- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.881
Bizde özele gideceğiz zaten devlette gerçekten çok zor heleki ilerleyen dönemlerde dahada zor.Sadece bikac kez 2 gunde bir değer artışı için kan vermek gerekiyor ya onun icin arkadaşım acilden verdirecek sağolsun,sonrası özelde devam.İlk testlerde bende devlete gittim ama burda çok ayrıntılı bilgi verilmiyor hep ben sordumartık eşim kızıyor bebiş için bütçe ayırdık özele gidicez mecburen.benimde degerim yüksek çıkmıştı zaten ateş basmasından anlamıştım miniğimi.abisi mutlu olur artık
Küçük fiyat etiketleri var ya onlara ismini soyismini yazip etiketliyorsun kalemleri falan tek tek.Hatta biz üzerine bant ta geciyoruz çıkaramasın çocuklar diye.Kizlar.
Anasinifi malzemeler tek tek etiketlenecek demisler. Yani kaleme silgiye kadar galiba.
Nasil etiket bu
Bildigimiz defter etiketi olmasa gerek
oyy tuce ya bana hamileliğimi hatırlattın benım oglusum da hiç durmazdı biliyosun kıpır kıpırGünaydın öyle uykum var kigece sürekli oğlumun hakaretleri tekmeleri uyandırdı ne olduysa durmadı . Eşim nöbetten dönüyor tahinli al diyecektim vaZgeçtim durduk yere saçma birşey yemeyeyim en iyisi yağda yumurta yapayım
Acaba içerde neden uyumayı tercih etmiyor güzel güzel uyuyoruz aslında babası ile ancak yaramazlık peşindeoyy tuce ya bana hamileliğimi hatırlattın benım oglusum da hiç durmazdı biliyosun kıpır kıpırhala da öyle anasına cekmemiş uykuyla arası yok gerci annesinin de bi senedir artık uykusu yok
Rabbim sana da saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Benim de şubatta öyle oldu istediğim gibi yapmadı düzelttirmeye gittim daha pahalıya geldi . O yüzden bir kere kestirir veririm mantığı var bende.İstanbul anadolu yakası kaş -bıyık 20 tl
Kesim 60 tl
Gecenlerde kestirdim detaylica anlatmama ragmen istedigim gibi yapamadı bosuna 60 lira verdim. Baska kuafore gidip duzelttiricem tekrar
Benim de şubatta öyle oldu istediğim gibi yapmadı düzelttirmeye gittim daha pahalıya geldi . O yüzden bir kere kestirir veririm mantığı var bende.
evet poğaça simit buzluğa atanlar var. Hatta çok da güzel oluyor. Bence her seferinde uğraşmak yerine yapıp atınKizlar oglumun beslenme listesinde pogaca tost simit var ayri gunlerde.
Ben bunlari tek seferde yapip buzluga mi atayim.
Bir de meyve suyu ayran vs var. Normalde kendim hazilrarim ama cocuklar dalga filan gevebilir(akran baskisi) o yuzden kutuyla meyve suyu aldim. 27li paket galiba.
Ayrami da ayni sekilde alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?