- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.061
ıyı canım cok sukur gazı var ama o bunaltıyor gaz yuzunden uykudan sık sık uyanıyor tekrar uyutmak gerekıyor cok sukur ama ilk zamanlardan daha azGünaydın canım çok teşekkür ediyorum bebiş nasıl
Maşallah maşallah annesine çekmiş benceıyı canım cok sukur gazı var ama o bunaltıyor gaz yuzunden uykudan sık sık uyanıyor tekrar uyutmak gerekıyor cok sukur ama ilk zamanlardan daha az
annemler bu hafta sehir dısında onlar olunca en azından arada bı saat derin uyuyodum anneme verip suanda daha yorucu.çokta güleç oglum teyzesi bi gülüyor her sey bitiyormasAllah Rabbim size de hayırlısıyla kavustursun
Teşekkürler canımtuce_tuce Sevgiyeyolculuk ve diğer hamişler hepsib.. da 21-24saatleri arasnda besıklerde indirim varmıs haberınız olsun
ayy canım benımMaşallah maşallah annesine çekmiş bence❤ Amin canım inşallah herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar
Yok valla kibarlık yapma hiç böyle öyle değilim . İçimde kocaman bir cadı varayy canım benımsen de öylesin
o hepımızde var canımYok valla kibarlık yapma hiç böyle öyle değilim . İçimde kocaman bir cadı var
Canim yaaa hayirli ugurlu olsunmrb kızlar telefonum servisteydi ana kart ve ekran değişmiş burasınında şifresini unutmuşum giremedim bugün işyerine bişey için uğradım yazayım dedim ev için anlaştık bugün kaporayı gönderdi eşim haftaya tapu işlemleri halledilip taşınmaya yavaştan geçeriz kış gelmeden inşallah kredim onaylandı onu halletcem bugün evi satılığa çıkardık bakalım müşteri çıkarsa kredilerin büyük oranını kapatır kalanıda öderiz
Hayırlı olsun cnm yeni eviniz.mrb kızlar telefonum servisteydi ana kart ve ekran değişmiş burasınında şifresini unutmuşum giremedim bugün işyerine bişey için uğradım yazayım dedim ev için anlaştık bugün kaporayı gönderdi eşim haftaya tapu işlemleri halledilip taşınmaya yavaştan geçeriz kış gelmeden inşallah kredim onaylandı onu halletcem bugün evi satılığa çıkardık bakalım müşteri çıkarsa kredilerin büyük oranını kapatır kalanıda öderiz
Hayırlı olsun canim cok sevindim . Allah ödeme kolaylığı versinmrb kızlar telefonum servisteydi ana kart ve ekran değişmiş burasınında şifresini unutmuşum giremedim bugün işyerine bişey için uğradım yazayım dedim ev için anlaştık bugün kaporayı gönderdi eşim haftaya tapu işlemleri halledilip taşınmaya yavaştan geçeriz kış gelmeden inşallah kredim onaylandı onu halletcem bugün evi satılığa çıkardık bakalım müşteri çıkarsa kredilerin büyük oranını kapatır kalanıda öderiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?