Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizde özele gideceğiz zaten devlette gerçekten çok zor heleki ilerleyen dönemlerde dahada zor.Sadece bikac kez 2 gunde bir değer artışı için kan vermek gerekiyor ya onun icin arkadaşım acilden verdirecek sağolsun,sonrası özelde devam.
Bende belimden,kaşığıma doğru yayılan adet ağrısına benzeyen ama bir tık farklı bir ağrı başlamıştı hissedilir derecede ozaman acabamı diye düşünüp test yapma gereği duydum
Oğluma akşam ben işten gelince kapıda direkt boynuma atlayıp bacaklarını belime doladığı dün akşam eşim söyleyelim dedi.Baska turlu Atlama boynuma diyemezdik canımın icine
Çılgınlar gibi sevindi,inanamadi l,hastaneye gidelim röntgen cektirelim(ultrasonu kasdediyor) görelim bakalım diye içi içine sığmadı, çok mutlu,bana sen yat ben sana ne istersen getiririm diyor sürekli ne istersin diye soruyor yavru kuşum
Allah sağlıkli sihatli kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Kizlar.
Anasinifi malzemeler tek tek etiketlenecek demisler. Yani kaleme silgiye kadar galiba.
Nasil etiket bu
Bildigimiz defter etiketi olmasa gerek
Küçük fiyat etiketleri var ya onlara ismini soyismini yazip etiketliyorsun kalemleri falan tek tek.Hatta biz üzerine bant ta geciyoruz çıkaramasın çocuklar diye.
Ama biz kırtasiyeden bilgisayardan ismini yazdırıp minik etiket bastırıyoruz tek tek elle yazmak çok zor oluyor.
Hatta bugün bizde yaptıracağız.evde çok az kaldı yetmez.2 gün boyun oğlanın okul malzemelerini topralayip hazırlayacağız.

Eşimin banka kartını bulamıyoruz Perşembe akşam birlikte alışverişe gitmiştik en son orada kullandık çantam yoktu tayt giymiştim eşime verdim kartı O an kart yok oldu dün sabah fark etmiş evde zannedip aramamış beni . İptal ettireceğiz galiba ya acele etmek istemiyorum çıkar diye ama

Elektrik faturamız 236 tl gelmiş. Çok fazla. Dondurucu almıştık bir de evde üç dört saat klima çalıştı inverter klima ama. Neyse artık okul başlıyor inş daha az gelir klima da açılmaz artık tv vs. Ben çamaşır mak. de çok kullanıyorum haftada en az 7 8 kez nerdeyse her gün çalışıyor. 4 kişilik bir aileyiz bu arada

oyy tuce ya bana hamileliğimi hatırlattın benım oglusum da hiç durmazdı biliyosun kıpır kıpır hala da öyle anasına cekmemiş uykuyla arası yok gerci annesinin de bi senedir artık uykusu yok
Rabbim sana da saglıkla kucagına almayı nasip etsin

Acaba içerde neden uyumayı tercih etmiyor güzel güzel uyuyoruz aslında babası ile ancak yaramazlık peşinde aman neyse ya o uyuyunca bu sefer niye sakin diye kendimi yiyorum en iyisi hareketli olması

İstanbul anadolu yakası kaş -bıyık 20 tl

Kesim 60 tl

Gecenlerde kestirdim detaylica anlatmama ragmen istedigim gibi yapamadı bosuna 60 lira verdim. Baska kuafore gidip duzelttiricem tekrar
Benim de şubatta öyle oldu istediğim gibi yapmadı düzelttirmeye gittim daha pahalıya geldi . O yüzden bir kere kestirir veririm mantığı var bende.

Slm kuzular
Orjinal telefon kılıfına 159.99 tl dediler ben de başka bir standtan 25tl ye telefona kılıf aldım
Aydınlatıcı ve makyaj temizleme losyon aldım 50tl
Pazar’a gittik 100tl yeşillik ve meyve aldık
Bugün evlilik yıldönümümüz dışarıda balık yiyeceğiz.
Bir de aviZe aldım 261tl

Benim de şubatta öyle oldu istediğim gibi yapmadı düzelttirmeye gittim daha pahalıya geldi . O yüzden bir kere kestirir veririm mantığı var bende.

