Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hesapta galiba maaş zamanına fazladan gram parası kalacak gibime geliyor ona gram mı alsam yoksa koton açılıyor gidip bi oraya mı baksak kafamda deli sorular

Herkese selamlar
Misafir bereketiyle geliyor Evde herşey oluyor fazla fazla ama gezmeye falan getiriyoruz yatili olunca harcamalar çok oluyor dışarıda.
Dün akşam abimin oğlu(5 yaş) salincagin emnieyitini açtırmış ağlaya ağlaya dirsegini kırmış 2 yerinden acil hece ameliyata alındı.Cok üzüldük çok korktuk,tel takılmış inşallah biran önce iyi olurama hala aksilik yapmaya devam ediyormuş yataktan kendim inecegim falan diye.
Azonce kayınvalidemler geldi bize.Ben akşam göreceğim 3 gün bizdeler.salcalarim falan gelmiştir
Oğlana polodan aldıklarım geldi 2 gündür daha açıp bakamadım misafirden pişir temizle topla ıkram yap v.s derken 2 gündür 2 ser saatlik uykuyla duruyorum.Sabah resmen gözümü acamadim algılarım kapandı servisin zar zor merdivenini çıktım oturdum yerime ruh gibiyim.Aksamda yine ayakta kalacağım misafir var.Okul açılsın yerleşik hayata gecelim artık yoksa bir köşede yığılıp kalacağım.
Bugün yarın ve cuma günü hiç harcama yapmamayi planlıyorum insallaahhh

Bugün esim izinli sagolsun sabah ugrasma kahvaltiyla disarda yapalim dedi, mahalle arasinda ufak biyer var erzincan tandir kete falan yapiyolar oraya gittik. Ne kadar ödedi sormadım en fazla 30 tl falandir.

Bu dedigim yer kilosu 35 tlye manti satiyor fiyati makul geldi alip denemek istiyorum, guzelse buzluk icin alabilirim biraz

Aksama kofte patates salata dusundum bakalim gun icindeki gidisata gore yaparim disari cikmazsak harcama olmaz

Bende bir kış hazırlıklarımi yazayım da kendime moral olsun
25 kg patates
15 kg soğan
4 paket barbunya
6 paket yeşil fasulye
20 adet mısır
1 paket bakla
7 paket vişne
4 paket şeftali
5 paket yemeklik ve kavurmalik biber
2 paket kızartmalık bahçe biberi
2 paket kapya
2 paket kabak
2 paket semiz
4 paket dolma biber
5 paket asma yapragi
1 buzluk kabı maydanoz
1 kap dere otu ikiside doğranmış
Kurutulmuş nane
Pul biber
Salça
Kur patlıcan ve kabak dolmalik
Tarhana
Fasulye-biber turşusu 5 kiloluk kavanoz
Kornişon 3 kg kavanoz
Kıl biber 1 kg kavanoz
20 kavanoz domates
7 kavanoz patlıcan sos

Bakliyat,un,seker, temizlik malz.,şampuan,macun ve kağıt ürünleri kontrol edip onlarida yedeklemem gerek yoğunluktan hiç bakamadım 1 aydır Ne durumdayız diye.
Sadece patlıcan koyamadım dolaplar çok dolu yerim kalmadı onuda et tavuk falan pişirip ay sonuna yaparım yer açılınca dolapta daha mevsimi bitmiyor neyseki.

Oooo sende çalışmışsın karınca gibi

Oooo sende çalışmışsın karınca gibi
Kendi capimda yapmaya çalıştım birşeyler.Aksam yemeklerini cabucak yapmamiz lazim zamandan tasarruf ettirmesi lazım,oğlum okuldan gelince ders çalışıp,sohbet edecek vaktimiz çok az 6 da geliyoruz,9 gibi yatırıyoruz okul döneminde,hazırlık olunca soğanı salçayı kavurup tencereye koymak basit olur yarı pişmiş yemek sayılıyor.
Tabi en önemlisi bütçekışın faturalar tavan,herşey kat be kat pahalı,birde hormonlu,
Allah sağlıkla l,huzurla,ağız tadıyla yemek nasip etsin insallah

Aynen öyle vallahi ya herşey zaten aşırı pahalı oluyor şimdi bile öyle ki doğalgaz bu sene tüm herşeyi silip süpürecek eminim

Inanmıyorum muthıssın.
Sımdı lıstenı ınceleyecegım, kaybolma bır yere

Kizlar babam devlet memuru.
Ev kirasi ödemiyor.Yasadigi ilcede aldigi para guzel para sayilir.

Ama son birkac aydir annemi biktirmis. Parayi az veriyormus. Kadin birsey alacagi zaman aldirmiyor veya az aldiriyormus.
Kiz kardesime masraflarin kis diyormus.

Migrostan baska markete gidip asla alisveris yapmazdi.
Migrosta 3 poset erzaga 750 lira verdi diye a101e dadanmiş şu siralar.

Sigara almayi birakip tütün sarmaya baslamis. Pek beceremiyor evi batiriyor diye annem her gun agliyor.
Anlicamiz bi yerde bi sıkıntı var ki 40 yillik savurgan babam kendi capinda kemer sıkıyor
tabi bizimkiler isyanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…