Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar
Terziye iki pantolon bir bluz verdim makinede hasar görmüştü bluz. Birine de eşim çiviye takmıştı. Benim kot kilo alınca yandaki süs yırtık iyice yırtılmıştı.
Hepsini de 6-7 ay önce almıştım.
Tadilata 30tl verdim.
Geçen hafta da düğünde giyeceğim kırmızı elbiseyi yaptırmıştım 30tl de ona vermiştim.
Aslında bir kaç parça şey daha var terziye vermelik. Kilo alırsam giyerim diye daralttırmıyorum.

Meme ucu yaram catlagim vs olmadi.
Bunda da olmasa keske.
Belirtisi var mi. Yoksa dogumdan sonra mi oluyor
Ilk cocukta olmamış muhtemelen ikincide da olmaz. Benim ilkinde çok kötüydü ucu sallanıyordu.yara iltihap olmuştu. Dr a gitmiştim. Yapacak bir şey yok demişti emzireceksin ağlayarak emziriyordum. Hatta dr demişti ki eşim de bu yüzden emziremedi. Ben emzirmeye devam edince geçmişti ikinci de daha hafifti

Ayyy

Günaydın balkon yıkadım çamaşır astım evi süpürüp silmem lazım. Elektrikli supurgem çok kuvvetli çekiyor beni yoruyor
En düşük kademesi bile yorucu. Ilk fırsatta philips maraton almak istiyorum.
canım tutma yerinde havalandırma yerleri oluyor onu açarsan o kadar yormaz

Bir de hiç unutmam Büyük oğlan azcik gazliydi. Dr dedi ki iki saatte bir emzir sık verirsen gaz yapar.Neyse bir gün kayinbirederim bize uğradı ben de 20 günlük lohusayim. Bebek ağlamaya başladı ben sallıyorum abi dedi ki wmzirsene çocuğu. Olmaz abi dedim dr dedi ki iki saatte bir emzir daha saati dolmadı dedim.
Git emzir ya dedi
Neyse yan odaya geçtim cocuk acikmis meğerse emdi ve sustu. Bana kalsa saati bekleyeceğim yas 23 cahillik işte

Ozel hastaneler cok pahali. Rant olusmus resmen birbirleriyle yarisiyorlar.
Paket diye birsey sunuyorlarmis. Gozden kacirdigin birseyler mutlaka oluyormus icerisinde. Ayrica para aliyorlarmis vs vs..
5 yil once boyle degildi.
Suan berbat
Püre hangi hastahane de doğum yapıcağına karar verdin mi?

Selam kızlar
Okul telaşı var bızdede bir yığın ütü yaptım
Okul alışverişinin birazını yapmıştık eksikler var yarında onları alırız

ben de gümüş kapaklar var duymussundur ondan kullanıyorum tuce cok sukur yara olmadı henuz masAllah diyim aklında bulunsun görümcem almıstı o cok az kullandı bana verdi ben devamlı kullanıyorum bi gün kullanmadm alısmıs agrıdı acıdı

Ben sadece kan ilaci ve vitamin kullaniyorum.
Decavit vegaferon.
Ikisini de asm verdi.
Doktor kramp varmi dedi magnezyum icin.
Masallah yok bende. Istemedim.
Ama şu decavit bana iyi gelmiyor.
Daha 1 kutuyu bitiremedim . Berbat
decaviti bi ay bıle kullanamadm ben bana da hıc ıyı gelmedi sonra dısardan vıtamın aldım

Evet onu duydum aynen araştırıyorum

Meme ucu yaram catlagim vs olmadi.
Bunda da olmasa keske.
Belirtisi var mi. Yoksa dogumdan sonra mi oluyor
Arkadaşım hamileyken birşey kullanmadı yara için . Şimdi ağlayarak emziriyor ya çok kötü görünce şoka girdim gögsünün ucu kopma noktasına gelmiş resmen

Evet onu duydum aynen araştırıyorum
catlaklar için bıse yaptınızmı bılmıyorum ama ben hıc bıse yapmadım o konularda asırı usengecımdır ve cok catlagım oldu göbek altımda bacaklarımda gögsümde bile var keske duzenlı kullansaydım hamılelıgımın tek olumsuz yanı bu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…