- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.741
Coook teşekkür ederiminşallah Allah herkesi feraha cikartsin
Ya aslında birşey paylaşmak istiyorum ama burada paylaşmam nekadar doğru olur bilmiyorum.Ben daha önce manüel gebelik testi pek kullanmadım.Ozellikle erken gebelik testi hiç kullanmadım.Bu akşam aldım pazar günü falan yaparım diye.Son adet tarihim de 9 ağustos genelde 30gunden önce pek adet olmam.Yani pazartesi falan adet olmayi bekliyorum.
Bu akşam aldığım testi yapayım dedim sonucu da ekliyorum.
Eşim daha var bence gününu bekmelemsin diyor.Böyle boş boş bakıyorum hala.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Ilk oğlum tedaviyle ve 2.5 yıl uğraştan sonra olduğu için yok değildir test yanlış bozuk falan diyoruz eşimle inanasimiz gelmedi pekBebek var sevinin bence. Sağlıkla kucağınıza alın inştebrikler
Cook teşekkür ederimPozitif görünüyor, hayırlı olsun inşallah:)
Teşekkür ederimBekleyecek birşey yok çünkü benim adet günü bir gün geçtiği zaman bile böyle net değildi testimhayırlı uğurlu olsun şaşırmadım bu topik bereketli gelenler hamile kalıyor . Darısı tüm isteyenlere olsun
Hahaha artık unut bence halı kilim işini bebe izin vermiyorTeşekkür ederimErken gebelik testiymiş bu daha öncede hiç kullanmadım onun için çelişkide kaldık açıkçası ama ben zaten bikac şüphem vardı onun için hafta sonu yaparım diye almıştım dün akşam.Cumartesi yaparım sonra eğer yoksa rahatca evde hali kilim koltuk perde halledeyim diye dusundum
Ama aklım hala hali kilim kaldırıp koltuk,yatak çekmekteHahaha artık unut bence halı kilim işini bebe izin vermiyor
Hahaha dün ben koltuk sildim ama nasıl sildimAma aklım hala hali kilim kaldırıp koltuk,yatak çekmekteÖğrenmeseydim yapardım.Simdide daha ne durumda olduğu belli olmadan bile bile ağır ise giremem.Kaldi benim işler kalddiii Haftaya eşimin vardiyası dönüyor artık duruma göre onunla birlikte yaparız.
ilkinde kese hep aşağıdaydı ve 3 ay raporuydum doktor herşeyi yasaklamisti hatta fazla ayakta kalmayı bile.Progestoran kullandım 3.5 ay boyunca sonrada 7.aydan sonra sancim göründü nst de 37 haftalikken doğdu oğlum.Simdi öyle bir tecrübem olunca daha hiç doktora görünmeden hareket etmek istemiyorum.Esim zaten musade etmez,doktora gidelim bir sonra bakarız temizlik işine dediHahaha dün ben koltuk sildim ama nasıl sildimkoltuğun her yerini sildim 2 tane 3 lünün arkaları hariç çünkü normal insan çekemiyor öyle ağır o koltuklar . Salon mesela daha pratik silerken bacağımla az ittirdim tamam gitti ben hali sildim baştan beri şimdi de siliyorum ama sen silme boşver . Benim lekelenmem olmuştu 12-15 haftalar arasında o zaman 3 doktor da rahim genişlediği için olağan şey demişlerdi .
Eşimde benimle dalga geçiyor çocuk işçi çalıştırıyorsun diyeBenim ilki
ilkinde kese hep aşağıdaydı ve 3 ay raporuydum doktor herşeyi yasaklamisti hatta fazla ayakta kalmayı bile.Progestoran kullandım 3.5 ay boyunca sonrada 7.aydan sonra sancim göründü nst de 37 haftalikken doğdu oğlum.Simdi öyle bir tecrübem olunca daha hiç doktora görünmeden hareket etmek istemiyorum.Esim zaten musade etmez,doktora gidelim bir sonra bakarız temizlik işine dedi
Bende sildim koltuk,hali falan ama çekip kaldırma işlerini eşim yaptı.
Doğru diyorEşimde benimle dalga geçiyor çocuk işçi çalıştırıyorsun diye
Valla öyle oldu galiba bende diyorum ki işçimen çocuk doğuracağımDogru
Doğru diyor
Dikkat ettGunaydinnn:)
Allahım bu topiğin hamilelik bereketi bana denk helmesin lütfen hiç hazır degilim 2. Cocugaa :)))
Sağolasın canım benim inş.Ilk oğlum tedaviyle ve 2.5 yıl uğraştan sonra olduğu için yok değildir test yanlış bozuk falan diyoruz eşimle inanasimiz gelmedi peknormalde 9 eylül falan regli tarihim bukadar erken çıkmaz diye düşündük.Kanda çıkıyor diğer oğlumda 3 haftalıkken öğrendik tedavi olduğu için.
Insallahhh tez vakitte rabbim sanada minnoş bir bebiş nasip etsin insallahhh cani gönülden diliyorum
Oha oha artık diyorum ya kv ile ne alakası varmış acaba cahillerSağolasın canım benim inş.
Ama etraf ;
çocuk var mı,
çocuk ne zaman ,
tedavi oluyor musun ,
kocan da doktora gitti mi,
kocan da bir şey vardır belki,
tembel gelin esprileri,
falancalarını tüp bebek hikayeleri vs
İşte bu tarz insanların konuşmaları sağlık sorunu olmayan bizleri etkileyip strese sokuyor olacak olan olmuyor. Gündemimden çıkarıp kendi hayatıma döndüğüm 3. Ay da gebe kaldım ben. Kaybettim 7 haftalıkken. Gene olur inş. Ama bu sefer de insanlar;
Sen kaynanan ile barışmadığın için olanları unutamadığın için HAMİLE KALAMIYORSUN dedi bana. Üstelik kürtajdan 1 ay sonra bunu söyleyebildiler. Hamile kalabiliyorum ki kürtaj yaşamışım. O an karar verdim insanlar konuşsun dursunlarbebek geleceği zamanı biliyor inanıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?