Valla ben de o mantikla gittim 60 tl de az para degil , zaten çok sık saç kestiren biri degilim uzun kullanmayi seviyorum. Ama yapamadı istediğim gibi. Simdi tekrar guvendigim bir yere gidicem evime uzak ama ne yapalim artik

Kizlar sabah okul alisverisi diye ciktik ama bi markette indirim varmis. 105 lira harcadik

Toz seker 5kg 20 lira.
Caykur tiryaki 23 lira. (Disarda 30a yakin)
Kagit havlu 12li 16 lira (solo)
Sebze meyve yesillik aldik.
Balik bulursak alicaz.

Okul icin eksiklerimiz var 100 lira tutar. Forma ne kadar tutar bilemiyorum .
Eve geldik 1 tost yedim uyudum .2 saattir uyuyorum. Esim sutu pisirmis. Mutfagi toparlamais. Kendinin ve oglunun karnini doyurmus.
Simdi bende 1 bardak tarcinli sut iciyorum
Aksama ya balik ya kisir yaparim.

Kizlar oglumun beslenme listesinde pogaca tost simit var ayri gunlerde.
Ben bunlari tek seferde yapip buzluga mi atayim.
Bir de meyve suyu ayran vs var. Normalde kendim hazilrarim ama cocuklar dalga filan gevebilir(akran baskisi) o yuzden kutuyla meyve suyu aldim. 27li paket galiba.
Ayrami da ayni sekilde alirim

evet poğaça simit buzluğa atanlar var. Hatta çok da güzel oluyor. Bence her seferinde uğraşmak yerine yapıp atın

Kış çıkarken oğlana 6-7tane alt almıştım ama çok buyuk almışım 2yıl sonra ancak olur.İndirimden almıştım onları verip yerine 4 tane bedenine göre adam akıllı alayım diyorum dolabına bakacağım ona göre alayım birazdan çıkıp.Şimdi duş alıp kahve içeceğim.

Fırına lahmacun için iç bıraktık . Bende marketten alışveriş yaptım eşim de taşımama yardım etti
Ayran ( ev yoğurdum az kaldı yoğurt yapacağım)
6 lı sade soda
1 lt sirke ( hafta içi turşu kuracağım)
Perwoll beyazlar 3 lt
6 lı Elmalı soda
1 tüm tavuk parçalattım mecbur çeşit lazım yemek
Salatalık
Limon
Donates
Patates
Soğan
Köy biberi
Burası 70 tl tuttu

Temizlik için sirke
1 kg beyaz peynir
100 gram Türk kahvesi
Aşure
500 gram kaşar
45 tl de burası tuttu

Eve geldik görümcemin kocası bedelli askerliğe gidiyor . Kv yi aradık bu arada kargoya salça bugün sabah verilmiş . Kv telefonda eşime biz gelecektikte dedi . Eşimde gelin filan dedi bilmiyorum ama inşallah gelmezler kızlar evimiz hala sıcak yemekten sonra karnım sertleşiyor uzanmak istiyorum. Kv ler gelince sabah 6 akşam 12 mesai yapıyorum evde çok zor oluyor . Maddi anlamda da biletleri filan biz alıyoruz şuan cidden kendi ailem de olsa misafir ağırlayacak durumda değilim evde yapmam gerekenler hazırlıklar bitmedi 2 oda daha temizlenecek bebekle ilgili hiç bir hazırlığa başlamadık ve kv elini asla gelince birşey sürmüyor çok yoruluyorum maddi anlamda kendimizi Doğuma hazırlamaya çalışıyoruz modum biraz düştü açıkçası

Ben de karnıyarık yemeği için 3 poşet patlıcan kızarttım dondurucuya attım.Bir yemeklik de kabak kızartıp attım. 15 bardak kıymalı menemen arttım hazır pişmiş şekilde
. Utu yaptım evde yalnızım kafamı dinliyorum eşim çocuklarla annesine gitti. Ben gitmedim hala kırgınım bir tel bile açmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…