- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.921
Canm çekti vallaBende dürüm yemistim bebisi ogrendigim gün
Teşekkür ederimAllah rahmet eylesin canım
Aaa bende hep ekşi acı baharat istiyorumCanm çekti vallaacılı ekşili şeyler istedi canm.
Senin gibide dünden beri kendimi incir yemeye verdimyakın zamanda bulantıların baslar aç susuz gezersin nasıl olsa şimdiden miğdene stok yapalım diyor esim
Piere cardinde mesaj göndermiş çok uygun fiyatlar magazada öyle mi bilmiyorum50 tl eşime lcw den indirimdeydi pantolon aldık çok istediği bir pantolonu çok mutlu şuan
Belki hiç olmaz bu sefer benim sayılı bulantım çok akıllı çocugumCanm çekti vallaacılı ekşili şeyler istedi canm.
Senin gibide dünden beri kendimi incir yemeye verdimyakın zamanda bulantıların baslar aç susuz gezersin nasıl olsa şimdiden miğdene stok yapalım diyor esim
İyiymiş fiyatlar burda 3000 -3500ydu bu yıl.tamamlayıcı saglık sigortasını bir an önce halletmeliyim2000 sezeryan 1400 normal Doğum galiba doktor gelirse normale öyle yok ebe yaptırırsa bedavayüzde 25 gibi de bir asker indirimi olacak bu rakamlar üzerinden
Merhaba herkesebugün öğleden sonra hastaneye gittik kan tahlili için değerim 423.3 cikti normalde beklenen adet tarihim yarın.Insallah herşey yolunda gider
Bizimkide çok heyecanlı ve mutluyardımcı olmaya çalışıyor küçücük kalbiyle
Bugün kan verdim 426.3 cıktı değer.Pazartesi öğleden sonra gideceğim inşallah herşey yolundadir
[/QUOTE
Gözün aydın canım tescilli bir minik cankuşumuz var artık
HAstahaneye özel demeye bin şahit ister ondanİyiymiş fiyatlar burda 3000 -3500ydu bu yıl.tamamlayıcı saglık sigortasını bir an önce halletmeliyim
Doğrudur bizimde normalde devlet hastanemiz çok iyiydi şehir hastanesi kuruldu çok uzak içi çok donanımlıymış merkezde doktor kalmadı mecbur özel olcak hiç sevmiyorum özeli ilgi sıfır oldu yoksaHAstahaneye özel demeye bin şahit ister ondan
Doktorumuz iyi bakalım ya hayırlısı Doğumu ve Doğumdan sonra yaşanacakları düşündükçe geriliyorum zAtenDoğrudur bizimde normalde devlet hastanemiz çok iyiydi şehir hastanesi kuruldu çok uzak içi çok donanımlıymış merkezde doktor kalmadı mecbur özel olcak hiç sevmiyorum özeli ilgi sıfır oldu yoksa
Hiç gerilme ya zaman akıp gitsede bir an önce alsak kucagımıza ben kardeşimde kokusunu içime çekerken içim titriyordu kendimin olunca ben uyuyamam herhaldeDoktorumuz iyi bakalım ya hayırlısı Doğumu ve Doğumdan sonra yaşanacakları düşündükçe geriliyorum zAten
Burda metro duragının ordan direk otobüsler varmış.hiç gitmedim ama çok zor oldu keske daha merkezi bir yer olsaymış.adliye gibi kocamanmış.şükür imkan oluyorda alternatif hastaneye gidebiliyoruzŞehir hastaneleri şehrin bir ucu.
Ayrica tamam buyuk temiz vs. fakat cogunda hemen sistem oturtulamamis. Ayrica yasli ve okur yazar olmayan hastalar perisan vaziyette. Hastanenin icinde 1 ton yol yuruyorlar
Ya benim korkularım bebeğe bakamazsam vs vs değil çok başka şeyler . Sağlıkla zamanında gelsinler hep öyle dua ediyorumHiç gerilme ya zaman akıp gitsede bir an önce alsak kucagımıza ben kardeşimde kokusunu içime çekerken içim titriyordu kendimin olunca ben uyuyamam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?