşim de çocuklara dondurma almış 40 tl harcamışızdır. Yemeğe da buzluktan lahmacun çıkardım. Buzlukta hazır yemek iyi oluyor
Yarın dolma sarma yapmayı planlıyorum kardeşimle birlikte
Faturalar yoksa yeterElimde son 250 tl kaldı maaş ayın 21. De yetiştirebilir miyim acaba ödenecek hiç fatura yok
Amin canım süreç zorlu rakipler zorlu .Kardeşim de aynı durumda oda kpss ye başlıyor allah yardımcınız olsun
Kpss icin internetten de faydalan.
Oabt icin guzel kaynaklar yukluyorlar. Cikti alip calisirsin.
Ben o kadar cok para vermistim ki kaynaklara. Ama ataninca maddi manevi tum yorgunlugum gitti.
Ogretmenlik bir anne icin en guzel meslek.
Haftada 30 saatin olsa(ki anasinifi icin oyle) sabahtan oglene kadar calis 5bin küsür maasin olur.
Bebegin belli bi yastan sonra senin sinifinda olur. Ilkokulu da kendi okulunda gözunun onunde bitirtirsin. Kuzenim cokkk rahat anasinifi ogretmeni
olur canım kızılayda pasajların içinde saat tamircileri var yapıyorlarGünaydın kızlar,
Dün swatch saatimi düşürdüm saniyeyi gösteren ince çubuk çıkmış ve sabah farkettim ki çalışmıyor... Böyle bir saat tamir olur mu? Hatırası vardı en önemlisi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?