Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kantinden alışveriş yaptık
Süt, yumurta , çubuk kraker , 5 lt sızma zeytinyağı , margarin 136 tl tuttu arabada eşimin fırından dönmesini bekliyorum

Biraz kirtasiye malzemesi(cogunu almistim)
Okul kiyafeti
Birkac parca stokluk
Sebze meyve yesillik balik
100 liralik mazot.
2gundur harcadigimiz toplam para 700.

Yarin harcamasiz bir gun istiyorum artik

Merhaba belediyenin sosyal tesislerine geldik.Cok güzel bir yer yapay göl kenarı. Içli köfte ağzı yumuk diye bir börek ve pizza,pasta yedik. Fiyatlar uygun bence 50 tl yi geçemeyecek yazarım çıkınca kızlar.

En büyük yardımcın olur oğluşun kuzenkerimden birinin oğluda öyleydi kardeş diye üzülüp duruyodu çok yaramaz iştahsız çocuktu kuzenim cesaret etti hamile kaldı nasıl güzel bir hamilelik gecirdi en büyük hediyede büyük oğlu kendi kendine yiyor ödevini yapıyor kardesine bişey olcak diye annesinin elinden poşetleri alıyordu.ne zaman doktora gidicen haberdar et bizide

İlk defa duyduğumuz terimler meslek hayatımda nadir duydum diyince korkuyor insan.bırak başkasınada gidiyosun zannetsin daha itinalı incelerkorkularımız normal herhalde annem kızıyor sen çok duygusalsın diye.saçma sapan şeylere aglayabiliyorum.gecen gün yunanistanda türk bir milletvekili varmış yanarak ölmüş bildiğin içimi çeke çeke agladım eşim diyoki tanıyomuydun yoo hormonlar acayip benimdoğuma ne dedi ne kadarmış özeldesin sende dimi

Allah rahmet eylesin canım

Klimayı az çalıştırmışsınız ama yine de fazla gelmiş canım bizim klima günde 17 saat çalışıyor 265 geldi bende hergün çamaşır ve bulaşık makinası çalışıyor

Eşofmanları 19.90 a almıştım bir tanesinide 26 TL.2tanesinin fiyatı 35 olmuş bende yolmuştum birisini dıyorlar 26tan alınacak.Kızdım bende 50tl ye alınan ürün 30a düşünce 30dan almayı biliyorsunuz dedim.Etiketini kesip gidecegım artık düzenbazlar sinirimi bozdular.

Kizlar.
Anasinifi malzemeler tek tek etiketlenecek demisler. Yani kaleme silgiye kadar galiba.
Nasil etiket bu
Bildigimiz defter etiketi olmasa gerek
Öylede etiketleysen var ama staj yaparken görmüştüm fiyat yazılan ufak bantlar var ya minik adi soyadi ona sigiyorsa ona yazip bantla.

Ya da çizgili kağıdı çizgilerinden keserek
Atıyorum ad soyad yazıp üzerinden bantla geçin ama çok büyük olmasın kalemdekiler.
Ali z.
Şeklinde soyadını kısaltabilirsiniz de

Evet canim aynen.
Kitapciya anlattim fiyat etiketi verdi. Onlari yapacagiz.

Merhaba herkesebugün öğleden sonra hastaneye gittik kan tahlili için değerim 423.3 ciktinormalde beklenen adet tarihim yarın.Insallah herşey yolunda gider
Bizimkide çok heyecanlı ve mutluyardımcı olmaya çalışıyor küçücük kalbiyle
Bugün kan verdim 426.3 cıktı değer.Pazartesi öğleden sonra gideceğim inşallah herşey yolundadir

Akşam üstü dürümcüye gittik 57 tl
Cam cezve aldım 14 tl
Marketten kaşar süt pudra sek. Aldık 37 tl
Pazardan 2 kilo üzüm 10 tl
Domates 1 kilo 2,5 tl
Salatalık 1 kilo 2 tl
1 adet kavun 5 tl

Akşam arkaşlar caya geldi azonce gittiler,memleketlerinden hediye tahin getirmişler 1 kiloluk kavanozda.

2000 sezeryan 1400 normal Doğum galiba doktor gelirse normale öyle yok ebe yaptırırsa bedava yüzde 25 gibi de bir asker indirimi olacak bu rakamlar üzerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…