- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.641
Bizimde yarın meyve ve salça almamız lazım akşam markete gideriz . Gündüz oturma odasının perdesini yıkayıp koltuklarımızı temizleyeceğim Cuma günü misafirim var onlara yarın Saray sarması yapıp buzdolabına koyacağım
Ay canım çok teşekkür ediyorum kavanozun dibinde az market salçası vardı dün ve bugün yemeği onunla yaptım sanki tatlı oldu ya bana mı öyle geliyor diyorum eşimde yemek tatlı olmuş dedi alışkın değiliz galiba ondanAy tugce ben senin kv ye sinir oldum. Hamile kadınsın salçanı istedin üstelik parasını da verdigin salça. bir türlü göndermedi. Ayıptır yani kendi gönderemicek durumdaysa hastalık vs gibi birine rica edebilirdi. Market salçası yedirecek hamile kadına.
İstersen salcan gelene kadar idare edecek miktari ben sana gönderebilirim,benimki de adanada yapılıyor kv tarafından. Ciddiyim gercekten gönderebilirim
Ay canım çok teşekkür ediyorum kavanozun dibinde az market salçası vardı dün ve bugün yemeği onunla yaptım sanki tatlı oldu ya bana mı öyle geliyor diyorum eşimde yemek tatlı olmuş dedi alışkın değiliz galiba ondan
Telefonda dedim ki anne az kaldı market salçası ile karıştırarak idare ettim midem bulanıyor tek market salçası kullandığım zaman dedim . Geçen hafta Pazartesiydi . Perşembe Cuma yollarım dedi tamam o zamana kadar yeter dedim cidden de yetmişti ama işte bir daha aramadım aramakta istemiyorum sorumluluk alamıyor çünkü . Ne zaman yollarda artık allah büyük . Yarının yemeğini de yaparım evdekiyle akşama da yenisini alırım oda hemen bozuluyor ya yarısını buzluğa koyuyorumKesinlikle ev salçasına alışınca market salçasının tadı bir tuhaf geliyor. Zaten icine yapay seyler katıyolar tatlandırıcı da vardır eminim. Ben de asla kullanamıyorum
Bizim de bugün doktor randevumuz, ben devlete gidiyorum amaYarin doktor randevum var. Muayene parasi ayrica birkac eksik de var. Para azaldi.
Maasa 9 gun var off
450 bin canım bugün son kez konuşacaklar müteahhitle inşallah biraz daha indirim yaparNe kadar ev
Banada 87 gelmiş dondurucu açıldı ondan bu en uygunu olur su faturasıda çok geliyorElektrik faturam 76 gelmis.
Artik 75ten asagi asla dusmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?