Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bekleyecek birşey yok çünkü benim adet günü bir gün geçtiği zaman bile böyle net değildi testim hayırlı uğurlu olsun şaşırmadım bu topik bereketli gelenler hamile kalıyor . Darısı tüm isteyenlere olsun

Bebek var sevinin bence. Sağlıkla kucağınıza alın inş tebrikler
Ilk oğlum tedaviyle ve 2.5 yıl uğraştan sonra olduğu için yok değildir test yanlış bozuk falan diyoruz eşimle inanasimiz gelmedi peknormalde 9 eylül falan regli tarihim bukadar erken çıkmaz diye düşündük.Kanda çıkıyor diğer oğlumda 3 haftalıkken öğrendik tedavi olduğu için.
Insallahhh tez vakitte rabbim sanada minnoş bir bebiş nasip etsin insallahhh cani gönülden diliyorum

Teşekkür ederim Erken gebelik testiymiş bu daha öncede hiç kullanmadım onun için çelişkide kaldık açıkçası ama ben zaten bikac şüphem vardı onun için hafta sonu yaparım diye almıştım dün akşam.Cumartesi yaparım sonra eğer yoksa rahatca evde hali kilim koltuk perde halledeyim diye dusundum

Hahaha artık unut bence halı kilim işini bebe izin vermiyor

Hahaha artık unut bence halı kilim işini bebe izin vermiyor
Ama aklım hala hali kilim kaldırıp koltuk,yatak çekmekte Öğrenmeseydim yapardım.Simdide daha ne durumda olduğu belli olmadan bile bile ağır ise giremem.Kaldi benim işler kalddiiiHaftaya eşimin vardiyası dönüyor artık duruma göre onunla birlikte yaparız.

Hahaha dün ben koltuk sildim ama nasıl sildim koltuğun her yerini sildim 2 tane 3 lünün arkaları hariç çünkü normal insan çekemiyor öyle ağır o koltuklar . Salon mesela daha pratik silerken bacağımla az ittirdim tamam gitti ben hali sildim baştan beri şimdi de siliyorum ama sen silme boşver . Benim lekelenmem olmuştu 12-15 haftalar arasında o zaman 3 doktor da rahim genişlediği için olağan şey demişlerdi .

Benim ilki ilkinde kese hep aşağıdaydı ve 3 ay raporuydum doktor herşeyi yasaklamisti hatta fazla ayakta kalmayı bile.Progestoran kullandım 3.5 ay boyunca sonrada 7.aydan sonra sancim göründü nst de 37 haftalikken doğdu oğlum.Simdi öyle bir tecrübem olunca daha hiç doktora görünmeden hareket etmek istemiyorum.Esim zaten musade etmez,doktora gidelim bir sonra bakarız temizlik işine dedi
Bende sildim koltuk,hali falan ama çekip kaldırma işlerini eşim yaptı.

Eşimde benimle dalga geçiyor çocuk işçi çalıştırıyorsun diye

Dünki harcamaları yazayım oğlana çanta bir iki kalem 147 tl
10 tl kuruyemişçi
10 tl sahilde çay
20 tl erken gebelik testi(diğeri 7.5 tl imiş)
10 tl ağrı kesici

Kayınpederim yemek ısmarladı kebacida orayada 120 tl ödedi.
Dondurma ısmarladı arkadaşlarda geldi sahile birlikte oturduk kayınvalidemler falan oğlanlara dondurma almış 10 tl
Bizde arkadaşla biraz parka geçtik diğerleri otururken oda bana aldı dondurma arkadaş verdi parasını 10 tl.
Hafta sonu inşallah harcamasız geçer

Dogru
Doğru diyor
Valla öyle oldu galiba bende diyorum ki işçimen çocuk doğuracağım tüm kışlık hazırlıkları birlikte yaptık 2 kere de büyük ev temizliği 3 ayda bir yapıyorum çünkü büyük temizlik günlük yapılanları saymıyorum tabiki daha

Sağolasın canım benim inş.
Ama etraf ;
çocuk var mı,
çocuk ne zaman ,
tedavi oluyor musun ,
kocan da doktora gitti mi,
kocan da bir şey vardır belki,
tembel gelin esprileri,
falancalarını tüp bebek hikayeleri vs
İşte bu tarz insanların konuşmaları sağlık sorunu olmayan bizleri etkileyip strese sokuyor olacak olan olmuyor. Gündemimden çıkarıp kendi hayatıma döndüğüm 3. Ay da gebe kaldım ben. Kaybettim 7 haftalıkken. Gene olur inş. Ama bu sefer de insanlar;
Sen kaynanan ile barışmadığın için olanları unutamadığın için HAMİLE KALAMIYORSUN dedi bana. Üstelik kürtajdan 1 ay sonra bunu söyleyebildiler. Hamile kalabiliyorum ki kürtaj yaşamışım. O an karar verdim insanlar konuşsun dursunlar bebek geleceği zamanı biliyor inanıyorum ben.

Oha oha artık diyorum ya kv ile ne alakası varmış acaba cahiller ay millet konuşmak için konuşuyor 2 sene başımın etini yediler bebekte bebek diye . Evlendikten 2 ay sonra kurban bayramıydı evimizdeydik ailelerin yanına gitmedik kv arkamızdan demiş ki niye gelmediler Tuğçe hamile herhalde ondan sonra her telefonda bebek sorusu başladı . O bitti eşim afrinde kv evine gittim bana dedi ki oğluma gerek yok ben seni doktora götüreyim. O sırada benim hiç bebek düşüncem filan yok yanlız kendi kendine gelin güvey oluyoRdu . Eşim afrinde döndü bu sefer sürekli imalar başladı . Görümcem 2 güne bir arayıp bebek yok mu diyordu delirttiler beni en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…