Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Teşekkür ediyorum canım. Bilinçsiz bir insan değilim ama iğne korkusundan kacacam diye aylarca yorgun gezdim hep uyku hali var bende de bir an önce gitsem iyi olacak inşaallah

Teşekkür ediyorum canım. Bilinçsiz bir insan değilim ama iğne korkusundan kacacam diye aylarca yorgun gezdim hep uyku hali var bende de bir an önce gitsem iyi olacak inşaallah
Bencede bende seninle aynı düşünüyorum kesinlikle git hayat kaliteni düşürme lütfen

Canım bu tarz takviyeleri Dr mu tavsiye ediyor yoksa siz mi alıyorsunuz. Örneğin kapalı biriyim dvit almam gerek gibi.kan vermekten korkuyorum;(
Merhaba
Kapalı olduğunuz için mutlaka alın
Ancak ben kendimden örnek vereceğim tiroid hastayım , bu sorun insan vücudunda D vitamini bitiriyor ve depolar boş duruma geliyor
Ben yazın bile devit kapsül kullandım
Denize gittim güneş aldım. Yine düşük
Siz yeterli güneş almıyorsanız mutlaka için
Eksiklik belirtileri ; yorgunluk, mutsuzluk, kaygı, depresyon, kabızlık
Tabi bir kan vermekte fayda var, hormonlara bakılsın

Evet çok haklısınız.yorgunum hemde çok çocuktan diye düşündüm ama gideceğim daha fazla gecikmeden .iyi geceler kızlar Teşekkürler

Iyi geceler kızlar. Yorgunluktan bayılmak üzereyim şükür evimize taşındık. Buzluktakileri kurtardım hic bisey olmadi. Mutfağı yerleştirdim yavas yavas yapicam yarin insallah. Oglum aksam üstü uyudu simdi uyumuyo yaramaz. Nakliye ile 800 liraya anlaşmıştık yok bizim ev zeminmis bu ev 4. Katmış başka biseyler daha dedi 1300 lira aldı bi arkadaştan da senin evin 2+1 ama eşyaların 3+1 lik diye fazla almışlar

Hayirli olsun kolay gelsin canim.
Nakliyecilerde hep ayni bahane.

Günaydın kızlar,
Bugün arabayı almaya Ankara bayiye gideceğiz hiç uyuyamadım gece. İnşallah okul bitiş saatine yetişiriz bir de hamilelik için hastaneye uğrayacağım çünkü riskli gebe sayılıyorum ilk hamileliğimde preeklampsi geçirdiğim için...
bu ara ne harcadığımızı fln hiç bilmiyorum. Bakasımda kalmadı birikimi arabaya yatırınca. Mayıs ayına kadar tek maaş sayılırız araç kredisi dolayısıyla..

Canim hayirli olsun.
Yaninizda bu islerden iyi anlayan biri olsun.
Sifir arabalarda bile hile olabiliyor.

Ne almaya karar verdiniz en son.
Honda idi sanirim.
Ne kadara mal olacak

Günaydın arkadaşlar;
Yeni eğitim öğretim yılı tüm öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun.
Bugün trafikte baya yoğunluk vardı. Evden erken çıkmama rağmen iş yerine istediğim sürede ulaşamadım.

Dün koşturmacalı bir gündü. Sil, süpür, toz al, çamaşır bulaşık, süt mayalama, ilikli kemik suyu yapma, alışveriş şeklinde günü tamamladık. Alışverişte Yemek kartımı kullandım.

Bakliyatları 3 er paket aldım, fasülye, mercimek, pirinç, bulgur,nohut
7 paket makarna
irmik, pudra şekeri,nişasta
2 paket peynir,2 paket kaşar, 2 kilo zeytin,
3 paket bebek bezi(sadece bu kalem 250 tl tuttu)
1 saç kremi,diş macunu
4 türk kahvesi,
3 bebe bisküvisi

Toplam 580 tuttu. Çok şükür yemek kartı ile 95 liraya denk geldi tüm harcamam. Buzluk da dolu. Bu kış doğalgaz faturasına hazır gibiyim. :) Sadece domates yapmadım. Onu da salça ile idare etcez artık :)

Günaydın yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun miniklere allah zihin açıklığı versin darısı bizim bebişin o günlerini görmeye bugün bir arkadaşa davetliyim . Şimdi kahvaltı yapıp hemen bir sil süpür işini halledeceğim zamanım kalırsa aldığım aşureyi yapıp soğumaya bırakırım akşama tatlı . Saat 13:00 de Asm ye gidip aşı olacağım oradan arkadaşa giderim . Dönüşte haşlama , bulgur pilavı ayran salata var menü de . Dün sahibinden deki lastik ilanımıza bir müşteri çıktı geçen sene 800 e almıştık adam 700 tl ye alayım dedi . Bende 800 diyordum ama 700 e verelim dedim açıkçası . Kilerimiz boşalsın bebek arabasına yer açılsın istiyorum hemde elimize para geçsin

pure hazel En son Honda civic sedan premium LPG çıkış modeliymiş. Fiyatıda yaklaşık 130000 e geldi. Bilmiyorum inşallah hayırlı bir seçim olmuştur.
+2000 küsürde kasko sigorta tuttu. Bi 370 de banka ve noter masrafı oldu şimdi yazınca bayaa gitmiş yani

Hayirli olsun canim. Ekran resmini aldim esim icin. Araba bakiyor o da.
Kredi cektiniz mi.
Yani pesinat verip taksit uygulayan bayiler vs varmis. Kampanya yapildi mi size

Oglumu cokk ozledim. Cok merak ediyorum bitanemi yeni dogmus bebek gibi hala gözümde
deme öyle pure iznimin bitmesine 40gün kaldı 20günde senelik iznimi almayı dusunuyorum yatıyorum kalkıyorum aklım bu konuda nası bırakcam nası gıtcem keske ucretsiz izin imkanım olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…