- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.021
Haklisinndeme öyle pureiznimin bitmesine 40gün kaldı 20günde senelik iznimi almayı dusunuyorum yatıyorum kalkıyorum aklım bu konuda nası bırakcam nası gıtcem keske ucretsiz izin imkanım olsaydı
40 gününü guzel gecir. Pek takma kafana .deme öyle pureiznimin bitmesine 40gün kaldı 20günde senelik iznimi almayı dusunuyorum yatıyorum kalkıyorum aklım bu konuda nası bırakcam nası gıtcem keske ucretsiz izin imkanım olsaydı
Masallah canim.Gunaydın arkadaslar, bayadır yazamıyordum, herkes iyidir umarım. Hamilelerin dogumları yaklasmış❤ Ben de eylule geçmişken bi hesap muhasebesi yaptım. Altın olarak hedef koymuştum ama altın, doviz,borsa karışık gittim, Masallah iyi durumdayız. Aralıkda altın gramı 210-220 bandında imiş şuan 275de. Biriktirdiğimizin 35.000 ini arabayı değiştirmek için kullandık. 2 tane Adaklık kurbanlarımız vardı onları loseve bagısladık, zekatımızı da odedik çok sükür. Arabanın lastiklerini yenilemek gerekiyordu 3000gibi odedik, biraz da bakıma gider. Sizler ne durumdasınız?
Hayirli olsun canim. Ekran resmini aldim esim icin. Araba bakiyor o da.
Kredi cektiniz mi.
Yani pesinat verip taksit uygulayan bayiler vs varmis. Kampanya yapildi mi size
Oouuy cok geçmiş olsun canim bi an once iyi olsun insallahTünaydın arkadaşlar, okulda ilk günüm çok stresliydim. Kucuk oglum hasta malesef. Bagirsak enfeksiyonu olmuş. Kusma,ateş,ishal çocuğun hali kalmadı perişan olduk. Gece uyumadı kusmaktan ben de bitkin kalktım
Krese yollamadım sağ olsun kızkardeşim geldi baktı oğluma.
Sağ ol canım benim ya çocuklar hasta olmasın inşallah. Elimiz ayağımız kalkmıyor inanOouuy cok geçmiş olsun canim bi an once iyi olsun insallah
canım ben gecen yazmıstım ama nerde yazdıgımı hatırlamıyorum sen okumadın sanırım ben calısabılır raporu alırken hastaneden raporun fotokopısını aldm kagıtta calısır tarıh su calısamaz tarıh su seklındeydı 37.haftada yıne bu kagıdı götürün dedılerSelamm şimdi eve geldik..
11 re kadar bekledik hastahanede sonra Hastahanede ki kadın doğum doktoru 1 den sonra gelin dedi,belki o zamana kadar sistem düzelir dedi.. eşimle bir yerde yemek yedik, 45 lira ödedi eşim sabah kahvaltı yapmadan çıkmıştık.. ordan da mado ya geçtik iki dondurma çay su ve tatlıya 63 lira ödedik.. hastahaneye döndüğümzde doktor daha önce ki aldığm rapora baktı ve şimdi tekrar rapor almamıza gerek yokmuş dedi.Yani 32 haftadn 37 kadar çalışabilir raporu aldığmzda gidip birde çalışamz raporu almay gerek yokmuş.. boşyere o kadar beklemiş olduk.. daha önce gittiğmde kan vermiştim değerlerime baktı bugün tekrar, b12 iğnesine devam etmeme karar verdi baya düşmüş, artı d vitamini ilacı yazdı ondan da günde 10 damla içeçekmişim..
bu durumda demir ilacı decavit d vitamini ve b12 iğnesi kullanacğm
Eşimde bugün itibari ile sigarayı bırakma kararı aldı, iyi gidiyor bakalım
Canım, ben 37. haftada çalışamaz raporu almıştım tekrar. Bir araştır bence :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Selamm şimdi eve geldik..
11 re kadar bekledik hastahanede sonra Hastahanede ki kadın doğum doktoru 1 den sonra gelin dedi,belki o zamana kadar sistem düzelir dedi.. eşimle bir yerde yemek yedik, 45 lira ödedi eşim sabah kahvaltı yapmadan çıkmıştık.. ordan da mado ya geçtik iki dondurma çay su ve tatlıya 63 lira ödedik.. hastahaneye döndüğümzde doktor daha önce ki aldığm rapora baktı ve şimdi tekrar rapor almamıza gerek yokmuş dedi.Yani 32 haftadn 37 kadar çalışabilir raporu aldığmzda gidip birde çalışamz raporu almay gerek yokmuş.. boşyere o kadar beklemiş olduk.. daha önce gittiğmde kan vermiştim değerlerime baktı bugün tekrar, b12 iğnesine devam etmeme karar verdi baya düşmüş, artı d vitamini ilacı yazdı ondan da günde 10 damla içeçekmişim..
bu durumda demir ilacı decavit d vitamini ve b12 iğnesi kullanacğm
Eşimde bugün itibari ile sigarayı bırakma kararı aldı, iyi gidiyor bakalım
Bence sen bankadan altın hesabı ile altın al fiziki altın senin için tehlikeliKızlar merhaba yakında elime 12 bin lir akadar para geçecek
Isbankasinda zamanında eşim hesabımın varlığını biliyor ama icindekilerden haberi yok diye altınlarımın yarısını satmistim.
Kuveytte geçtim.
Haberi yok bundan.
Şimdi bu parayi nasıl değerlendirsem
Yine bankaya mı atsam
Yoksa fiziki olarak cumhuriyet veya altın bilezik mı alsam.
Bileşik alırsam varlığından haberi olur ve benim evde hırsızlardan koruma üzerine tereddütlerim oluyor..
Bu paranın 1900 u oğlumla benim ortak ona bazen harçlık veriyorlar onlarda var. Ama büyük çoğunluğu benim acaba bilezik olsun istiyorum kolumda 1900 'ün üzerine veya oğlum için ayırdığım
Payın üzerine eşimden destek isteyip fiziki altın mı alsam
Kuveyttede güvenilir mi kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?