- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.661
Tabiki konusun. Ev fiyatlari dusmesi lazim. Pek alan yok faiz indirimine ragmen.450 bin canım bugün son kez konuşacaklar müteahhitle inşallah biraz daha indirim yapar
Bu evler 500 binin üzerindeydi hala öyle 2 müteahhit paylaşmış daireleri birinin durumu sıkışıkmış o yüzden indirime gitmiş diğerleri hala 530 binden başlıyor ilanlara baktık oraya gitmeden kısmet olursa ev çok güzel sitede küçük parkı var iş arkadaşımla yan yana almayı düşünüyoruz tayinimiz çıkarsa seneye kiraya veririz hastane arkası oldugu için çabuk verilir diye düşündükTabiki konusun. Ev fiyatlari dusmesi lazim. Pek alan yok faiz indirimine ragmen.
Guzel
Haberleri bkliyoruz
Bankayla kredi isini konustunuz muBu evler 500 binin üzerindeydi hala öyle 2 müteahhit paylaşmış daireleri birinin durumu sıkışıkmış o yüzden indirime gitmiş diğerleri hala 530 binden başlıyor ilanlara baktık oraya gitmeden kısmet olursa ev çok güzel sitede küçük parkı var iş arkadaşımla yan yana almayı düşünüyoruz tayinimiz çıkarsa seneye kiraya veririz hastane arkası oldugu için çabuk verilir diye düşündük
Eşime veriyorlarda benim maaşım düşük istediğimiz tutarın ödemesi benim maaşımdan baya yüksek benim üzerime olsun istiyorum aile toplam gelirini gösterip şansımı denicem yoksa eşim çekecekBankayla kredi isini konustunuz mu
Bende hamsiyi çok severim haftada en 1 defa yaparım kış gelince bazen 2 günde falan ama kızlar yemiyor maalesefAyrica balik sezonu acildi. Tezgahlara hemen inse bari. Haftada 1 hamsi tava ve diger baliklar iyi olurdu.
Okullar acildi artik.
Yemek buyuk dert . Yaomak neyse ama karar verme asamasi sıkıntı.
Ozellikle oglum ve esim secici. Her seyi yemiyorlar beyefendiler
Acaba içini aşırı mı dolduruyorsun canım, biraz azalt istersenBizim dolaba yine biseyler oluyo hayirlisibu sene cok yoruldum yemin ederim cok moralim bozuk ya dolap bozulacak yine cok az soğutmuş hafif bi koku olmus insallah bisey olmaz
Anneminde ayni canim.Bizim dolaba yine biseyler oluyo hayirlisibu sene cok yoruldum yemin ederim cok moralim bozuk ya dolap bozulacak yine cok az soğutmuş hafif bi koku olmus insallah bisey olmaz
Yok canim hatta tasincaz ya süt yumurta domates salatalik meyve var sadece bisey almadimAcaba içini aşırı mı dolduruyorsun canım, biraz azalt istersen
Aaaa ne şahane bir haber darısı bize olsun o zaman . 4 taksitimiz kaldı 15 Eylül’de ödeme yapınca kaldı 3Nihayeetttttttt evimizin son kredi taksitini ödemiş bulunmaltayimmmm
Bikac ay yine oğlumun kitaplarını falan aldık sıkacağız,doğalgaz v.s eklenicek ama inşallahh nisan-mayıs gibi dahada rahatlamış oluruz
Eft ile ödeme yapıyordum,aradım son taksiti ödedim birşey gerekiyormu diye bankayı.35-50 tl arası ipotek kaldırma ücreti ödeyip,dilekçe doldurmak için bankaya gelmeniz gerekiyor dediler.Haftaya pazartesi izin almıştım onuda hallederim o arada.
Cook teşekkürler.Darisi başınıza olsun insallahAaaa ne şahane bir haber darısı bize olsun o zaman . 4 taksitimiz kaldı 15 Eylül’de ödeme yapınca kaldı 3
Çok şükür bizimde kredimiz bitince eksi hesabımızı kapatacağız inşalllah ondan da kurtulacağız çok güzel olacak . Sonra şahane bir sahalara dönüş yapıp muhteşem birikimler yapmak istiyorumCook teşekkürler.Darisi başınıza olsun insallah
Bir iki küçük krediler var onlarida halledersek cook çok iyi olacak.
8 yıldır ödediğimiz için yıldırdı bizi biraz ama çok şükür ev sahibi olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?