- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.781
Insallahhh almak nasip olur sağlıcakla kucagimizaSevinin bence .Benimde ilk çocuğum da böyle öğrendim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla sihhatle gelsin yeni kuş
Bizde de ayni durum söz konusu.Hastalansak serime acile birlikte,kuaföre ağdaya birlikte girdik(1.5 yaşına kadar falan)bakacak bırakacak hiç kimsemiz yok.esimde 3 vardiya çalışıyor.Ama oğlunun da bu hayatta yanlız kalmasını istemedik.oglumda zaten cook istiyordu.Haberi yok dün akşam bile babaannesine kardeşim olsun istiyorum ama annemler beni düşünmüyor doktora gitmiyorlar diye şikayet ediyorduAllah anali babali buyutsun isteyen herkese nasip etsin insallah
Ama benim enerjim birtanesine zor yetiyor ikinci olursa kafama huniyi takarım sanıyorum :)
Bizim aileler uzakta eşim de yogun calısiyor, bi yarim saat bile cocugu birakabilecegim kimse yok.24 saat hic bitmeyen bir mesai, beni zorluyor
İki cocuga hatta uc cocuga bakan kadinlarin önunde saygiyla eğiliyorum :)
Çok sevindim insallah sağlıkla kucaklamak nasip olsunBizde de ayni durum söz konusu.Hastalansak serime acile birlikte,kuaföre ağdaya birlikte girdik(1.5 yaşına kadar falan)bakacak bırakacak hiç kimsemiz yok.esimde 3 vardiya çalışıyor.Ama oğlunun da bu hayatta yanlız kalmasını istemedik.oglumda zaten cook istiyordu.Haberi yok dün akşam bile babaannesine kardeşim olsun istiyorum ama annemler beni düşünmüyor doktora gitmiyorlar diye şikayet ediyordu(daha küçükken doktora gidip ilaç veriyor onu içince bebek oluşuyor diye soylemistik) onun için doktora gitmiyorlar diye şikayetleniyor
Çıkmış bence adet gününü beklemeden gidip kan tahlili yaptırabilirsin erken döllenme olabilir bayagı net çıkmış gözün aydın bizimde hiç aklımızda yokken gelmişti hatta göbüşüm bayagı çıkıyor gülüyoduk ikiz mi diyeCoook teşekkür ederiminşallah Allah herkesi feraha cikartsin
Ya aslında birşey paylaşmak istiyorum ama burada paylaşmam nekadar doğru olur bilmiyorum.Ben daha önce manüel gebelik testi pek kullanmadım.Ozellikle erken gebelik testi hiç kullanmadım.Bu akşam aldım pazar günü falan yaparım diye.Son adet tarihim de 9 ağustos genelde 30gunden önce pek adet olmam.Yani pazartesi falan adet olmayi bekliyorum.
Bu akşam aldığım testi yapayım dedim sonucu da ekliyorum.
Eşim daha var bence gününu bekmelemsin diyor.Böyle boş boş bakıyorum hala.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Ben dogum kontrol hapı kullanıyorum ama her ay bi sıkıntı basiyo topigin etkisinden korkuyorumCok dikkat ediyorum ama bu topikte bişey var valla. Bir kazaya kurban gitmem.umarim :)
Gule gule kullan canim hint yüzük nasıl bisey ki merak ettimBu arada yarın annem geliyor inşallah kazasız belasız.. eşim hediye olarak yüzük alacaktı bana, buradakileri beğenmemiştim.. anneme vermiştim parasını memleketten aldı yüzüğümü, hint yüzük beğendim onu almış:))
Korkma olmaz inş ben hep çok çocuk isterdim şimdi hop oturup hop kalkıyorum ne zor işmiş hamilelikBen dogum kontrol hapı kullanıyorum ama her ay bi sıkıntı basiyo topigin etkisinden korkuyorum
Darısı öbür isteyenlere hep aklımdaydı cankuş hep dua ediyodum şükür topik bebişleri çoğalıyorAaaa sende hamilesin doğru ya 5 kişi hamile topiktepure , ben , sen , alya ,Cankuş
Sağol canımGule gule kullan canim hint yüzük nasıl bisey ki merak ettim
Ben dogum kontrol hapı kullanıyorum ama her ay bi sıkıntı basiyo topigin etkisinden korkuyorum
