- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.761
Aman boşver püre yaYaa bizde gün yapilmiyor sinir oldum
Malesef aynı süreci bende yaşamıştım ilkinde.bitmiyor bitmiyor insanlarin kinusmalari malesef.ilki oluyor ikinciyi yapin baskisi,erkek oluyir kizin olsun diyorlar,kiz oluyor oglunda olmali diyorlar kisacasi bitmiyor! hamile kalabiliyor olman cok guzel birşey.Ilk ay bende takildim yumurtlama günlerini falan takip ettim.Ama bu ay pek sallamadım,izin tatil,misafir v.s derken kafayı pek takmadım.Birde bana doktorum 3 ay dene olmazsa gel beklemeye gerek yok dedi.Birazda onun rahatlığı geldi aman olmazsa giderim v.s diye düşündüm.Dedigim gibi kafayı fazla yormayıp takip yapmayıp ama düzenli birliktelikle oldu.Sağolasın canım benim inş.
Ama etraf ;
çocuk var mı,
çocuk ne zaman ,
tedavi oluyor musun ,
kocan da doktora gitti mi,
kocan da bir şey vardır belki,
tembel gelin esprileri,
falancalarını tüp bebek hikayeleri vs
İşte bu tarz insanların konuşmaları sağlık sorunu olmayan bizleri etkileyip strese sokuyor olacak olan olmuyor. Gündemimden çıkarıp kendi hayatıma döndüğüm 3. Ay da gebe kaldım ben. Kaybettim 7 haftalıkken. Gene olur inş. Ama bu sefer de insanlar;
Sen kaynanan ile barışmadığın için olanları unutamadığın için HAMİLE KALAMIYORSUN dedi bana. Üstelik kürtajdan 1 ay sonra bunu söyleyebildiler. Hamile kalabiliyorum ki kürtaj yaşamışım. O an karar verdim insanlar konuşsun dursunlarbebek geleceği zamanı biliyor inanıyorum ben.
Sevinin bence .Benimde ilk çocuğum da böyle öğrendim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla sihhatle gelsin yeni kuşCoook teşekkür ederiminşallah Allah herkesi feraha cikartsin
Ya aslında birşey paylaşmak istiyorum ama burada paylaşmam nekadar doğru olur bilmiyorum.Ben daha önce manüel gebelik testi pek kullanmadım.Ozellikle erken gebelik testi hiç kullanmadım.Bu akşam aldım pazar günü falan yaparım diye.Son adet tarihim de 9 ağustos genelde 30gunden önce pek adet olmam.Yani pazartesi falan adet olmayi bekliyorum.
Bu akşam aldığım testi yapayım dedim sonucu da ekliyorum.
Eşim daha var bence gününu bekmelemsin diyor.Böyle boş boş bakıyorum hala.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Ben aslında girmekte emin değildim ama herkes girince lojmanda ayrılmak olmazdı neyse birikim diycem artıkYaa bizde gün yapilmiyor sinir oldum
Gunaydinnn:)
Allahım bu topiğin hamilelik bereketi bana denk helmesin lütfen hiç hazır degilim 2. Cocugaa :)))
Aaa gözün aydın canimCoook teşekkür ederiminşallah Allah herkesi feraha cikartsin
Ya aslında birşey paylaşmak istiyorum ama burada paylaşmam nekadar doğru olur bilmiyorum.Ben daha önce manüel gebelik testi pek kullanmadım.Ozellikle erken gebelik testi hiç kullanmadım.Bu akşam aldım pazar günü falan yaparım diye.Son adet tarihim de 9 ağustos genelde 30gunden önce pek adet olmam.Yani pazartesi falan adet olmayi bekliyorum.
Bu akşam aldığım testi yapayım dedim sonucu da ekliyorum.
Eşim daha var bence gününu bekmelemsin diyor.Böyle boş boş bakıyorum hala.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Aaaa sende hamilesin doğru ya 5 kişi hamile topikteAaa neden öyle diyorsun bak ben de öyle diyordum yolu yarıladık sayılır....
Şaka bir yana ben de ilk öğrendiğimde şok olmuştum, çünkü teknik olarak hamile kalmam imkansızzzdı.
Bende varımAaaa sende hamilesin doğru ya 5 kişi hamile topiktepure , ben , sen , alya ,Cankuş
Teşekkür ederim insallahHamilesinnnn
Saglikla dogsun insallahh
Çok teşekkürler.Insallah herşey yolundadirSevinin bence .Benimde ilk çocuğum da böyle öğrendim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla sihhatle gelsin yeni kuş
Teşekkür ederimAaa gözün aydın canim
Dikkat ett
Allah korusun isteyene versin inşaallah .Bende korktum 3 olmak güzel ama yeter kuzularim Allah olanlara sağlık versin inşaallahCok dikkat ediyorum ama bu topikte bişey var valla. Bir kazaya kurban gitmem.umarim :)
Aaa neden öyle diyorsun bak ben de öyle diyordum yolu yarıladık sayılır....
Şaka bir yana ben de ilk öğrendiğimde şok olmuştum, çünkü teknik olarak hamile kalmam imkansızzzdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?