Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla küçük abi abi oldu
Benimkide inşallah alya-suranin abisi veya ablası olur

Tamam canim .sivi sabunlara tuv kagidi ve kagit havluya yapistiriyorum.

Bu eva kramofn kagidininda paketlerine yapistiryorm
Aynen öyle canm.Valla çok zor oluyor etiketleme işi.bizde bugün oğlumla etiketledik.Daha kitap ve defterler gelmediği için bir pista daha etiket işimiz olacak.Ben ben sana etiketin kolay yolunun resmini atayım bir daha aklında bulunsun tek tek elinle yazmak küçük kağıda zor olur böylesi çok kolay.

Eklentiler

• 20190908_155253.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 131
Küçük sarı olanlar hazır bilg.bastiriyoruz kırtasiyede isim ve soyismini yazdırıp.Direkt alıp alıp yapıştırıyoruz.

Annemdeyim kızlar yemek olarak mangal yakacak bıgün pek harcamam yok

Kız kuaföre gitti 22 tl
Kıza döner 9 tl da o
Bi de minnak a bez alıcam 20 tl de ona gider toplamda

51

ben kullanıyorum evet her akşam duş alıyorum duştan sonra yağ kullanıyorum

Acemi gibi oldum diğer hamilelegime dair hiç bişey hatirlamıyorumNe yagi kullanıyorsunuz,yada krem olarak çatlak için.Ben bebek yagi ve bişey yagi daha kullandım ama hiç hatırlamıyorum ne olduğunu.sadece tam kasığımda bir tane çizik olmuştu çatlak olarak oğlumdan hatira kaldı bana

valla ben bebe yağı kullanıyorum sular çok kireçli olduğu için duştan sonra çok kuruyordum krem losyon kullanıyordum şimdi yağa döndüm gnde 1 kere . Ama artık günde 2 sürsem iyi olacak karnım küçük bir futbol topu kendimi hiçböyle görmediğim için şaşkınım

Arkadaşım hamileyken birşey kullanmadı yara için . Şimdi ağlayarak emziriyor ya çok kötü görünce şoka girdim gögsünün ucu kopma noktasına gelmiş resmen
Arkadaşına söyle canım fito ve fucidin diye krem var ben kanaya kanaya emzirdim dediğin gibi. Fitoyu silmese de olur ama diğerini yıka demişti bana Dr. Lütfen söyle bunları thsirt i isirarak emzirdim ne zaman off anılar tazelendi

ay oda kullanıyordu ama işe yaramamış galiba madıkasol verdim dene bi diye kendine almış şimdi daha iyi . ama o gördüğüm görüntü neydi ya öle korkunç

evet evet bebek memeyi çekiyor ve ağzı kan allahımmmmm sen yardımcı ol dedim görünce
Ve o kan kuzuya dokunmuyor kurban olduğum Rabbim ne güzel mucizeler veriyor. Anne demenin ne olduğunu anne olunca daha iyi anlarsın evhamli bir insandim şimdi kat kat fazla. Ben kan aldirmaktan korkardim 2 kere sezeryan oldum.kuzular ilk doğduğunda aşı olurken kan verirken kulagimi tikayip aglardim ama olgunlasiyor insan yada büyüyor. O gogsun acısı falan hicbirsey oluyor. Rabbim hayırlı ömürler versin hepimizin evladına , bekleyen herkese dua ediyorum kucaklari dolsun tez zamanda inşaallah

Kuaföre 35 tl ödedim.
Kırmızı etten çakma paça çorbası yaptım
Erişte ve domates soslu biber kızartması,yogurt akşam yemeğimizdi.
Bir posta daha çamaşır var asılacak,utu işi yarina kaldı artık.
Yarın yine harcamalar mutlaka olur.Oglum yarın akşam için baklava istedi onu alırız.proje çantası kötü olmuş yeni fakettim oda yeniden alınacak yarına kaldı,daha bir sürü eksik çıkar liste elimize geçmedi henüz.
Yarın inşallah okul yolcusuyuz.
Okula gidecek bütün kuzulara Allah zihin açıklığı versin başarıları daim olsun,güzel bir okul dönemi geçirilim insallah
Buradaki öğretmen arkadaşlarımızın da yeni dönemleri hayırlı uğurlu olsun insallah

annem geçen msj atmış ki kızım Omega 3 ü en son nereden aldın kardeşin kpss ye hazırlanacak Yavruma takviye alayım diyor

annem geçen msj atmış ki kızım Omega 3 ü en son nereden aldın kardeşin kpss ye hazırlanacak Yavruma takviye alayım diyor
Canım bu tarz takviyeleri Dr mu tavsiye ediyor yoksa siz mi alıyorsunuz. Örneğin kapalı biriyim dvit almam gerek gibi.kan vermekten korkuyorum;(

Canım bu tarz takviyeleri Dr mu tavsiye ediyor yoksa siz mi alıyorsunuz. Örneğin kapalı biriyim dvit almam gerek gibi.kan vermekten korkuyorum;(
Şimdiye kadar sadece Omega 3 ü doktor tavsiye etmeden kullandım hamile kalmadan da kullanıyordum yani . Annem bu okul dönemlerinde alırdı bize cidden iyi oluyordu . Hamile kalmadan önce rutin kontroller sırasında b12 düşüktü biraz doktor onun için bir ilaç vermişti 1 kutu kullandım düzelmişti. Hamile kaldığımı öğrenince doktora gittik rutin testlerimi yaptı. Herşey normaldi yani öyle aşırı yüksek değildi değerlerim orta seviye diyelim . Kadına dedim ki bakın ben anne olacağım diye vücudumdan birşey kaybetmek zorunda değilim o yüzden ona göre davranalım 41 kg ile orta seviye de hamile kaldım ben aç kalsam da bebek benim vücudumdan alacak olan bana olacaktı . Doktor da folik asitin yanında bir multivitamin verdi içinde az seviyede Omega 3 vardı . Ben 15 gün kullandım onu içime sinmiyordu bir türlü . Çünkü önceden ben daha iyi bir Omega kullanıyordum o an daha az seviyede içmiş oldum . Doktora dedim ki ben decavit alsam yanında ekstra bu marka Omega alsam olur mu baktı tamam olur dedi . Ama bence kadın şoka girdi o an ( beni çok bilmiş bulduğuna eminim ) . Omega ve decavit kullanmaya başladım ardından kan ilacını o verdi 2 kere bacağıma çok az kramp girmişti onu söyledim hemen magnezyuma başlattı . Bence Türkiye de öyle d vitamini yüksek insan çok azdır . Ama yine de bir kan versen daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…