Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yarın benim evimde Yasin okunacak özellikle istedim zAten oturacaktık oğlum için diye düşündüm onu merak ediyorum doktora gitmek istiyorum hep inşallah sağlıklı ve iyidir . Bazı günler hareketlerini daha fazla hissediyorum bazı günler daha az . O zaman yatıp takip etme ihtiyacı oluyor . Daha doğmadan bir sürü sorumluluk hissediyorum anne olmak daha doğmadan bile çok zormuş canım annemi de özledim

Bizimki de hiç para bulundurmaz sürekli kartla ödüyoruz valla nakit olunca para hesabı yapamıyorum kızlar ya

Bizimkinin kartini aldim son yasadigimiz kart faciasindan sonra.
Simdi de tembih ediyorum dikkat et diye.
Bizim evde de eksi hesap faciasından sonra telefonuma mobil uygulama indi herşeyi oradan kontrol ediyorum . 2 kartımız var zaten ek kart şeklinde isteyen harcıyor . Ama bu konuma gelene dek baya çaba sarf ettik şimdi mutluyuz çok şükür

Bizim dolaba yine biseyler oluyo hayirlisi bu sene cok yoruldum yemin ederim cok moralim bozuk ya dolap bozulacak yine cok az soğutmuş hafif bi koku olmus insallah bisey olmaz
Ayarlarına baktın mı bir kere annemlerinde kış modunda kalmıştı inş masraf çıkmaz

Gözünüz aydın rabbim saglıkla huzurla oturtsun tez zamanda bebiş haberinide verdirsin kendimin borcu bitmiş gibi nasıl mutlu oldum

Yine fazla yemek yedim galiba iç organlarım ve oğlum vücuduma sığmıyor doktora gidince ilk sormam gereken soru bu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…