Bugün ne aldin kaç tl harcadin

25 kg patates (cuvalla mı aldın bunu)
15 kg soğan
4 paket barbunya
6 paket yeşil fasulye
20 adet mısır
1 paket bakla
7 paket vişne
4 paket şeftali (bunu nasıl koydun)
5 paket yemeklik ve kavurmalik biber
2 paket kızartmalık bahçe biberi
2 paket kapya
2 paket kabak
2 paket semiz
4 paket dolma biber
5 paket asma yapragi
1 buzluk kabı maydanoz
1 kap dere otu ikiside doğranmış
Kurutulmuş nane
Pul biber
Salça
Kur patlıcan ve kabak dolmalik
Tarhana
Fasulye-biber turşusu 5 kiloluk kavanoz
Kornişon 3 kg kavanoz
Kıl biber 1 kg kavanoz
20 kavanoz domates
7 kavanoz patlıcan sos

Kıskanınca Ben Yapacaklarıma pembirik kalp bıraktım, yaptıklarıma nazarlık.

Neyse bır kac sorum var sımdı .

1. Şeftaliyi nasıl yaptın? Bunu kaynatıp sonra meyve suyu yapacaksın dımı bebelere?
  2. Soğan ve patatesi cuvalla mı aldın, kaca aldın ?
  3. Semiz otunu cacıklık mı sakladın?
  4. Mısırları kocanıyla mı bıraktın, ben gecen senelerde kaynatıp bıcakla ayırıyordum salatalara fılan veya mısır kasesı yapıyordum . Bak sımdı yapsam mı yapmasam mı?
  5. Vişneyi kacırdım sanırım ben efendim
Ben bunlara bişiler ek yapayım.

4 paket kızılcık
Baya bi Patlıcan ve kırmızı bıber közleme
5 kg yaglı sirkeli turşu karışık
6 kavanoz köftelik sos

Bu son ıkısını annem yaptı.

Maşallah canım Allah ağız taşıyla yedirsin inşallah

Ev almadık arsa daha baskın gelmeye başladı onun içinde iyi bir arastirma yapmamız gerekiyor seneye de kalabilir
Eşim cuma günü askerden geliyor bir kaç arsaya bakabiliriz belki bir kaç gün daha memlekette durup evimize döneceğiz
Hakkımızda en hayırlısı olsun niyetimde bu sene yatırım adına bir adım atmak vardı ama bakalım artık ne olacak pure hazel

Güneybatı alırdım açıkçası hayırlı olsun
sağol canm inşallah hayırlı olur güneybatı yola bakıyor güneydogu hastaneye bakıyor şimdi oturdugum evde güneybatı üst kat yazın sersem tavuk gibi ordan kalkıp diğer odaya yatıp duruyoruz çok sıcak bu alacağımız orta katlarda

yola bakan daireler genelde daha hızlı satılıp hızlı kiraya veriliyor kendi evimden ve kirada oturduğum evden biliyorum fiyatta ona göre fark ediyor genelde . Tek sorun bence ben yaşadığım için söylüyorum cadde üzeri şuan kirada oturduğum ev ve çok kirleniyor sürekli bir temizlik halinde oluyorum

Selam kızlar anca okudum yazıyorum sabah uyandik kahvaltı ortalik topladim gece gec yattım film izledik eşimle sabah bir sürü oyuncak dağınıklık gece toplamiyorum öyle gec olunca ses yapmamak için erişte hamuru yaptim yine 4 yumak dinlenirken hamurum gidip elektrik supurgemin hortumu olmuş onu aldim guzel duruyo yarin deniycem 100 oraya 20 market ve milyoncuya 1 kilodan fazla kapya aldim 3 tlydi ekmek ve salatalik oglana biseler aldim geldim eriste yufkalarini actim bu sefer fırında kuruttum yufkayi hemen kestim iki tepsi dolu dolu oldu kuruyorlar yoruldum kaynanamın getirdiği sarmalar vardı hazır pisirdim sadece yanına buzluktan son paket haşlanmış yarma vardı onu soğuk çorba yapcam biraz dünden eristem var yeter bugun yorgunum valla bugün kolaya kaçtım hem buzluktan yer açılsın kapya yaticam taze fasulye koyucam daha

9 tl harcadık bugün sil süpür yaptı çocuk odasının perdesini yıkadım eşim az sonra takacak Akşama nohut pilav mercimek çorbası pişirdim birazdan çay saati başlayacak en sevdiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…