Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aaa bende hep ekşi acı baharat istiyorum

Ayrıca 2gündür aşırı hastaydım ateşlerim çıkmıştı eşim sağolsun bana hep soğuk uyguladı adam gece yarılarına kadar başımda bekledi Bugün brz daha iyiyim.. bnm kv bugün bana 1kilo kanat 1kilo kıyma ve birazda pazardan köy biberi almış getirmiş saolsun Yarın mangal yakalım dedik eşimle bakalım ..

Kızlar bir şey öğrendim sizle paylaşayım.2. Çocuğu olacak olanlar ilk çocuklarına Doğuma bir 2 ay kala söylemeliymiş. Diğer türlü çocuklar kardeşleri ne zaman gelecek diye sabırsızlanıyorum. Geç söylemek makbulmuş.

Belki hiç olmaz bu sefer benim sayılı bulantım çok akıllı çocugumfaydalı şeyleri canın çekiyor ne güzel

2000 sezeryan 1400 normal Doğum galiba doktor gelirse normale öyle yok ebe yaptırırsa bedava yüzde 25 gibi de bir asker indirimi olacak bu rakamlar üzerinden
İyiymiş fiyatlar burda 3000 -3500ydu bu yıl.tamamlayıcı saglık sigortasını bir an önce halletmeliyim

HAstahaneye özel demeye bin şahit ister ondan
Doğrudur bizimde normalde devlet hastanemiz çok iyiydi şehir hastanesi kuruldu çok uzak içi çok donanımlıymış merkezde doktor kalmadı mecbur özel olcak hiç sevmiyorum özeli ilgi sıfır oldu yoksa

Doğrudur bizimde normalde devlet hastanemiz çok iyiydi şehir hastanesi kuruldu çok uzak içi çok donanımlıymış merkezde doktor kalmadı mecbur özel olcak hiç sevmiyorum özeli ilgi sıfır oldu yoksa
Doktorumuz iyi bakalım ya hayırlısı Doğumu ve Doğumdan sonra yaşanacakları düşündükçe geriliyorum zAten

Şehir hastaneleri şehrin bir ucu.
Ayrica tamam buyuk temiz vs. fakat cogunda hemen sistem oturtulamamis. Ayrica yasli ve okur yazar olmayan hastalar perisan vaziyette. Hastanenin icinde 1 ton yol yuruyorlar

Bi nescafe yaptim oturdum . Defteri actim butce yapiyorum. Malum karttan fazla harcandi.
Ek ders ile bu 700luk acigi kapatirim .
Maaslara son 1 hafta kaldi ama nakit bitti bizde. Biraz eksi hesaptan cekecegim galiba.

Yarin cokk isim var. Malzemeler etiketlenecek. Camasir ütü var.
Ispanak aldim . 6li yufka aldim. Yapip buzluga atacagim.
Ayrica simit ve pogaca yapmaliyim.
Esim yarin iste olacak ben tek basima epey zorlanirim. O en azindan oglanla ilgilenip yemegini yedirse bana yetiyor

Eşim katlanır bisikleti istiyor internetten baktık 1400 tl burada bir yerde 1250 tl yetkili bayi . 6 taksit yaptıralım dedim . Sigarayı azaltacak ayrıca azıcık yolu araba kullanıyordu oda baya fark ediyor yakıtta . Arabanın anahtarına el koydum artık bende vermem geri bisikletine bin git dedim ayın 15 inde kaskoya bakacağız inşallah hasarsızlık indirimi olacak 1500 tl olsa keşke diyorum bütçe yaptım önümüzdeki ay için 2 çeyrek kesin alıyoruz Kaskoyu ödeyince kasko dediğim gibi 1500 filan olursa 3 çeyrek alacağım ayrıca bu aydan biraz param kalacak gibi onu da harcamayıp hemen gram alacağım haftaya

Şehir hastaneleri şehrin bir ucu.
Ayrica tamam buyuk temiz vs. fakat cogunda hemen sistem oturtulamamis. Ayrica yasli ve okur yazar olmayan hastalar perisan vaziyette. Hastanenin icinde 1 ton yol yuruyorlar
Burda metro duragının ordan direk otobüsler varmış.hiç gitmedim ama çok zor oldu keske daha merkezi bir yer olsaymış.adliye gibi kocamanmış.şükür imkan oluyorda alternatif hastaneye gidebiliyoruz

Hiç gerilme ya zaman akıp gitsede bir an önce alsak kucagımıza ben kardeşimde kokusunu içime çekerken içim titriyordu kendimin olunca ben uyuyamam herhalde
Ya benim korkularım bebeğe bakamazsam vs vs değil çok başka şeyler . Sağlıkla zamanında gelsinler hep öyle dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…