- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.941
InsallahBelki hiç olmaz bu sefer benim sayılı bulantım çok akıllı çocugumfaydalı şeyleri canın çekiyor ne güzel
Bizde bugün etiket yapacağızKizlar.
Anasinifi malzemeler tek tek etiketlenecek demisler. Yani kaleme silgiye kadar galiba.
Nasil etiket bu
Bildigimiz defter etiketi olmasa gerek
4 yıldır kullanıyorum kesinlikle rahatGünaydın balkon yıkadım çamaşır astım evi süpürüp silmem lazım. Elektrikli supurgem çok kuvvetli çekiyor beni yoruyor
En düşük kademesi bile yorucu. Ilk fırsatta philips maraton almak istiyorum.
En düşük modeli 1350 tl4 yıldır kullanıyorum kesinlikle rahat
Dikkat et kendine sakın ağır birşey taşıma bebiş sağlıklı tutunsunHerkese mutlu pazarlar
Kahvaltı masasindayiz hala balkonda denize karşı oturuyoruz.
Eşim sabah 2 ekmek aldı.Bende bugün kuaföre gidip kaş aldırıp,fön çektireceğim evde ugrasacak valtimde dermanimda yok.
Etiket işleri,çanta hazırlama,dosya hazırlama,kıyafet ütü işleri var.Esim gece çalıştı uyuması lazım geceye tekrar gidecek.Benimde kaşıklarım ağrıyorAma bunlar da bugün mutlaka yapılması gerekenler.
Işler okadar çok ki okul sezonu sebebiyle daha yarın bir liste daha verirler özel okul ama son dakikaya bırakılması sınır bozucu.Iki ayağımız bir pabuca sokuluyor.Dikkat et kendine sakın ağır birşey taşıma bebiş sağlıklı tutunsun ❤
Paketlerine bir tane etiket yapistiracaksin canım.yada büyük normal kitap etiketlerini kullanabilirsin büyük malzemeler için.Ya temizlik malzemelri etiketlenecek mi.
Hersey etiketlensim yazilmis.
Grapon kagidi eva bunlar etiketlenecek mi
İnşallah geçen gün anneme diyorum ki bebeğim abi bebek olduIşler okadar çok ki okul sezonu sebebiyle daha yarın bir liste daha verirler özel okul ama son dakikaya bırakılması sınır bozucu.Iki ayağımız bir pabuca sokuluyor.
Elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışacağım.Insallah miniğim sağlıcakla tutunur
Tamam canim .sivi sabunlara tuv kagidi ve kagit havluya yapistiriyorum.Paketlerine bir tane etiket yapistiracaksin canım.yada büyük normal kitap etiketlerini kullanabilirsin büyük malzemeler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?