Bugün ne aldin kaç tl harcadin

harikaa
darısı bize olsun 8 taksitimiz kaldı

Emin değilim yanlız toz kullanan arkadaşlar daha iyi bilir

Bende Pazartesi den itibaren yemek listesi yapıp ona göre alışverişimi yapıcam yoksa çok para harcanıyor

Bugün de el açması peynirli börek yaptım (kızartacam)
Ekşili turşu
Çorbaya karar veremedim dahaaaa

Selam kızlar bugun ogluş uyudu ben erken kalktim sabah bulasik yikanmisti onu topladim ev toplayıp 11 e geliodu kahvalti ettik süpürgemi kullandım güzel tamir olmuş hortumu paspas çekip toz aldim cam önü sildim eristelerim baya kurumuslar aksama toplayabiliriz oglani yikadim bi makine renkli yikadim biter birazdan dün aldığım taze fasulyeleri hallettim yarısı buzluga domatesli kavurup attim yarısını pisirdim aksama bide pilav yapicam yarin eltime gidebilirim orda yeriz aksam iki posette rende domates attim pazara gideyim 1 kilo bamya bir kilo yesil fasulye aticam buzluga balık istiyorum h sonu için daha açamadik sezonu

Selam
11:30 hastahanedeydik..
ultrason, kan verme, nts bağlanma derken çıkmamız 2 yi buldu..
herşey yolunda çok şükür
Eczaneden ilaçlarımı aldık ve muayene ücreti ile birlikte 48 lira..
sevdiğm bir pastahane var ordan kurabiye aldık 34 lira
Yol parası 20
Markette uğradık; çay, ekmek, domates, üzüm ve limon aldık 36 lira ödedik..

Mercimek çorbası çoban salata ve karışık kızartma yaptım , yedik..

Hesabımda 2500 var.. doğuma kadar dokunmayacğz belki acil bişey olur lazım olur diye

Saray sarması yaptım buzdolabında attım akşam da yeriz yarın misafir ikram çıkacak . Oturma odamın perdeleri yıkandı ütülendi. Otura otura koltuk sildim tv sehpası ciflendi . Mantı için kıymalı sos yaptım dünden çorbam var salata sarımsaklı yoğurt hazır balkon yıkayıp masayı oraya hazırladım duşa girdim uzandım oğlum dinlensin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…