- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.041
Oğlumun harcliklarinin 500 kadar olanına ek yapıp altın almayı teklif edicem bakalım ne diyecekFiziki alma bence . Esinden gizli oldugu icin hesaba koy.
Ödem nasıl olmuş.geçmiş oşsun canım kendini yorma.bu hafta dinlen zaten 3000lerdeyken beta karından rahat görünüyomuşHerkese merhabalar..
Yoğun ve yorucu birazda can sıkıcı bir gün oldu.
Harcamalar bugün Cook kitap kırtasiye eksikleri v.s toplamda 3.500 tl harcadık sanırım.
Doktora gittik tahlillerim yarın çıkacak,doktor ultrasonla baktı minik bir kese var daha küçük olduğu için tam görünmüyor dedi karından baktı.
Ödem var karında dedi,agrım olduğunu söyledim,çok şiddetlenirse hemen gel dedi,çok fazla bastırdığı için haliyle agrım halen devam ediyor.
1 hap sabah akşam ve 3 günde bir iki iğneyi tek enjektöre çekilip yapılacakmış yarın tahlil sonuçları için tekrar gideceğiz.1 hafta istirahatliyim,haftaya tekrar kontrol var.Dualarinizi esirgemeyinsağlıcakla tutunsun bebişim oğlumun mutluluğuna gölge düşmesin insallah
Detaylı bir açıklama yapmadi malesef canm.Ozele gitmeyede bu aşamada korkuyorum,ılçede yaşıyoruz,2 özel hast.var tamamen ticari çalışıyorlar bir sürü örneklerini yaşayıp duyduğumuz için böyle durumlarda hasta korktuğu için bunu kullanıp ticarete dönüştürüyorlar.Parasinda değiliz kesinlikle ama daha çok korkup bir sürü işlem ve tetkikten gececegimi de biliyorum.yarin tahlil sonuçlarım için yine gideceğiz hastaneye bu arada e nabızdan baktım beta hcg 721 çıkmış.Kızlar çatlaklar için 3.ayda mı başladınız bişeyler kullanmaya günde kac defa ne kullandınız benim catlaga
Ödem nasıl olmuş.geçmiş oşsun canım kendini yorma.bu hafta dinlen zaten 3000lerdeyken beta karından rahat görünüyomuş
Black cat teşekkürler canım güzel dileklerin için:) ben çalışamz raporu alacağmzı bilmiyordum sen ve kronik yazınca gidip almak istedim, doktor daha önce ki raporuma baktı ve başka rapora gerek yok dedi, raporumda 5 eylülde izne çıkıcağm yazıyorCanım, ben 37. haftada çalışamaz raporu almıştım tekrar. Bir araştır bence :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Okudum canım, benimkinde de şu zamana kadar çalışır, 37 haftadan sonra çalışsmz 5 eylül izne başlama tarihi falan yazıyor bunu görünce gerek yok dedi doktor başka raporacanım ben gecen yazmıstım ama nerde yazdıgımı hatırlamıyorum sen okumadın sanırım ben calısabılır raporu alırken hastaneden raporun fotokopısını aldm kagıtta calısır tarıh su calısamaz tarıh su seklındeydı 37.haftada yıne bu kagıdı götürün dedıler
2 günde 2 katı oluyor 4 günde zaten karondan kesen net gözükür.iyi bir doktor bulmak o kadar zorki.özel herseye tahlil yapıyor.devlettekiler artık hasta yoğunluğundan bakmıyor.rabbim dermansız dert göstermeain kimseye.ben hala ultrasona bakıp gülümsüyorum inanamıyorum mucizenin bana nasip olduğuna.muharem günü bide kızlar dualarınız ibadetleriniz kabul olsun.evlerinizden bereket,huzur,saglık eksik olmasın inş.Detaylı bir açıklama yapmadi malesef canm.Ozele gitmeyede bu aşamada korkuyorum,ılçede yaşıyoruz,2 özel hast.var tamamen ticari çalışıyorlar bir sürü örneklerini yaşayıp duyduğumuz için böyle durumlarda hasta korktuğu için bunu kullanıp ticarete dönüştürüyorlar.Parasinda değiliz kesinlikle ama daha çok korkup bir sürü işlem ve tetkikten gececegimi de biliyorum.yarin tahlil sonuçlarım için yine gideceğiz hastaneye bu arada e nabızdan baktım beta hcg 721 çıkmış.
Gram hesabı güvenliKızlar merhaba yakında elime 12 bin lir akadar para geçecek
Isbankasinda zamanında eşim hesabımın varlığını biliyor ama icindekilerden haberi yok diye altınlarımın yarısını satmistim.
Kuveytte geçtim.
Haberi yok bundan.
Şimdi bu parayi nasıl değerlendirsem
Yine bankaya mı atsam
Yoksa fiziki olarak cumhuriyet veya altın bilezik mı alsam.
Bileşik alırsam varlığından haberi olur ve benim evde hırsızlardan koruma üzerine tereddütlerim oluyor..
Bu paranın 1900 u oğlumla benim ortak ona bazen harçlık veriyorlar onlarda var. Ama büyük çoğunluğu benim acaba bilezik olsun istiyorum kolumda 1900 'ün üzerine veya oğlum için ayırdığım
Payın üzerine eşimden destek isteyip fiziki altın mı alsam
Kuveyttede güvenilir mi kullanan var mı
Ayy evet az kaldiiiBugun pazar market alışverişi yaptik 300 tuttu bisey de almadim zaten 260 lira market tuttu 2 hafta idare etse bari maaşa son 4
Günaydın canım çok teşekkür ediyorum bebiş nasıltuce_tuce Sevgiyeyolculuk ve diğer hamişler hepsib.. da 21-24saatleri arasnda besıklerde indirim varmıs haberınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?