Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günu 30 tl ile kapattım o da tamamen aç gozlülüğümden. Canım ne zamandır hamburger istiyordu sevdigim yerden siparis verdim.

Yarin telafi edicem bunu sadece bir paket makarna alicam yegenim gelecek söz verdim fettucini makarna yapacagim. Diger malzemelerim var sadece makarna lazim. yarın baska harcamam olmayacak.

İnşallah ya bebek kg almadıysa diye korkmaya başladım desem

Emin ol almıştır bu haftalar tam duzenli kilo almaya basladigi haftalar, sonlara dogru biraz daha hizlanacak kilo almasi.

Kaşar peynir, muz, süt,yoğurt,kaliteli protein (yumurta,balık,kırmızı et) cok güzel kilo aldıriyor bebise

4 kiloluk bir tosun doğurdum bunlari yiyerek tavsiye ederim :)

Eşimin babaannesi vefat etti akşam cenaze yerine gittik yarın gömülecek allah rahmet eylesin
Bugünkü harcama
Süt ekmek hazır makarna
Islak mendil
Muzlu puding
Kendime kontür yükledim

Toplam harcama 54 tl

Slm kızlar çok pahalı hayat
Manikür 45tl olmuş ben şok.
50 tl topuz dün de 50tl pedikür
1gr altın taktım.
21 Eylül de bir düğün daha var kuaföre gitmeyecem kendim halledeğim bu sefer
Canım gittiğin kuaför pahalı herhalde ben 15 e yaptırıyorum manikürü

Eşimin babaannesi vefat etti akşam cenaze yerine gittik yarın gömülecek allah rahmet eylesin
Bugünkü harcama
Süt ekmek hazır makarna
Islak mendil
Muzlu puding
Kendime kontür yükledim

Toplam harcama 54 tl
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Hayırlı olsun canım

Selamm
Bugün bizmkilere geldim, bu gece burdayım..
Yemek yaptım babamla beraber yedik..
Eşim yarın gelecek buraya..
Nihayet bugün bebek dolab işini hallettik, önce carrefourdan almaya karar vermiştik.. sonra dışardan bir kaç mağazaya baktık eşimle, aynı fiyata daha güzel bir model beğenip aldık, pazar günü gelecek inşallah.
850 lira ödedi eşim..

Yaaa güle güle kullanın benim Doğum da Aralık sonu görünüyor Aralık başı dolabını yatağını alalım diyoruz

Yaaa güle güle kullanın benim Doğum da Aralık sonu görünüyor Aralık başı dolabını yatağını alalım diyoruz
Teşekkürler tuce
Sen burdan tekzen yazmıştın ya dolap için bende tekzen ve koçtaşa baktım internetten bir modeli çok beğendim.. ama hem tekzen hemde koçtaş bize çok uzaktı, ve beğendiğim model sadece internette vardı.. üstelik kurulum için ektra ücret ödeyecektik, yorumlara baktım çok şikayette vardı. O yüzden vazgeçtik, bakıp beğendiğmz bir modeli aldık.. daha zamanın daha çok var, o zamna kadar beğenip gönlüne göre alırsın inşallah

Ya koçtaştan aldığın ürünün içinden eksik parça çıktığı zaman çok beklemek zorunda kalıyorsun açıkçası . Tekzeni bilmiyorum o konuda . Ben mecbur kaldığımdan Tekden diyorum burada mobilyacı işi çok kötü kendi mobilyalarımızı aldığımız zaman mobilyacı ile 3 ay kavga ettik birde evliliğimin ilk zamanları huzurumuz bozuldu o günleri hatırlamak dahi İstemiyorum. İkeadan beşik alacağım kurulumu eşim yapacak ama dolapları bana biraz pahalı geldi . Sen hangi modeli beğendin baktığında

Evet koçtaş öyle yorumlardan da baya şikayet var.. bizde daha önce bauhaus tan banyo dolabı sipariş vermiştik internetten baya sorun yaşamıştık, o yüzden bir daha internetten bişey almak istemedik.. beğendiğm internetten dolabı bu

Bugün ki beğendiğmzde bu modele çok yakın

Benim oglum 3 kilo 400 doğdu cok kilolu doğmadı yani. Ama doğunca cok kilo almaya başladı. 3 kilo üstü olsa yeter bence sağlıklı olsunda. 3 aylikken 9 kiloydu oglum simdi 3 yasinda 19 kilo ekmek vs yemez seçici bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…