- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.621
Maşallah canım Allah ağız taşıyla yedirsin inşallahBende bir kış hazırlıklarımi yazayım da kendime moral olsun
25 kg patates
15 kg soğan
4 paket barbunya
6 paket yeşil fasulye
20 adet mısır
1 paket bakla
7 paket vişne
4 paket şeftali
5 paket yemeklik ve kavurmalik biber
2 paket kızartmalık bahçe biberi
2 paket kapya
2 paket kabak
2 paket semiz
4 paket dolma biber
5 paket asma yapragi
1 buzluk kabı maydanoz
1 kap dere otu ikiside doğranmış
Kurutulmuş nane
Pul biber
Salça
Kur patlıcan ve kabak dolmalik
Tarhana
Fasulye-biber turşusu 5 kiloluk kavanoz
Kornişon 3 kg kavanoz
Kıl biber 1 kg kavanoz
20 kavanoz domates
7 kavanoz patlıcan sos
Bakliyat,un,seker, temizlik malz.,şampuan,macun ve kağıt ürünleri kontrol edip onlarida yedeklemem gerek yoğunluktan hiç bakamadım 1 aydır Ne durumdayız diye.
Sadece patlıcan koyamadım dolaplar çok dolu yerim kalmadı onuda et tavuk falan pişirip ay sonuna yaparım yer açılınca dolapta daha mevsimi bitmiyor neyseki.
sağol canım yarın pazarlık yapılacak müteahhit gelicek bakalım çok sevdim evi site olmasıda çocuklarım açısından güzel olacakCanim hayirli olsunnn.
Guneybati tercih efiyorum ben.
Gün işigindan daha cok faydalaniyor
sağol canm inşallah hayırlı olur güneybatı yola bakıyor güneydogu hastaneye bakıyor şimdi oturdugum evde güneybatı üst kat yazın sersem tavuk gibi ordan kalkıp diğer odaya yatıp duruyoruz çok sıcak bu alacağımız orta katlardaGüneybatı alırdım açıkçası hayırlı olsun
evinin cephesi çok güzel o zaman seninBen sabah güneşini çok seviyorum ve bizim evde sabahdan başlar batana kadar güneş alır, bilemedim güney doğu bence bizimki sanki.
sağol canm inşallah hayırlı olur güneybatı yola bakıyor güneydogu hastaneye bakıyor şimdi oturdugum evde güneybatı üst kat yazın sersem tavuk gibi ordan kalkıp diğer odaya yatıp duruyoruz çok sıcak bu alacağımız orta katlarda
yola bakan daireler genelde daha hızlı satılıp hızlı kiraya veriliyor kendi evimden ve kirada oturduğum evden biliyorum fiyatta ona göre fark ediyor genelde . Tek sorun bence ben yaşadığım için söylüyorum cadde üzeri şuan kirada oturduğum ev ve çok kirleniyor sürekli bir temizlik halinde oluyorumsağol canm inşallah hayırlı olur güneybatı yola bakıyor güneydogu hastaneye bakıyor şimdi oturdugum evde güneybatı üst kat yazın sersem tavuk gibi ordan kalkıp diğer odaya yatıp duruyoruz çok sıcak bu alacağımız orta katlarda
Çok uyguna gelmişsabah 4.5 tl harcadım kahvaltı ve öğle yemeği için.
Yarın tekrar bakıcaz ve pazarlık yapılacak arabayı satarız büyük ihtimallePenguen bizim günaydoğu cephe ve yazın serin kışın sıcak oluyor evimiz. batı cephe akşam güneşiyle yazın çok bunaltır diye düşünüyorum
Ne kadar evYarın tekrar bakıcaz ve pazarlık yapılacak arabayı satarız büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?