Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Vuuuvv servis cok pahalıymış yau

Biz henüz anasınıfına yeni başladık, zaten normalde serbest kıyafet düzeni var... Bu eşofman olayı ara sıra gezi vbb etkinlikte giydirirsek diye. Şu aşamada aslında zorunlu değil kesinlikle ama ben yine de alalım diye düşünerek gittim hani farklı olmasın gibisinden ama çok iğrençti eşofmanlar bilmiyorum artık bana mı öyle geldi... Bende benzer renklerde kaliteli bir takım alırım diye düşünüyorum artık.

Ve evet servis de çok pahalı aslında okulla aramızda toplam 2 km var yok.. Eski düzen kendimiz bırakmaya devam büyük ihtimalle bakalım deneye yanıla buluruz, zaten araba da yok henüz ortada kaldık böyle en yoğun haftada

Kıyafet bizde almadık daha birseyde söylenmedi bize ama kayıt olurken bir takım eşofman şort ve üst verilecek dediler.

Offf kizlar ayni sekilde. Okul kiyafeti alinacak dediler. Bir kart verdiler ordan alinacakmis.
Ben gidip bakmadim ama gecen yil alanlar cok kalitesizdi vs dediler. Napicaz bilmiyorum.

Liste verdiler kirtasiye ve temizlik icin. Ben cogu seyi almistim migrostan kaliteli markalar ve yine de eksik cok gibi.

Hastaneye gittik. Bebis biraz iriymis. Ben 6 kilo almisim fazla saniyodum. Neyse bebise yaramis galiba.

Bence o takdiri ilahi yengem kordonlarını baglattı hamile kaldı.arkadaşımda sorun yok 4 yıldır bekliyorlar naparsak yapalım gerisi rabbime bağlı en hayırlısını versin hepimize

Bu aya kadar mı 6 kilo aldın ne güzel nasıl besleniyorsunuz deneyimli anneler tüyo verir misiniz

İlk testlerde bende devlete gittim ama burda çok ayrıntılı bilgi verilmiyor hep ben sordumartık eşim kızıyor bebiş için bütçe ayırdık özele gidicez mecburen.benimde degerim yüksek çıkmıştı zaten ateş basmasından anlamıştım miniğimi.abisi mutlu olur artık

Bu aya kadar mı 6 kilo aldın ne güzel nasıl besleniyorsunuz deneyimli anneler tüyo verir misiniz
Evet canim.
Ekmek makarna pirinc abur cubur pek tuketmiyorum.
Et ve sebze yemegi yiyorum.
Pogaca hamur isi az.
Meyve cok yiyordum ama azalttim epey .
Peynir sut yogurt ayran fazlaca tuketiyorum.

Evet canim.
Ekmek makarna pirinc abur cubur pek tuketmiyorum.
Et ve sebze yemegi yiyorum.
Pogaca hamur isi az.
Meyve cok yiyordum ama azalttim epey .
Peynir sut yogurt ayran fazlaca tuketiyorum.
Teşekkür ederim ekmek kısmını biraz abartıyorum galiba abur cubur çok yemiyorum ama annem kayınvalidem gidince hamur işi çok yapıyor dayanamıyorum onları azaltıyım bende yoğurt mayalıyorum bu arada senden tarif almıştım ya çok iyi oluyor.ikili teste giricez 2 hafta sonra çok heyecanlıyım

Afiyet olsun.
2li test. Zaman ne cabuk geciyor.
Masalah bebise

Slm kızlar bu aralar hep dışarıdayım.
Arkadaşımı kuaförüme götürdüm boya ve kesin için. Gitmişken de saçımı kestirdim 100tl
Markete gitmemiz lazım ihtiyaçlar bitmiyiiiii yarın için türlü yapacağım. Evde 3 kilo yoğurt var mayaladım ama yemeye fırsat olmadı. Yoğurtlu bir şeyler yapmalıyım fikir vermek isteyen var mı? Şimdiden çok sağolun.

Sav kesimi 100 lira. Cok vermissin alyacim sanki

yoğurt çorbası yapabilirsin

Merhabalar cidden feci bir gün geçirdim ve yoruldum çocuklu olunca ne oturduğumuzda ne yediğimizden birşey anlıyoruz . Düzgün birşey yemedim bile . Sabah tartılmıştım 5 kg almışım inşallah bebeğe gitmiştir canım sıkıldı

Tugce gayet normal bu haftanda aldigin kilo, üzülme hiç kafana takma. Merak etme bebise gitmistir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…