Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bugün kpss alandan konu anlatım
gk gy ve eğitim den karma test aldım çözümlü.
Siparişini verdim.
Ama fotokopi.
Diğer türlü bana çok pahalıya mal olcakti
380 liraya sadece alandan bir konu anlatımı bir modüler set ve bir paragraf alabilecekken şuan
Baya soru bankası aldım.
Konu anlatımda öyle...
Inşallah güzel gelir.
375 lira 6 lira da kapıda ödeme ücreti var.

Onun haricinde dün harcama yok.
Esimle deniz kenarına gittik
Kek börek cigköfte yaptim mısır patlattım
Çerez meyve cay
Çok güzeldi.
Aile olduğumuzu hissettm
Ama eşim yine tel başından zorla kalktı keyif almadığını söyledi ama inanmadım çünkü normalde 2 bardak çay içerdi daha fazla içti.
Herşeyden yedi.

Dinlendim resmen çok güzeldi...

Sevinin bence .Benimde ilk çocuğum da böyle öğrendim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla sihhatle gelsin yeni kuş
Insallahhh almak nasip olur sağlıcakla kucagimizaen başta alya-sura'ya ve bir komsum var Allah onlarada tez vakitte nasip etsin

Bizde de ayni durum söz konusu.Hastalansak serime acile birlikte,kuaföre ağdaya birlikte girdik(1.5 yaşına kadar falan)bakacak bırakacak hiç kimsemiz yok.esimde 3 vardiya çalışıyor.Ama oğlunun da bu hayatta yanlız kalmasını istemedik.oglumda zaten cook istiyordu.Haberi yok dün akşam bile babaannesine kardeşim olsun istiyorum ama annemler beni düşünmüyor doktora gitmiyorlar diye şikayet ediyordu(daha küçükken doktora gidip ilaç veriyor onu içince bebek oluşuyor diye soylemistik) onun için doktora gitmiyorlar diye şikayetleniyor

Çok sevindim insallah sağlıkla kucaklamak nasip olsun
Darısı isteyen tüm hanımlara olsun insallah

Çıkmış bence adet gününü beklemeden gidip kan tahlili yaptırabilirsin erken döllenme olabilir bayagı net çıkmış gözün aydın bizimde hiç aklımızda yokken gelmişti hatta göbüşüm bayagı çıkıyor gülüyoduk ikiz mi diyedarısı alya88e tez zamanda

Gule gule kullan canim hint yüzük nasıl bisey ki merak ettim

Ben dogum kontrol hapı kullanıyorum ama her ay bi sıkıntı basiyo topigin etkisinden korkuyorum

Ben yillarca hap kullandım, biraktim 3. Ay hamile kaldım:)

Şuan kullanmıyorum esim korunuyor. Ama ben de hep tereddütte kalıyorum her ay bir stres :) spiral taktırmayı düşunuyorum

Kızlar çok sinirliyim,
Bugün okulda oryantasyonun 3. günüydü. çarşambadan beri yarım gün gidiyoruz. Mesaj geldi kıyafet almamışız diye, gittik baktık. Kalmamış kızımın bedeninde ve fiyatları çok pahalı geldi, kalıp desen çok kötü kumaş desen aynı şekilde ve bir tshirt alıp çıktık, almayı düşünmüyorum zorla aldırmazlarsa... Tshirt e 50 tl verdik... Eşofman takımı alt üstte 150 imiş... Bana çok sinir bozucu geldi. Çocuğa uymuyor kesinlikle bedeni. En nefret ettiğim şey çocuğa uygun olmayan kıyafettir. Sinirlendim baya. Özelliklede o kalitesizliğe o fiyatın çekilmesi. Bu sırada servisi de sorduk eşim araba 0 olunca her gün okula sürmek istemediğini belirtti ben olumsuz bakıyordum zaten ama cevabını aldı servis de 2900 tl imiş (

Çocuğunuz kacinci sinif sanırım özel okula gidiyor. Bizde de okul kıyafetleri iyi değil ve zorunlu ama ben de bu sene almamayı düşünüyorum ogretmenle konuşup. Kreşten okula gidecek diye rahat giydirmek istiyorum

Okul formaları çoğunlukla aynı sanırım
Biz, aynı renklerde benzeri ürünleri alıp giydiriyorduk hep , alt eşofman tişört. Hiçbir sıkıntı çıkarmıyorlardı
Şimdiki okulumuzda da serbest kıyafet
Allah yardımcısı olsun okula çocuklarını gönderen ailelerin

Vuuuvv servis cok pahalıymış yau

Doğru diyorlar 1 yil bekledim ilkinde ikinci hemen oldu hemde kuzum daha 13 aylikti ogrendigimde

Bu erken gebelik testiymiş.hemen cıktı 30-40 saniye sonra falan.testte 5 dakika düz bir zeminde bekletin sonuç için yazıyorduadetimede 3 gün falan var. arkadaşla konuştuk hastanede çalışıyor bu akşam veya yarın nöbetçi doktora göre haber vericek birlikte gidip yaptıracağız devlet hastanesinde.Bosuna özele 50 tl verme ben hallederim dedi.O paralar daha çok lazım olucak şimdiden harcama dedi

Darısı öbür isteyenlere hep aklımdaydı cankuş hep dua ediyodum şükür topik bebişleri çoğalıyor
Sağol canm Allah razı olsun dualarinda banada yer verdiğin icin
Emziren anne ve hamile kadının ettiği dua kabul olur derler hep.
Şimdi hep beraber alya-suraya dua edicez sıra onda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…