- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.961
Ilk cocukta olmamış muhtemelen ikincide da olmaz. Benim ilkinde çok kötüydü ucu sallanıyordu.yara iltihap olmuştu. Dr a gitmiştim. Yapacak bir şey yok demişti emzireceksin ağlayarak emziriyordum. Hatta dr demişti ki eşim de bu yüzden emziremedi. Ben emzirmeye devam edince geçmişti ikinci de daha hafiftiMeme ucu yaram catlagim vs olmadi.
Bunda da olmasa keske.
Belirtisi var mi. Yoksa dogumdan sonra mi oluyor
AyyyIlk cocukta olmamış muhtemelen ikincide da olmaz. Benim ilkinde çok kötüydü ucu sallanıyordu.yara iltihap olmuştu. Dr a gitmiştim. Yapacak bir şey yok demişti emzireceksin ağlayarak emziriyordum. Hatta dr demişti ki eşim de bu yüzden emziremedi. Ben emzirmeye devam edince geçmişti ikinci de daha hafifti
Çok zordu canım ilkimdi bir şey bilmiyordum doğumdan sonra lansinoh krem almıştım meğer önce başlamalıymışım. Bizde derler ki anamın ilki olacağıma dağdaki tilki olayım
canım tutma yerinde havalandırma yerleri oluyor onu açarsan o kadar yormazGünaydın balkon yıkadım çamaşır astım evi süpürüp silmem lazım. Elektrikli supurgem çok kuvvetli çekiyor beni yoruyor
En düşük kademesi bile yorucu. Ilk fırsatta philips maraton almak istiyorum.
O zaman da tozu havaya verir diye düşünmüştüm. Arcelik hijyen serisi ağır bir makine. 8 yıllık boru değişimi dışında tamir de görmedi ama artık bozulsun istiyorumcanım tutma yerinde havalandırma yerleri oluyor onu açarsan o kadar yormaz
benimde arçelik 11 yıldır kullanıyorum çok memnunum bozulmasın aman birde o şekilde kullanO zaman da tozu havaya verir diye düşünmüştüm. Arcelik hijyen serisi ağır bir makine. 8 yıllık boru değişimi dışında tamir de görmedi ama artık bozulsun istiyorum
Püre hangi hastahane de doğum yapıcağına karar verdin mi?Ozel hastaneler cok pahali. Rant olusmus resmen birbirleriyle yarisiyorlar.
Paket diye birsey sunuyorlarmis. Gozden kacirdigin birseyler mutlaka oluyormus icerisinde. Ayrica para aliyorlarmis vs vs..
5 yil once boyle degildi.
Suan berbat
ben de gümüş kapaklar var duymussundur ondan kullanıyorum tuce cok sukur yara olmadı henuz masAllah diyim aklında bulunsun görümcem almıstı o cok az kullandı bana verdi ben devamlı kullanıyorum bi gün kullanmadm alısmıs agrıdı acıdıKızlar her ay doktor ve ilaç için bütçe ayırıyorum . Bu ayki bütçeden biraz önce 50 kapsül Omega 3 aldım 52 tl ücretsiz kargo birde 11 tl ye 1000 ml oksijenli su aldım . Eczaneden sordum 100 ml si 17 tl di açıkçası çok pahalı gelmişti . Gögsümün ucuna sabah akşam bununla sileceğim ayrıca krem kullanıyorum göğüs ucum inşallah yara olmayacak diye ümit ediyorum hayırlısı .
decaviti bi ay bıle kullanamadm ben bana da hıc ıyı gelmedi sonra dısardan vıtamın aldımBen sadece kan ilaci ve vitamin kullaniyorum.
Decavit vegaferon.
Ikisini de asm verdi.
Doktor kramp varmi dedi magnezyum icin.
Masallah yok bende. Istemedim.
Ama şu decavit bana iyi gelmiyor.
Daha 1 kutuyu bitiremedim . Berbat
Evet onu duydum aynen araştırıyorumben de gümüş kapaklar var duymussundur ondan kullanıyorum tuce cok sukur yara olmadı henuz masAllah diyim aklında bulunsun görümcem almıstı o cok az kullandı bana verdi ben devamlı kullanıyorum bi gün kullanmadm alısmıs agrıdı acıdı
Arkadaşım hamileyken birşey kullanmadı yara için . Şimdi ağlayarak emziriyor ya çok kötü görünce şoka girdim gögsünün ucu kopma noktasına gelmiş resmenMeme ucu yaram catlagim vs olmadi.
Bunda da olmasa keske.
Belirtisi var mi. Yoksa dogumdan sonra mi oluyor
catlaklar için bıse yaptınızmı bılmıyorum ama ben hıc bıse yapmadım o konularda asırı usengecımdır ve cok catlagım oldu göbek altımda bacaklarımda gögsümde bile varEvet onu duydum aynen araştırıyorum
bu dedıgım kapakları kullanmaya dogum öncesi baslanıyor tedbir olarak son ay birer saat günde gibi,ben de oyle kullandım. ama herkese yaramıyor ablama yaramadı mesela.Napicam benn . Tedbir amacli birseyler mi yapsam
Yok veremedim. Annemin yanina gitme ihtimalim daha agir basiyor.Püre hangi hastahane de doğum yapıcağına karar verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?