Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gunaydın arkadaslar, bayadır yazamıyordum, herkes iyidir umarım. Hamilelerin dogumları yaklasmış Ben de eylule geçmişken bi hesap muhasebesi yaptım. Altın olarak hedef koymuştum ama altın, doviz,borsa karışık gittim, Masallah iyi durumdayız. Aralıkda altın gramı 210-220 bandında imiş şuan 275de. Biriktirdiğimizin 35.000 ini arabayı değiştirmek için kullandık. 2 tane Adaklık kurbanlarımız vardı onları loseve bagısladık, zekatımızı da odedik çok sükür. Arabanın lastiklerini yenilemek gerekiyordu 3000gibi odedik, biraz da bakıma gider. Sizler ne durumdasınız?

Masallah canim.
Bende elimden geldigince atiyorum.
Hedefimi tutturamayabilirim cok az bir farkla.
Dogumda fazla para gidebilir. Eksikler cikabilir.
Arabanin bakim var kasimda.
Lastik olayimiz da olabilir. Eylul ve ekimin butcesini yapabildim. Umarim tutturabiliriz.

Süpür sil yaptım annemle konuştum birazcık Asm ye geldim ortada ne hemşire ne doktor var ne biçim mesai saati anlamadım ki bekliyorum öyle

Tünaydın
Kahvaltı yapıldı bir makine camasir yikandi
Cam önleri silindi ortalık toparlandı
Supurme silme isini yegenim gidince yaparim artik.

Haftasonu esimin amcaoglu evleniyor, taki olarak evdeki altinlardan goturecegim, onlar bize ne taktiysa onu takacagim ama baya bir zarar edecegim altin 3-4 yil once nekadardi simdi enekadar sonucta :) napalim saglik olsun

Aksama pizza yapmayi dusunuyorum malzemem var, bugunu harcamasiz kapatmak istiyorum umarim mumkun olur

Hayirli olsun canim. Ekran resmini aldim esim icin. Araba bakiyor o da.
Kredi cektiniz mi.
Yani pesinat verip taksit uygulayan bayiler vs varmis. Kampanya yapildi mi size

O kampanyayı eşim konuşmuştu ilk başta mesela 50000 e kadar 0 faiz diyor ama kullanırken masraf çıkıyor tavsiye etmeyiz demişlerdi bizde çok araştırmadık sonra kuveytten çektik 1.36 sanırım oranımız

Yalnız ev kredisi çekmek arabanın yanında çocuk oyuncağıymış çok fazla prosedürü var, bir daha araç kredisi çekmem dedim yani

Tünaydın arkadaşlar, okulda ilk günüm çok stresliydim. Kucuk oglum hasta malesef. Bagirsak enfeksiyonu olmuş. Kusma,ateş,ishal çocuğun hali kalmadı perişan olduk. Gece uyumadı kusmaktan ben de bitkin kalktım
Krese yollamadım sağ olsun kızkardeşim geldi baktı oğluma.

Oouuy cok geçmiş olsun canim bi an once iyi olsun insallah

Selamm şimdi eve geldik..
11 re kadar bekledik hastahanede sonra Hastahanede ki kadın doğum doktoru 1 den sonra gelin dedi,belki o zamana kadar sistem düzelir dedi.. eşimle bir yerde yemek yedik, 45 lira ödedi eşim sabah kahvaltı yapmadan çıkmıştık.. ordan da mado ya geçtik iki dondurma çay su ve tatlıya 63 lira ödedik.. hastahaneye döndüğümzde doktor daha önce ki aldığm rapora baktı ve şimdi tekrar rapor almamıza gerek yokmuş dedi. Yani 32 haftadn 37 kadar çalışabilir raporu aldığmzda gidip birde çalışamz raporu almay gerek yokmuş.. boşyere o kadar beklemiş olduk.. daha önce gittiğmde kan vermiştim değerlerime baktı bugün tekrar, b12 iğnesine devam etmeme karar verdi baya düşmüş, artı d vitamini ilacı yazdı ondan da günde 10 damla içeçekmişim..
bu durumda demir ilacı decavit d vitamini ve b12 iğnesi kullanacğm
Eşimde bugün itibari ile sigarayı bırakma kararı aldı, iyi gidiyor bakalım

canım ben gecen yazmıstım ama nerde yazdıgımı hatırlamıyorum sen okumadın sanırım ben calısabılır raporu alırken hastaneden raporun fotokopısını aldm kagıtta calısır tarıh su calısamaz tarıh su seklındeydı 37.haftada yıne bu kagıdı götürün dedıler

Selam kızlar h sonu okuyorum pek aktif olamıyorum adam evde şükür gitti ise bugün sabah kalktim ev topla sil şüpür yaptim banyo temizledim koltuk ortülerini yikadim bi makine bulasik actim topladim dus aldım oglan uyudu uyandi corba yedi banyo ettircem simdi hava kapalı bi bime incem un ve hazir corba istio eşim onu alayım aksama kuskus var kiymali dünden çorba salata yanına yeter asure günü bugün bereket için gıda almak iyidir deniliyor alacağım yarin yine erişte kescem tek olunca parça parça oldu son artik kesmem kayinvalidem e vercem biraz su aldim 8 tl sauna kadar masraf

Canım, ben 37. haftada çalışamaz raporu almıştım tekrar. Bir araştır bence :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Kızlar merhaba yakında elime 12 bin lir akadar para geçecek

Isbankasinda zamanında eşim hesabımın varlığını biliyor ama icindekilerden haberi yok diye altınlarımın yarısını satmistim.
Kuveytte geçtim.
Haberi yok bundan.

Şimdi bu parayi nasıl değerlendirsem
Yine bankaya mı atsam
Yoksa fiziki olarak cumhuriyet veya altın bilezik mı alsam.

Bileşik alırsam varlığından haberi olur ve benim evde hırsızlardan koruma üzerine tereddütlerim oluyor..
Bu paranın 1900 u oğlumla benim ortak ona bazen harçlık veriyorlar onlarda var. Ama büyük çoğunluğu benim acaba bilezik olsun istiyorum kolumda 1900 'ün üzerine veya oğlum için ayırdığım
Payın üzerine eşimden destek isteyip fiziki altın mı alsam

Kuveyttede güvenilir mi kullanan var mı

Bence sen bankadan altın hesabı ile altın al fiziki altın senin için tehlikeli

Herkese merhabalar..
Yoğun ve yorucu birazda can sıkıcı bir gün oldu.
Harcamalar bugün Cook kitap kırtasiye eksikleri v.s toplamda 3.500 tl harcadık sanırım.
Doktora gittik tahlillerim yarın çıkacak,doktor ultrasonla baktı minik bir kese var daha küçük olduğu için tam görünmüyor dedi karından baktı.
Ödem var karında dedi,agrım olduğunu söyledim,çok şiddetlenirse hemen gel dedi,çok fazla bastırdığı için haliyle agrım halen devam ediyor.
1 hap sabah akşam ve 3 günde bir iki iğneyi tek enjektöre çekilip yapılacakmış yarın tahlil sonuçları için tekrar gideceğiz.1 hafta istirahatliyim,haftaya tekrar kontrol var.Dualarinizi esirgemeyinsağlıcakla tutunsun bebişim oğlumun mutluluğuna gölge düşmesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…