Çocuğunuz kacinci sinif sanırım özel okula gidiyor. Bizde de okul kıyafetleri iyi değil ve zorunlu ama ben de bu sene almamayı düşünüyorum ogretmenle konuşup. Kreşten okula gidecek diye rahat giydirmek istiyorumKızlar çok sinirliyim,
Bugün okulda oryantasyonun 3. günüydü. çarşambadan beri yarım gün gidiyoruz. Mesaj geldi kıyafet almamışız diye, gittik baktık. Kalmamış kızımın bedeninde ve fiyatları çok pahalı geldi, kalıp desen çok kötü kumaş desen aynı şekilde ve bir tshirt alıp çıktık, almayı düşünmüyorum zorla aldırmazlarsa... Tshirt e 50 tl verdik... Eşofman takımı alt üstte 150 imiş... Bana çok sinir bozucu geldi. Çocuğa uymuyor kesinlikle bedeni. En nefret ettiğim şey çocuğa uygun olmayan kıyafettir. Sinirlendim baya. Özelliklede o kalitesizliğe o fiyatın çekilmesi. Bu sırada servisi de sorduk eşim araba 0 olunca her gün okula sürmek istemediğini belirtti ben olumsuz bakıyordum zaten ama cevabını aldı servis de 2900 tl imiş-)
Okul formaları çoğunlukla aynı sanırımKızlar çok sinirliyim,
Bugün okulda oryantasyonun 3. günüydü. çarşambadan beri yarım gün gidiyoruz. Mesaj geldi kıyafet almamışız diye, gittik baktık. Kalmamış kızımın bedeninde ve fiyatları çok pahalı geldi, kalıp desen çok kötü kumaş desen aynı şekilde ve bir tshirt alıp çıktık, almayı düşünmüyorum zorla aldırmazlarsa... Tshirt e 50 tl verdik... Eşofman takımı alt üstte 150 imiş... Bana çok sinir bozucu geldi. Çocuğa uymuyor kesinlikle bedeni. En nefret ettiğim şey çocuğa uygun olmayan kıyafettir. Sinirlendim baya. Özelliklede o kalitesizliğe o fiyatın çekilmesi. Bu sırada servisi de sorduk eşim araba 0 olunca her gün okula sürmek istemediğini belirtti ben olumsuz bakıyordum zaten ama cevabını aldı servis de 2900 tl imiş (
Vuuuvv servis cok pahalıymış yauKızlar çok sinirliyim,
Bugün okulda oryantasyonun 3. günüydü. çarşambadan beri yarım gün gidiyoruz. Mesaj geldi kıyafet almamışız diye, gittik baktık. Kalmamış kızımın bedeninde ve fiyatları çok pahalı geldi, kalıp desen çok kötü kumaş desen aynı şekilde ve bir tshirt alıp çıktık, almayı düşünmüyorum zorla aldırmazlarsa... Tshirt e 50 tl verdik... Eşofman takımı alt üstte 150 imiş... Bana çok sinir bozucu geldi. Çocuğa uymuyor kesinlikle bedeni. En nefret ettiğim şey çocuğa uygun olmayan kıyafettir. Sinirlendim baya. Özelliklede o kalitesizliğe o fiyatın çekilmesi. Bu sırada servisi de sorduk eşim araba 0 olunca her gün okula sürmek istemediğini belirtti ben olumsuz bakıyordum zaten ama cevabını aldı servis de 2900 tl imiş-)
InsallahÇok sevindim insallah sağlıkla kucaklamak nasip olsun
Darısı isteyen tüm hanımlara olsun insallah
Doğru diyorlar 1 yil bekledim ilkinde ikinci hemen oldu hemde kuzum daha 13 aylikti ogrendigimdeayy kızlar siz korkulardan bahsetmıssınız ya benim korkulacak bıseyım olmadı henuzde gercekten ben de cok korkarım ya düşünsenize bebısim küçücük ve hiç bi korunma yöntemi yüzde 100 degil
1.5senede oldu ilki,böyle olanların ikincisi kolay oluyor dıyorlardı
bu gidişle normallesemicem
Bu erken gebelik testiymiş.hemen cıktı 30-40 saniye sonra falan.testte 5 dakika düz bir zeminde bekletin sonuç için yazıyorduÇıkmış bence adet gününü beklemeden gidip kan tahlili yaptırabilirsin erken döllenme olabilir bayagı net çıkmış gözün aydın bizimde hiç aklımızda yokken gelmişti hatta göbüşüm bayagı çıkıyor gülüyoduk ikiz mi diyedarısı alya88e tez zamanda
Sağol canm Allah razı olsun dualarinda banada yer verdiğin icinDarısı öbür isteyenlere hep aklımdaydı cankuş hep dua ediyodum şükür topik bebişleri çoğalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?