Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizimde yarın meyve ve salça almamız lazım akşam markete gideriz . Gündüz oturma odasının perdesini yıkayıp koltuklarımızı temizleyeceğim Cuma günü misafirim var onlara yarın Saray sarması yapıp buzdolabına koyacağım

Bizim bu ay yüksek gelecek vantilatör hiç durmadan çalıştı 24 saat ayrıca perdeler yıkanıyor

Ay tugce ben senin kv ye sinir oldum. Hamile kadınsın salçanı istedin üstelik parasını da verdigin salça. bir türlü göndermedi. Ayıptır yani kendi gönderemicek durumdaysa hastalık vs gibi birine rica edebilirdi. Market salçası yedirecek hamile kadına.

İstersen salcan gelene kadar idare edecek miktari ben sana gönderebilirim,benimki de adanada yapılıyor kv tarafından. Ciddiyim gercekten gönderebilirim

Ay canım çok teşekkür ediyorum kavanozun dibinde az market salçası vardı dün ve bugün yemeği onunla yaptım sanki tatlı oldu ya bana mı öyle geliyor diyorum eşimde yemek tatlı olmuş dedi alışkın değiliz galiba ondan

Kesinlikle ev salçasına alışınca market salçasının tadı bir tuhaf geliyor. Zaten icine yapay seyler katıyolar tatlandırıcı da vardır eminim. Ben de asla kullanamıyorum

Kesinlikle ev salçasına alışınca market salçasının tadı bir tuhaf geliyor. Zaten icine yapay seyler katıyolar tatlandırıcı da vardır eminim. Ben de asla kullanamıyorum
Telefonda dedim ki anne az kaldı market salçası ile karıştırarak idare ettim midem bulanıyor tek market salçası kullandığım zaman dedim . Geçen hafta Pazartesiydi . Perşembe Cuma yollarım dedi tamam o zamana kadar yeter dedim cidden de yetmişti ama işte bir daha aramadım aramakta istemiyorum sorumluluk alamıyor çünkü . Ne zaman yollarda artık allah büyük . Yarının yemeğini de yaparım evdekiyle akşama da yenisini alırım oda hemen bozuluyor ya yarısını buzluğa koyuyorum

Kapyaları közleyip temizledim attim buzluga iki poşet 1 kilo taze fasulyeyle 2 kg yakın domates aldım aksam yarin taze fasulyenin yarısi aksam yemeğine yarısı kavurup buzluga atcam h sonu son kışlık yapilcaklari alayim diyorum insallah

Günaydın herkese ☘
Dün eşime çeyrek aldırdım eski tarihli olsun dedim hediye getirmemiz gereken bir yer var 485 tl ye aldığını söylediEvde de kayınvalidemler olduğu için eşime inanın hiç birşey soramadım curcunaydi ev.
Ben bir önceki günden köfte yoğurmuştum saklama kabına hazırlayıp koydum dolaba,yaprak sarması pişirmiştim pazartesi oda vardı,Kayinvalidem yanına pilav yapmış salata,icecek,tursu çıkarttım onları yedik.
Salçalarım,karabiber,pul biber,cevizli kömbe,cevizli sucuk,biraz da limon getirmişler sağolsunlar,Oğlana bir pijama takımı,eşime ayakkabı,banada 2 çift çorap almışlar,Görümcem minik kıymalı pidelerden yaptırmış gelecekleri akşam bizede göndermek için 12 tane buzluğa koydum,dün kahvaltıda falan işitip yedirmişler gelince oğlana.
1 kiloluk bir pakette kaçak kahve getirmişler.
Kayınpederim oğlanı dolandırmaya evin yakınlarındaki markete getirmiş,oradan da 10 meysu,10 meyveli süt,nutella falan almış oğlana,
Inşallah harcamalara çok katkısı olmasını umuyorum bu yeni eklenenlere birlikte
Sebze meyve alırız bittikçe,okul maratonu başlıyor pazartesi ilk gün dosyasını verirler elimize bakalım benim aldığım kırtasiye malzemelerinin dışında daha neler almamız gerekecekservis zammizda belli değil henüz.
Bu arada beyazlar için deterjanım bitti indirimli falan gören varsa yazarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…