Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydınlar arkadaşlar hamile olanların gözü aydın olsun isteyenlerede mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine tez vakitte nasip etsin inşallah
Kızların okul kayıtlarını yaptirdik istedigimiz okullar oldu tayin belli olduğundan beri kime sorsak bu okulları tavsiye ettiler dün formalarını aldık 1 rer kısa kollu tişört 2 şer uzun kollu tişört 1 rer pantolon 1 rer tanede okulların eşofman takımları 640 tl tuttu daha kırtasiye alınacak okullar başlayınca ek kitaplar setler alınır 2yi belki bulmaz ama 1500ü bulur gibi geliyor bide kızları servise verdik büyük için 180 tl ye anlaştık küçük için 200 tlye anlaştık taşınma okul derken bu kış zorluyacak gibi evde yapılacak eksik birsey kalmadi birtek orada soktuğümüz su ariticimiz duruyor onu bağlaticaz başkada birşey yok kışlık daha hiç yapamadim belki bu hafta eşimle domates sos yaparız birazda dolabın üstüne birşeyler koyarsam iyi annem benim için bezelye vişne kızılcık 2 paket fasulye bide kurbanlarından et getirdi geçen hafta sonu bide biber domates karışık salça yapmış onları getirdi bende bamya fasulye patlican biber koyarsam artık kuru diri birsekilde geçiririz kışı
Son bişey daha söyleyeyim lojmanda var olan gün varmış alay komutanı eşi geçen akşam tanışma cayi verdi ayrılmak olmadı girdim bende kalabalık olduğu için seneye yaz bitsin diye ayda 2 tane bir 15 bir 30 u gibi 150 tl bir tanesi ayda 300 orası Aralık 15 te benim çıktı 2550 gelicek artık zaten birşey yapamıyorum birikim adına 2019 çıkmadan birikim olur dedim ev sahibi sadece çay yapıyor gelenler grup olup 4 çeşit getiriyormuş ne çok yazacaklarım varmış firsat buldukça yazayım da bukadar birikmesin

Malesef aynı süreci bende yaşamıştım ilkinde.bitmiyor bitmiyor insanlarin kinusmalari malesef.ilki oluyor ikinciyi yapin baskisi,erkek oluyir kizin olsun diyorlar,kiz oluyor oglunda olmali diyorlar kisacasi bitmiyor! hamile kalabiliyor olman cok guzel birşey.Ilk ay bende takildim yumurtlama günlerini falan takip ettim.Ama bu ay pek sallamadım,izin tatil,misafir v.s derken kafayı pek takmadım.Birde bana doktorum 3 ay dene olmazsa gel beklemeye gerek yok dedi.Birazda onun rahatlığı geldi aman olmazsa giderim v.s diye düşündüm.Dedigim gibi kafayı fazla yormayıp takip yapmayıp ama düzenli birliktelikle oldu.
Bence senin de yakın zamanda güzel haberlerin gelecek bu topiğe

Sevinin bence .Benimde ilk çocuğum da böyle öğrendim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla sihhatle gelsin yeni kuş

Gunaydinnn:)

Allahım bu topiğin hamilelik bereketi bana denk helmesin lütfen hiç hazır degilim 2. Cocugaa :)))

Aaa neden öyle diyorsun bak ben de öyle diyordum yolu yarıladık sayılır....
Şaka bir yana ben de ilk öğrendiğimde şok olmuştum, çünkü teknik olarak hamile kalmam imkansızzzdı.

Aaa gözün aydın canim

Şaka bir yana ben de ilk öğrendiğimde şok olmuştum, çünkü teknik olarak hamile kalmam imkansızzzdı.
Aaaa sende hamilesin doğru ya 5 kişi hamile topikte pure , ben , sen , alya ,Cankuş

Bu arada yarın annem geliyor inşallah kazasız belasız.. eşim hediye olarak yüzük alacaktı bana, buradakileri beğenmemiştim.. anneme vermiştim parasını memleketten aldı yüzüğümü, hint yüzük beğendim onu almış:))

Allah anali babali buyutsun isteyen herkese nasip etsin insallah

Ama benim enerjim birtanesine zor yetiyor ikinci olursa kafama huniyi takarım sanıyorum :)

Bizim aileler uzakta eşim de yogun calısiyor, bi yarim saat bile cocugu birakabilecegim kimse yok.24 saat hic bitmeyen bir mesai, beni zorluyor

İki cocuga hatta uc cocuga bakan kadinlarin önunde saygiyla eğiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…