Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın balkon yıkadım çamaşır astım evi süpürüp silmem lazım. Elektrikli supurgem çok kuvvetli çekiyor beni yoruyor
En düşük kademesi bile yorucu. Ilk fırsatta philips maraton almak istiyorum.

Günaydın kahvaltı yaptık ekmek yeşil zeytin aldık kaç tl bilmiyorum çarşıya gidip pantolon paçası yaptıracağız gezmek istiyoruz biraz sanki dün hiç gezmemişiz gibi patlıcan közleyeceğim inşallah allah büyük . En kötü eve alacağım fırına koyarım ya mahalle fırınında abi ücretsiz yapıyor aslında geçen sene yaptırdım ben . Ama 10 kg alıp oraya taşıyamam eşimde gıcıklık ediyor bakalım akşama lahmacun var onu yeriz

Herkese mutlu pazarlar
Kahvaltı masasindayiz hala balkonda denize karşı oturuyoruz.
Eşim sabah 2 ekmek aldı.Bende bugün kuaföre gidip kaş aldırıp,fön çektireceğim evde ugrasacak valtimde dermanimda yok.
Etiket işleri,çanta hazırlama,dosya hazırlama,kıyafet ütü işleri var.Esim gece çalıştı uyuması lazım geceye tekrar gidecek.Benimde kaşıklarım ağrıyor Ama bunlar da bugün mutlaka yapılması gerekenler.

Dikkat et kendine sakın ağır birşey taşıma bebiş sağlıklı tutunsun

Dikkat et kendine sakın ağır birşey taşıma bebiş sağlıklı tutunsun ❤
Işler okadar çok ki okul sezonu sebebiyle daha yarın bir liste daha verirler özel okul ama son dakikaya bırakılması sınır bozucu.Iki ayağımız bir pabuca sokuluyor.
Elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışacağım.Insallah miniğim sağlıcakla tutunur

İnşallah geçen gün anneme diyorum ki bebeğim abi bebek oldu sonra dedim ki kimin abisi olabilir ki şimdi görümcem hamile kalsa da oğlum onun bebeğinin abisi olsa topikte sen hamile kaldın alya var şimdi oğlumdan küçük sizinkilerin abisi oldu

Kızlar her ay doktor ve ilaç için bütçe ayırıyorum . Bu ayki bütçeden biraz önce 50 kapsül Omega 3 aldım 52 tl ücretsiz kargo birde 11 tl ye 1000 ml oksijenli su aldım . Eczaneden sordum 100 ml si 17 tl di açıkçası çok pahalı gelmişti . Gögsümün ucuna sabah akşam bununla sileceğim ayrıca krem kullanıyorum göğüs ucum inşallah yara olmayacak diye ümit ediyorum hayırlısı .

Selamm
Bugün evime geçtim, bizimkiler bıraktılar beni
Bugün bebeğin dolabı kurulacak, eşim işte onlar gelmeden arayacaklar eşimde ona göre gelecek

Annem memleketten hepimize peynir yaptırmıştı. Abime kendisine ve bana

5 kg peynir
İncir reçeli
Ev yoğurdu, dün mayaladık
Cevizli sucuk
Sumak
Kurutulmuş patlıcan
Kavun
Biber domates maydonuz limon şeftali erik patates soğan yeşil fasulye bunlardan evde var dememe rağmen yine koymuş poşete
Eve gelince yastık ve çarşafları makineye attım,
Yiyecekleri dolaba yerleştirdim, bebeğin bir kaç kıyafeti var yıkanacak. Sonra hastahane için çanta hazırlayacğm..
yapıcak o kadar çok iş var ki
Bir kaç özel hastahaneye gidip fiyat almamız lazım doğum için , yorumlara bakınca hiç birine gitmek istemiyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…