- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.901
En büyük yardımcın olur oğluşun kuzenkerimden birinin oğluda öyleydi kardeş diye üzülüp duruyodu çok yaramaz iştahsız çocuktu kuzenim cesaret etti hamile kaldı nasıl güzel bir hamilelik gecirdi en büyük hediyede büyük oğlu kendi kendine yiyor ödevini yapıyor kardesine bişey olcak diye annesinin elinden poşetleri alıyordu.ne zaman doktora gidicen haberdar et bizideBizde özele gideceğiz zaten devlette gerçekten çok zor heleki ilerleyen dönemlerde dahada zor.Sadece bikac kez 2 gunde bir değer artışı için kan vermek gerekiyor ya onun icin arkadaşım acilden verdirecek sağolsun,sonrası özelde devam.
Bende belimden,kaşığıma doğru yayılan adet ağrısına benzeyen ama bir tık farklı bir ağrı başlamıştı hissedilir derecede ozaman acabamı diye düşünüp test yapma gereği duydum
Oğluma akşam ben işten gelince kapıda direkt boynuma atlayıp bacaklarını belime doladığı dün akşam eşim söyleyelim dedi.Baska turlu Atlama boynuma diyemezdik canımın icine
Çılgınlar gibi sevindi,inanamadi l,hastaneye gidelim röntgen cektirelim(ultrasonu kasdediyor) görelim bakalım diye içi içine sığmadı, çok mutlu,bana sen yat ben sana ne istersen getiririm diyor sürekli ne istersin diye soruyor yavru kuşum
Allah sağlıkli sihatli kucağınıza almayı nasip etsin insallah
İlk defa duyduğumuz terimler meslek hayatımda nadir duydum diyince korkuyor insan.bırak başkasınada gidiyosun zannetsin daha itinalı incelerEvet 3 hafta önce oldu ondan önceki kontrolde damarlanma var geçmiş kanamandan kalmış olabilir demişti . Sonra ayrıntılı da da Damarlanma konuşuldu ben ağladımdedi ki aslında söylemeye gerek yok ama başka doktora gidersiniz de o söyler sonra ben söylemedim olur diye söylüyorum önlem amaçlı ilaç veriyorum bu şekilde Doğum yapabilirsin belki de geçer meslek hayatımda nadir gördüğüm birşey dedi . O gece uyumadım başka doktora gittim oda kontrol etti evet var ama 5 kadından birisinde olur bunu sana niye söyledi ki dedi oda ayrıntılı ultrasonda baktı diğeri ile aynı şeyleri söyledi . Benim doktor benim başka bir doktora daha gittiğimi düşünüyor aslında gitmiyorum normalde böyle davranınca zorla başka bir doktora daha gittim .
Allah rahmet eylesin canımGünaydın herkese
Gece 11 de eşim aradı; dayısının damadı hayatını kaybetmiş. Hastaydı bayadır hastahanede yatıyordu dedigece den eşim kayınvalidem ve kayınpeder beraber köye gittiler sabah altı gibi varmışlar, gelmeleri geceyi bulur.. Rabbim hasta olup, şifa bekleyen herkese acil şifalar versin...
Klimayı az çalıştırmışsınız ama yine de fazla gelmiş canım bizim klima günde 17 saat çalışıyor 265 geldi bende hergün çamaşır ve bulaşık makinası çalışıyorElektrik faturamız 236tl gelmiş. Çok fazla. Dondurucu almıştık bir de evde üç dört saat klima çalıştı inverter klima ama. Neyse artık okul başlıyor inş daha az gelir klima da açılmaz artık tv vs. Ben çamaşır mak. de çok kullanıyorum haftada en az 7 8 kez nerdeyse her gün çalışıyor. 4 kişilik bir aileyiz bu arada
Öylede etiketleysen var ama staj yaparken görmüştüm fiyat yazılan ufak bantlar var ya minik adi soyadi ona sigiyorsa ona yazip bantla.Kizlar.
Anasinifi malzemeler tek tek etiketlenecek demisler. Yani kaleme silgiye kadar galiba.
Nasil etiket bu
Bildigimiz defter etiketi olmasa gerek
Evet canim aynen.Öylede etiketleysen var ama staj yaparken görmüştüm fiyat yazılan ufak bantlar var ya minik adi soyadi ona sigiyorsa ona yazip bantla.
Ya da çizgili kağıdı çizgilerinden keserek
Atıyorum ad soyad yazıp üzerinden bantla geçin ama çok büyük olmasın kalemdekiler.
Ali z.
Şeklinde soyadını kısaltabilirsiniz de
Bizimkide çok heyecanlı ve mutluEn büyük yardımcın olur oğluşun kuzenkerimden birinin oğluda öyleydi kardeş diye üzülüp duruyodu çok yaramaz iştahsız çocuktu kuzenim cesaret etti hamile kaldı nasıl güzel bir hamilelik gecirdi en büyük hediyede büyük oğlu kendi kendine yiyor ödevini yapıyor kardesine bişey olcak diye annesinin elinden poşetleri alıyordu.ne zaman doktora gidicen haberdar et bizide
2000 sezeryan 1400 normal Doğum galiba doktor gelirse normale öyle yok ebe yaptırırsa bedavaİlk defa duyduğumuz terimler meslek hayatımda nadir duydum diyince korkuyor insan.bırak başkasınada gidiyosun zannetsin daha itinalı incelerkorkularımız normal herhalde annem kızıyor sen çok duygusalsın diye.saçma sapan şeylere aglayabiliyorum.gecen gün yunanistanda türk bir milletvekili varmış yanarak ölmüş bildiğin içimi çeke çeke agladım eşim diyoki tanıyomuydun yoo hormonlar acayip benim doğuma ne dedi ne kadarmış özeldesin sende dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?