- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.001
Teşekkür ediyorum canım. Bilinçsiz bir insan değilim ama iğne korkusundan kacacam diye aylarca yorgun gezdim hep uyku hali var bende de bir an önce gitsem iyi olacak inşaallahŞimdiye kadar sadece Omega 3 ü doktor tavsiye etmeden kullandım hamile kalmadan da kullanıyordum yani . Annem bu okul dönemlerinde alırdı bize cidden iyi oluyordu . Hamile kalmadan önce rutin kontroller sırasında b12 düşüktü biraz doktor onun için bir ilaç vermişti 1 kutu kullandım düzelmişti. Hamile kaldığımı öğrenince doktora gittik rutin testlerimi yaptı. Herşey normaldi yani öyle aşırı yüksek değildi değerlerim orta seviye diyelim . Kadına dedim ki bakın ben anne olacağım diye vücudumdan birşey kaybetmek zorunda değilim o yüzden ona göre davranalım 41 kg ile orta seviye de hamile kaldım ben aç kalsam da bebek benim vücudumdan alacak olan bana olacaktı . Doktor da folik asitin yanında bir multivitamin verdi içinde az seviyede Omega 3 vardı . Ben 15 gün kullandım onu içime sinmiyordu bir türlü . Çünkü önceden ben daha iyi bir Omega kullanıyordum o an daha az seviyede içmiş oldum . Doktora dedim ki ben decavit alsam yanında ekstra bu marka Omega alsam olur mu baktı tamam olur dedi . Ama bence kadın şoka girdi o an ( beni çok bilmiş bulduğuna eminim ) . Omega ve decavit kullanmaya başladım ardından kan ilacını o verdi 2 kere bacağıma çok az kramp girmişti onu söyledim hemen magnezyuma başlattı . Bence Türkiye de öyle d vitamini yüksek insan çok azdır . Ama yine de bir kan versen daha iyi olur
Bencede bende seninle aynı düşünüyorum kesinlikle git hayat kaliteni düşürme lütfenTeşekkür ediyorum canım. Bilinçsiz bir insan değilim ama iğne korkusundan kacacam diye aylarca yorgun gezdim hep uyku hali var bende de bir an önce gitsem iyi olacak inşaallah
MerhabaCanım bu tarz takviyeleri Dr mu tavsiye ediyor yoksa siz mi alıyorsunuz. Örneğin kapalı biriyim dvit almam gerek gibi.kan vermekten korkuyorum;(
Evet çok haklısınız.yorgunum hemde çok çocuktan diye düşündüm ama gideceğim daha fazla gecikmeden .iyi geceler kızlar TeşekkürlerMerhaba
Kapalı olduğunuz için mutlaka alın
Ancak ben kendimden örnek vereceğim tiroid hastayım , bu sorun insan vücudunda D vitamini bitiriyor ve depolar boş duruma geliyor
Ben yazın bile devit kapsül kullandım
Denize gittim güneş aldım. Yine düşük
Siz yeterli güneş almıyorsanız mutlaka için
Eksiklik belirtileri ; yorgunluk, mutsuzluk, kaygı, depresyon, kabızlık
Tabi bir kan vermekte fayda var, hormonlara bakılsın
Hayirli olsun kolay gelsin canim.Iyi geceler kızlar. Yorgunluktan bayılmak üzereyim şükür evimize taşındık. Buzluktakileri kurtardım hic bisey olmadi. Mutfağı yerleştirdim yavas yavas yapicam yarin insallah. Oglum aksam üstü uyudu simdi uyumuyo yaramaz. Nakliye ile 800 liraya anlaşmıştık yok bizim ev zeminmis bu ev 4. Katmış başka biseyler daha dedi 1300 lira aldıbi arkadaştan da senin evin 2+1 ama eşyaların 3+1 lik diye fazla almışlar
Canim hayirli olsun.Günaydın kızlar,
Bugün arabayı almaya Ankara bayiye gideceğiz hiç uyuyamadım gece. İnşallah okul bitiş saatine yetişiriz bir de hamilelik için hastaneye uğrayacağım çünkü riskli gebe sayılıyorum ilk hamileliğimde preeklampsi geçirdiğim için...
bu ara ne harcadığımızı fln hiç bilmiyorum. Bakasımda kalmadı birikimi arabaya yatırınca. Mayıs ayına kadar tek maaş sayılırız araç kredisi dolayısıyla..
Hayirli olsun canim. Ekran resmini aldim esim icin. Araba bakiyor o da.pure hazel En son Honda civic sedan premium LPG çıkış modeliymiş. Fiyatıda yaklaşık 130000 e geldi. Bilmiyorum inşallah hayırlı bir seçim olmuştur.
+2000 küsürde kasko sigorta tuttu. Bi 370 de banka ve noter masrafı oldu şimdi yazınca bayaa gitmiş yani
Ayyyy bende okula yollasam kesin ne yapıyor filan diye merak ederdimOglumu cokk ozledim. Cok merak ediyorum bitanemiyeni dogmus bebek gibi hala gözümde
deme öyle pureOglumu cokk ozledim. Cok merak ediyorum bitanemiyeni dogmus bebek gibi hala gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?