- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.721
bundan sonra böyle hissetmem normal tuce bebek büyüyür sabahları daha rahat hissedersin kendiniYine fazla yemek yedim galiba iç organlarım ve oğlum vücuduma sığmıyordoktora gidince ilk sormam gereken soru bu olacak
Evet zeyno aynen öyle oluyor sabah süperim öğlen öğleden sonra çok iyiyim . Ama akşam yemeğinden sonra inanılmaz sert oluyor karnım daha fazla midem dolacak diye korkumdan su içemiyorum doya doya . Eşim gelmiş karnıma dokundu çok sert hemen uzan diyobundan sonra böyle hissetmem normal tuce bebek büyüyür sabahları daha rahat hissedersin kendini
Geçmiş olsun canım tez zamanda iyilessin inş.Herkese selamlar
Misafir bereketiyle geliyor Evde herşey oluyor fazla fazla ama gezmeye falan getiriyoruz yatili olunca harcamalar çok oluyor dışarıda.
Dün akşam abimin oğlu(5 yaş) salincagin emnieyitini açtırmış ağlaya ağlaya dirsegini kırmış 2 yerinden acil hece ameliyata alındı.Cok üzüldük çok korktuk,tel takılmış inşallah biran önce iyi olurama hala aksilik yapmaya devam ediyormuş yataktan kendim inecegim falan diye.
Azonce kayınvalidemler geldi bize.Ben akşam göreceğim 3 gün bizdeler.salcalarim falan gelmiştir
Oğlana polodan aldıklarım geldi 2 gündür daha açıp bakamadım misafirden pişir temizle topla ıkram yap v.s derken 2 gündür 2 ser saatlik uykuyla duruyorum.Sabah resmen gözümü acamadim algılarım kapandı servisin zar zor merdivenini çıktım oturdum yerime ruh gibiyim.Aksamda yine ayakta kalacağım misafir var.Okul açılsın yerleşik hayata gecelim artık yoksa bir köşede yığılıp kalacağım.
Bugün yarın ve cuma günü hiç harcama yapmamayi planlıyorum insallaahhh
Herkeste olan birşey bu tuce ilk bebeğin olduğu için endişelenmem normal ama yaşadığın normal bir durum bebek büyüdükce karnın daha sertleşecek endişelenme canımEvet zeyno aynen öyle oluyor sabah süperim öğlen öğleden sonra çok iyiyim . Ama akşam yemeğinden sonra inanılmaz sert oluyor karnım daha fazla midem dolacak diye korkumdan su içemiyorum doya doya . Eşim gelmiş karnıma dokundu çok sert hemen uzan diyo
Ben daha yeni hamile olduğumu anlamaya başladım galibaHerkeste olan birşey bu tuce ilk bebeğin olduğu için endişelenmem normal ama yaşadığın normal bir durum bebek büyüdükce karnın daha sertleşecek endişelenme canım
Kıskanmadım
Bizde en kötü ekmek alıyoruzHadi hadi itiraf et :))
Ben cocuktan dolayı pek harcamasız gün geciremiyorum o yuzden başarınca cok seviniyorum :)
Maaşallah canım, gözün aydınNihayeetttttttt evimizin son kredi taksitini ödemiş bulunmaltayimmmm
Bikac ay yine oğlumun kitaplarını falan aldık sıkacağız,doğalgaz v.s eklenicek ama inşallahh nisan-mayıs gibi dahada rahatlamış oluruz
Eft ile ödeme yapıyordum,aradım son taksiti ödedim birşey gerekiyormu diye bankayı.35-50 tl arası ipotek kaldırma ücreti ödeyip,dilekçe doldurmak için bankaya gelmeniz gerekiyor dediler.Haftaya pazartesi izin almıştım onuda hallederim o arada.
Gebelikte 6. Aydan sonra azıcık fazla kaçırınca şişkinlik çok fazla olurYine fazla yemek yedim galiba iç organlarım ve oğlum vücuduma sığmıyordoktora gidince ilk sormam gereken soru bu olacak
Coook teşekkür ederimGözünüz aydın rabbim saglıkla huzurla oturtsun tez zamanda bebiş haberinide verdirsin kendimin borcu bitmiş gibi nasıl mutlu oldum
Cook teşekkür ederimMaaşallah canım, gözün aydın
Bebek var sevinin bence. Sağlıkla kucağınıza alın inşCoook teşekkür ederiminşallah Allah herkesi feraha cikartsin
Ya aslında birşey paylaşmak istiyorum ama burada paylaşmam nekadar doğru olur bilmiyorum.Ben daha önce manüel gebelik testi pek kullanmadım.Ozellikle erken gebelik testi hiç kullanmadım.Bu akşam aldım pazar günü falan yaparım diye.Son adet tarihim de 9 ağustos genelde 30gunden önce pek adet olmam.Yani pazartesi falan adet olmayi bekliyorum.
Bu akşam aldığım testi yapayım dedim sonucu da ekliyorum.
Eşim daha var bence gününu bekmelemsin diyor.Böyle boş boş bakıyorum hala.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Pozitif görünüyor, hayırlı olsun inşallah:)Coook teşekkür ederiminşallah Allah herkesi feraha cikartsin
Ya aslında birşey paylaşmak istiyorum ama burada paylaşmam nekadar doğru olur bilmiyorum.Ben daha önce manüel gebelik testi pek kullanmadım.Ozellikle erken gebelik testi hiç kullanmadım.Bu akşam aldım pazar günü falan yaparım diye.Son adet tarihim de 9 ağustos genelde 30gunden önce pek adet olmam.Yani pazartesi falan adet olmayi bekliyorum.
Bu akşam aldığım testi yapayım dedim sonucu da ekliyorum.
Eşim daha var bence gününu bekmelemsin diyor.Böyle boş boş bakıyorum hala.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Artık akşamları dikkat edeceğim cidden çünkü karnımda su içecek yer bile kalmıyor gibi hissediyorumGebelikte 6. Aydan sonra azıcık fazla kaçırınca şişkinlik çok fazla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?