- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.841
Beşiği almadık yiyeğimn vardı, onu kullanacğz. Zaten en fazla 6 ay kullanır.. bambu tekerlekli bir model evin içinde bile gezdirilebilir..Bencede bende aynı düşünüyorum inceleyeceğim biraz acele karar verip ardından pişman olmak istemiyorum beşik aldın mı peki
Bende bunu alalım diyorum 60*120 cm 2 tane kademesi varBeşiği almadık yiyeğimn vardı, onu kullanacğz. Zaten en fazla 6 ay kullanır.. bambu tekerlekli bir model evin içinde bile gezdirilebilir..
Dakika bir gol bir diye buna deniyorbu arada haftaya bahsettiğim kuzenim vardi ya düğünü varmış. Hala onların evinde kaliyo bide kadın teyzemi aramış yatıyomus kulağı takip hic kalkmiyo felan diye şimdiden başladılar
Güzel, kullanışlı duruyor..Bende bunu alalım diyorum 60*120 cm 2 tane kademesi var
Öyledir umarım mobilyalarıma uysun yeterliGüzel, kullanışlı duruyor..
Ben bir sayfada gördüm kalem için, kıyafet için ayrı ayrı etiket yapıyorlar. Bi inceleyin bence. O tarz şeyler de olabilir. Benim kızım henüz küçük ama okul dönemi olsaydı mantıklı gelmiştiKizlar.
Anasinifi malzemeler tek tek etiketlenecek demisler. Yani kaleme silgiye kadar galiba.
Nasil etiket bu
Bildigimiz defter etiketi olmasa gerek
Ben tek tek etiketlere isim yazmakla uğraşmak istemedim. Kırtasiyeye gidip bir küçük bir de orta boy etiket bastırdım. Kızımın adı soyadı ve sınıfı yazıyor etikette. Bir de pony resmi koydurduk:)Kizlar.
Anasinifi malzemeler tek tek etiketlenecek demisler. Yani kaleme silgiye kadar galiba.
Nasil etiket bu
Bildigimiz defter etiketi olmasa gerek
Benim oglum 3 kilo 400 doğdu cok kilolu doğmadı yani. Ama doğunca cok kilo almaya başladı. 3 kilo üstü olsa yeter bence sağlıklı olsunda. 3 aylikken 9 kiloydu oglum simdi 3 yasinda 19 kilo ekmek vs yemez seçici bide
Evet valla hayır ne yapsaydı kis hazırlığı mi yapacaktı temizliğini felan yapsın diye bekliyo galiba valla daha 18 yaşında ya yazik oldu ben cok üzüldüm açıkçasıDakika bir gol bir diye buna deniyorkv başladı anında
Canım benim ogluma bile simdi zayıf diyolar ben kimseyi takmıyorum asla. Kilo alsın diye bebekken mamasının ici ne şeker katardı arkadaşım. Ekmegin ıcini yedirirdi nasıl kızardım. Bende bir yasina kadar tuzsuz şekersiz verdim herseyi simdi de tuzu çok az atarim yemeklere paketli gıda bende vermemeye çalışıyorum. Illa ki oluyo arada da içecek cok seviyo mesela soğuk cay içer. Kefir mutlaka iciririm dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldigince allah saglik versin hepsine insallahEvet tabi ki, hatta 3 bile degil 2 kilo 500 gram ve üzeri normal kilo olarak kabul ediliyor doğumda, yeter ki saglıklı doğsunlar :)
Benim oğlum da suan 20 aylık 14 kilo. Aynen sizinki gibi ekmek yemez seker cikolata asla yedirmedim son zamanlarda cok cok az basladi. hatta patates kizartmasi bile ilk defa birkac gun once yedi.
Tamamen sağlıklı organik beslenmesine dikkat ediyorum paketli gıda yedirmiyorum kizartma hamurisi yedirmiyorum.
Dengeli ve kaliteli beslendigi surece bir cocuk saglikli bir sekilde kilo alir zaten.
