Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bundan sonra böyle hissetmem normal tuce bebek büyüyür sabahları daha rahat hissedersin kendini
Evet zeyno aynen öyle oluyor sabah süperim öğlen öğleden sonra çok iyiyim . Ama akşam yemeğinden sonra inanılmaz sert oluyor karnım daha fazla midem dolacak diye korkumdan su içemiyorum doya doya . Eşim gelmiş karnıma dokundu çok sert hemen uzan diyo

Geçmiş olsun canım tez zamanda iyilessin inş.
Sana da kolaylıklar diliyorum

Herkeste olan birşey bu tuce ilk bebeğin olduğu için endişelenmem normal ama yaşadığın normal bir durum bebek büyüdükce karnın daha sertleşecek endişelenme canım

Herkeste olan birşey bu tuce ilk bebeğin olduğu için endişelenmem normal ama yaşadığın normal bir durum bebek büyüdükce karnın daha sertleşecek endişelenme canım
Ben daha yeni hamile olduğumu anlamaya başladım galiba

Maaşallah canım, gözün aydın

Gözünüz aydın rabbim saglıkla huzurla oturtsun tez zamanda bebiş haberinide verdirsin kendimin borcu bitmiş gibi nasıl mutlu oldum
Coook teşekkür ederiminşallah Allah herkesi feraha cikartsin
Ya aslında birşey paylaşmak istiyorum ama burada paylaşmam nekadar doğru olur bilmiyorum.Ben daha önce manüel gebelik testi pek kullanmadım.Ozellikle erken gebelik testi hiç kullanmadım.Bu akşam aldım pazar günü falan yaparım diye.Son adet tarihim de 9 ağustos genelde 30gunden önce pek adet olmam.Yani pazartesi falan adet olmayi bekliyorum.
Bu akşam aldığım testi yapayım dedim sonucu da ekliyorum.
Eşim daha var bence gününu bekmelemsin diyor.Böyle boş boş bakıyorum hala.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

Eklentiler

• 20190905_232316.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 45
Bebek var sevinin bence. Sağlıkla kucağınıza alın inş tebrikler

Pozitif görünüyor, hayırlı olsun inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…