- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.350
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.801
Çocuğunuz kacinci sinif sanırım özel okula gidiyor. Bizde de okul kıyafetleri iyi değil ve zorunlu ama ben de bu sene almamayı düşünüyorum ogretmenle konuşup. Kreşten okula gidecek diye rahat giydirmek istiyorum
Okul formaları çoğunlukla aynı sanırım
Biz, aynı renklerde benzeri ürünleri alıp giydiriyorduk hep , alt eşofman tişört. Hiçbir sıkıntı çıkarmıyorlardı
Şimdiki okulumuzda da serbest kıyafet
Allah yardımcısı olsun okula çocuklarını gönderen ailelerin
Vuuuvv servis cok pahalıymış yau
Kıyafet bizde almadık daha birseyde söylenmedi bize ama kayıt olurken bir takım eşofman şort ve üst verilecek dediler.Biz henüz anasınıfına yeni başladık, zaten normalde serbest kıyafet düzeni var... Bu eşofman olayı ara sıra gezi vbb etkinlikte giydirirsek diye. Şu aşamada aslında zorunlu değil kesinlikle ama ben yine de alalım diye düşünerek gittim hani farklı olmasın gibisinden ama çok iğrençti eşofmanlar bilmiyorum artık bana mı öyle geldi... Bende benzer renklerde kaliteli bir takım alırım diye düşünüyorum artık.
Ve evet servis de çok pahalı aslında okulla aramızda toplam 2 km var yok.. Eski düzen kendimiz bırakmaya devam büyük ihtimalle bakalım deneye yanıla buluruz, zaten araba da yok henüz ortada kaldık böyle en yoğun haftada
Bence o takdiri ilahi yengem kordonlarını baglattı hamile kaldı.arkadaşımda sorun yok 4 yıldır bekliyorlar naparsak yapalım gerisi rabbime bağlı en hayırlısını versin hepimizeayy kızlar siz korkulardan bahsetmıssınız ya benim korkulacak bıseyım olmadı henuzde gercekten ben de cok korkarım ya düşünsenize bebısim küçücük ve hiç bi korunma yöntemi yüzde 100 degil
1.5senede oldu ilki,böyle olanların ikincisi kolay oluyor dıyorlardı
bu gidişle normallesemicem
Bu aya kadar mı 6 kilo aldın ne güzel nasıl besleniyorsunuz deneyimli anneler tüyo verir misinizOfff kizlar ayni sekilde. Okul kiyafeti alinacak dediler. Bir kart verdiler ordan alinacakmis.
Ben gidip bakmadim ama gecen yil alanlar cok kalitesizdi vs dediler. Napicaz bilmiyorum.
Liste verdiler kirtasiye ve temizlik icin. Ben cogu seyi almistim migrostan kaliteli markalar ve yine de eksik cok gibi.
Hastaneye gittik. Bebis biraz iriymis. Ben 6 kilo almisimfazla saniyodum. Neyse bebise yaramis galiba.
İlk testlerde bende devlete gittim ama burda çok ayrıntılı bilgi verilmiyor hep ben sordumBu erken gebelik testiymiş.hemen cıktı 30-40 saniye sonra falan.testte 5 dakika düz bir zeminde bekletin sonuç için yazıyorduadetimede 3 gün falan var. arkadaşla konuştuk hastanede çalışıyor bu akşam veya yarın nöbetçi doktora göre haber vericek birlikte gidip yaptıracağız devlet hastanesinde.Bosuna özele 50 tl verme ben hallederim dedi.O paralar daha çok lazım olucak şimdiden harcama dedi
Evet canim.Bu aya kadar mı 6 kilo aldın ne güzel nasıl besleniyorsunuz deneyimli anneler tüyo verir misiniz
Teşekkür ederim ekmek kısmını biraz abartıyorum galiba abur cubur çok yemiyorum ama annem kayınvalidem gidince hamur işi çok yapıyor dayanamıyorum onları azaltıyım bende yoğurt mayalıyorum bu arada senden tarif almıştım ya çok iyi oluyor.ikili teste giricez 2 hafta sonra çok heyecanlıyımEvet canim.
Ekmek makarna pirinc abur cubur pek tuketmiyorum.
Et ve sebze yemegi yiyorum.
Pogaca hamur isi az.
Meyve cok yiyordum ama azalttim epey .
Peynir sut yogurt ayran fazlaca tuketiyorum.
Vuvv iddialı bi yüzükmüs canim gule gule kullanSağol canım
Teşekkürler canımVuvv iddialı bi yüzükmüs canim gule gule kullan
Afiyet olsun.Teşekkür ederim ekmek kısmını biraz abartıyorum galiba abur cubur çok yemiyorum ama annem kayınvalidem gidince hamur işi çok yapıyor dayanamıyorum onları azaltıyım bende yoğurt mayalıyorum bu arada senden tarif almıştım ya çok iyi oluyor.ikili teste giricez 2 hafta sonra çok heyecanlıyım
Sav kesimi 100 lira. Cok vermissin alyacim sankiSlm kızlar bu aralar hep dışarıdayım.
Arkadaşımı kuaförüme götürdüm boya ve kesin için. Gitmişken de saçımı kestirdim 100tl
Markete gitmemiz lazım ihtiyaçlar bitmiyiiiiiyarın için türlü yapacağım. Evde 3 kilo yoğurt var mayaladım ama yemeye fırsat olmadı. Yoğurtlu bir şeyler yapmalıyım fikir vermek isteyen var mı? Şimdiden çok sağolun.
yoğurt çorbası yapabilirsinSlm kızlar bu aralar hep dışarıdayım.
Arkadaşımı kuaförüme götürdüm boya ve kesin için. Gitmişken de saçımı kestirdim 100tl
Markete gitmemiz lazım ihtiyaçlar bitmiyiiiiiyarın için türlü yapacağım. Evde 3 kilo yoğurt var mayaladım ama yemeye fırsat olmadı. Yoğurtlu bir şeyler yapmalıyım fikir vermek isteyen var mı? Şimdiden çok sağolun.
Merhabalar cidden feci bir gün geçirdim ve yoruldum çocuklu olunca ne oturduğumuzda ne yediğimizden birşey anlıyoruz . Düzgün birşey yemedim bile . Sabah tartılmıştım 5 kg almışım inşallah bebeğe gitmiştir canım sıkıldı
İnşallah ya bebek kg almadıysa diye korkmaya başladım desemTugce gayet normal bu haftanda aldigin kilo, üzülme hiç kafana takma. Merak etme bebise gitmistir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?