Hamile arkadaslar bebegin dogumdaki kilosunu hic kafaya takmasinlar guzel beslendigi surece bebek kilo alir... Ve insanlara kulaklarini tikasinlar :)
4 kilo dogan cocuga ayy cok ufak bu, ay emmiyor mu, ay kilo verdi sanki sutun yaramiyo heralde diyenleri duydu bu kulaklar :) simdi de tosunum diye seviyolar cocugu. hepsini allaha havale ediyorum
Geçen sen yazdığın zaman üzülmüştüm . O gündü galiba eşime bir personel evlilik cüzdanının resmini atmıştı mali şube işlemleri için yeni evlendiler . Kız 99 Doğumluydu eşimle çok sinirlenmiştim hatta eşim 2002 li gördüm geçen gün dedi . Saatlerce söylendim vallahi evliliği bir halt sanıyorlar tövbe tövbe yaEvet valla hayır ne yapsaydı kis hazırlığı mi yapacaktı temizliğini felan yapsın diye bekliyo galiba valla daha 18 yaşında ya yazik oldu ben cok üzüldüm açıkçası
Evet onlar hayal dünyasında suan. bi komşu vardi lojmanda 22 yasinda 5 yasinda cocugu vardi sasirmistim bayaGeçen sen yazdığın zaman üzülmüştüm . O gündü galiba eşime bir personel evlilik cüzdanının resmini atmıştı mali şube işlemleri için yeni evlendiler . Kız 99 Doğumluydu eşimle çok sinirlenmiştim hatta eşim 2002 li gördüm geçen gün dedi . Saatlerce söylendim vallahi evliliği bir halt sanıyorlar tövbe tövbe ya
Sormadım maksimum 30 tldir diye ama çok pahalı bence de.Canım gittiğin kuaför pahalı herhalde ben 15 e yaptırıyorum manikürü
Yani cok pahali.Sormadım maksimum 30 tldir diye ama çok pahalı bence de.
İlkAfiyet olsun.
2li test. Zaman ne cabuk geciyor.
Masalah bebise
Ben günleri saydım ilki olumsuz olunca çok şükür rabbime iyi gidiyor şimdilik 2 hafta sonra gidicez büyüdük bizde eşim benden telaşlı hiç iş yaptırmıyor büyükleri ona paslıyorumAfiyet olsun.
2li test. Zaman ne cabuk geciyor.
Masalah bebise
Canım zaten bebeğinin kilosu boyu normal degil mi?gayet düzenli g0zel besleniyosun.çok zayıfmışın ya insanlar göbeğini görünce çok konuşuyolar bence yoksa kilon çok normal. ebemiz saglık ocagındaki muz,kaşar,yeşil mercimek,balık vs çok tüketmiş doğuma 9 kilo almış 2 ayda normal kilomdaydım diyor bebişte gayet iri.Merhabalar cidden feci bir gün geçirdim ve yoruldum çocuklu olunca ne oturduğumuzda ne yediğimizden birşey anlıyoruz . Düzgün birşey yemedim bile . Sabah tartılmıştım 5 kg almışım inşallah bebeğe gitmiştir canım sıkıldı
Ya arkadaşım dedi ki doğumda 8 kg gidiyor zAten . Doktora gitmedim 3 hafta oldu haftaya gideceğim bebeğin kg 21. Haftada ben 3 kg almıştım oda 417 gramdı şimdi nasıl onu merak ediyorum aldığım kg önemli değil bari ona gitmiş olsunCanım zaten bebeğinin kilosu boyu normal degil mi?gayet düzenli g0zel besleniyosun.çok zayıfmışın ya insanlar göbeğini görünce çok konuşuyolar bence yoksa kilon çok normal. ebemiz saglık ocagındaki muz,kaşar,yeşil mercimek,balık vs çok tüketmiş doğuma 9 kilo almış 2 ayda normal kilomdaydım diyor bebişte gayet iri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?