Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tabiki konusun. Ev fiyatlari dusmesi lazim. Pek alan yok faiz indirimine ragmen.
Guzel
Haberleri bkliyoruz
Bu evler 500 binin üzerindeydi hala öyle 2 müteahhit paylaşmış daireleri birinin durumu sıkışıkmış o yüzden indirime gitmiş diğerleri hala 530 binden başlıyor ilanlara baktık oraya gitmeden kısmet olursa ev çok güzel sitede küçük parkı var iş arkadaşımla yan yana almayı düşünüyoruz tayinimiz çıkarsa seneye kiraya veririz hastane arkası oldugu için çabuk verilir diye düşündük

Bankayla kredi isini konustunuz mu

Yesil mercimek almaliyim.
Haftasonu cok az da olsa eriste kesmek istiyorum. Yesil mercimekli yapinca guzel oluyor et suyuyla filan.

Nohut islatacagim. Ne zamandir aklimda fakat hazir islnmis yok diye yapamiyorum.
Manti corbasinin icine atica guzel oluyor.
Kuru fasulye de islatacagim.

Bugun de kirmizi mercimek corbasi yapayim diyorum. Oglisle bana.

Birgun de kiymali makarna yapacagim. Biraz liste cikarip birkac yemek belirledim

Ayrica balik sezonu acildi. Tezgahlara hemen inse bari. Haftada 1 hamsi tava ve diger baliklar iyi olurdu.
Okullar acildi artik.
Yemek buyuk dert . Yaomak neyse ama karar verme asamasi sıkıntı.
Ozellikle oglum ve esim secici. Her seyi yemiyorlar beyefendiler

Bende hamsiyi çok severim haftada en 1 defa yaparım kış gelince bazen 2 günde falan ama kızlar yemiyor maalesef

Günaydın arkadaşlar;
Pazara gittik dün akşam. Domates, salatalık, fasülye, barbunya,şeftali, üzüm,incir,yeşillik, biber, havuç,dolmalık biber aldık. Yaklaşık 80 tl tuttu. (Pazar candır) Artık buzluğumda yer kalmadı. İşallah gelecek sene bir dondurucu almak niyetindeyim.
Pazar sonrası markete gittim. Peynir,kıyma,tavuk,süt, ekmek aldım. 75 tl de oraya gitti.
Pazara giderken yorgun ve aç olduğumuz için birer çikolata aldık.10 tl
Dizi izlerken herşeyi ayıkladım. Reklam aralarında da poşetleyip ayırıp, organizasyon yaptım. Evi düzenleyip gönül rahatlığıyla uyudum :)
Baya harcamalı bir gündü. Ancak dolabın bu şekilde dolu dolu olması beni iyi hissettiriyor.

Bizim dolaba yine biseyler oluyo hayirlisi bu sene cok yoruldum yemin ederim cok moralim bozuk ya dolap bozulacak yine cok az soğutmuş hafif bi koku olmus insallah bisey olmaz
Anneminde ayni canim.
Bayramda sogutmamaya baslamis. 170 liraya tamir ettirmis. Yine de tam duzen tutmamis.

5 adet patlican 10 adet kapya biber közledim. Evde vardi degerlendirmek istedim eşim 2 gün isten gec cikacak yemege gelemez, ziyan olmasin dedim. Sogumasini bekliyorum posetlicem buzluga.

Buzlugum o kadar kucuk ki 2 kucuk cekmece sadece. Ve agzina kadar dolu suan daha bisey sigmaz. Ana yemeklik sadece fasulye ve sulu kofte koydum dogerleri hep yardimci yemek kozleme,kizartma,dogranmis biber,dogranmis domates vs.

Kesinlikle benim de seneye dondurucu almam lazim,cunku oglum icin de biseyler koyuyorum ben. Kisin meyve suyu veya mama yapmak icin meyve vs gibi. Kaliteli et kiyma gibi. Dondurucu sart.

Bugunu harcamasiz gecirmek istiyorum umarim basarabilirim

Nihayeetttttttt evimizin son kredi taksitini ödemiş bulunmaltayimmmm

Bikac ay yine oğlumun kitaplarını falan aldık sıkacağız,doğalgaz v.s eklenicek ama inşallahh nisan-mayıs gibi dahada rahatlamış oluruz

Eft ile ödeme yapıyordum,aradım son taksiti ödedim birşey gerekiyormu diye bankayı.35-50 tl arası ipotek kaldırma ücreti ödeyip,dilekçe doldurmak için bankaya gelmeniz gerekiyor dediler.Haftaya pazartesi izin almıştım onuda hallederim o arada.

Aaaa ne şahane bir haber darısı bize olsun o zaman . 4 taksitimiz kaldı 15 Eylül’de ödeme yapınca kaldı 3

Aaaa ne şahane bir haber darısı bize olsun o zaman . 4 taksitimiz kaldı 15 Eylül’de ödeme yapınca kaldı 3
Cook teşekkürler.Darisi başınıza olsun insallah
Bir iki küçük krediler var onlarida halledersek cook çok iyi olacak.
8 yıldır ödediğimiz için yıldırdı bizi biraz ama çok şükür ev sahibi olduk.

Çok şükür bizimde kredimiz bitince eksi hesabımızı kapatacağız inşalllah ondan da kurtulacağız çok güzel olacak . Sonra şahane bir sahalara dönüş yapıp muhteşem birikimler yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…