Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Okuldan geldim yemek yedik hemen yataga. Şu saate kadar uyumusum
Kalkip ortaligi toparlamam lazim. Mutfak masami bile kaldirmadim.
Eşim hamsi almis. Aksama firinda hamsi ve salata var.
Kan ilacimi da almis asmden.
Birazdan hava biraz serinlesin oglanin eksigi var alinacak ve susam alacagim

Kızlar çatlaklar için 3.ayda mı başladınız bişeyler kullanmaya günde kac defa ne kullandınız benim catlaga
Ödem nasıl olmuş.geçmiş oşsun canım kendini yorma.bu hafta dinlen zaten 3000lerdeyken beta karından rahat görünüyomuş

Detaylı bir açıklama yapmadi malesef canm.Ozele gitmeyede bu aşamada korkuyorum,ılçede yaşıyoruz,2 özel hast.var tamamen ticari çalışıyorlar bir sürü örneklerini yaşayıp duyduğumuz için böyle durumlarda hasta korktuğu için bunu kullanıp ticarete dönüştürüyorlar.Parasinda değiliz kesinlikle ama daha çok korkup bir sürü işlem ve tetkikten gececegimi de biliyorum.yarin tahlil sonuçlarım için yine gideceğiz hastaneye bu arada e nabızdan baktım beta hcg 721 çıkmış.

Merhaba bugün salça geldi 15 tl kargo Ödemiş eşim 3 tl de ben harcadım markette . Aşımı oldum asm yi 184 e şikayet ettim mesai saatlerine uymadıkları için 13:00 de gittim mesaileri başladığı halde 13:45 e kadar kimse yoktu ortada 45 dk hemŞire bekledim . Lastikler 700 tl ye satıldı adam aldı hemen . Eşimle bisiklet bayisine gittik 700 tl bisiklet gelince 200 tl ayın 15 inde 250 tl de Ekim’de öderiz dedik hiç kredi kartı filan bulaştırmayalım dedik . Ellerime birşey oldu ve sapsarılar boyanmış gibi aynı birşey yapmadım aslında neden oldu bilmiyorum. Kardeşim msj atmış yağdırmış bana . Babamı niye aramıyormuşum nasıl evlatmışım babam arkamdan konuşuyormuş bir daire verecekmiş vermekten vazgeçmiş eşimde aramamış babamı öyle diyormuş. Bundan 1 saat evvel eşim annemi aramıştı babam arabasını satmış hayırlı olsun müsait mi konuşayım filan diye .

Veeeeee paramı yetiştiremedim bu ay
eşim 200 tl verdi yarın Pazar ve kahvaltılık yapıcam,,, aylığa daha 10 gün varrr

Canım, ben 37. haftada çalışamaz raporu almıştım tekrar. Bir araştır bence :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Black cat teşekkürler canım güzel dileklerin için:) ben çalışamz raporu alacağmzı bilmiyordum sen ve kronik yazınca gidip almak istedim, doktor daha önce ki raporuma baktı ve başka rapora gerek yok dedi, raporumda 5 eylülde izne çıkıcağm yazıyor

Okudum canım, benimkinde de şu zamana kadar çalışır, 37 haftadan sonra çalışsmz 5 eylül izne başlama tarihi falan yazıyor bunu görünce gerek yok dedi doktor başka rapora

2 günde 2 katı oluyor 4 günde zaten karondan kesen net gözükür.iyi bir doktor bulmak o kadar zorki.özel herseye tahlil yapıyor.devlettekiler artık hasta yoğunluğundan bakmıyor.rabbim dermansız dert göstermeain kimseye.ben hala ultrasona bakıp gülümsüyorum inanamıyorum mucizenin bana nasip olduğuna.muharem günü bide kızlar dualarınız ibadetleriniz kabul olsun.evlerinizden bereket,huzur,saglık eksik olmasın inş.

Gram hesabı güvenli
Çalınma veya kiralık kasa masrafı yok

kizlar bide defactoda indirim vardi 200 liraya üç tane kazak aldim mağazadan teslimat varya öyle istedim. Neyse bugün geldi görünüyo kargo gittik yokmus kargo 4 kişiye ayni sey olmus da bisiler bisiler 1 hafta bekleyecekmişim canim sıkıldı nereye gidecek Kargo uçup gitti herhalde

Bugun esimle markete gittik evde birkac eksik vardi t.kagidi sofra pecetesi sogan vs onlar toplam 56 tl tuttu ayrica english home da cok uygun fiyatli el havlulari vardi ben genelde mutfakta kullaniyorm en buyuk yardimcim 3 tanesini 30tl ye aldim gayet uygun geldi kargoda bedavaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…