Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın canım çok teşekkür ediyorum bebiş nasıl
ıyı canım cok sukur gazı var ama o bunaltıyor gaz yuzunden uykudan sık sık uyanıyor tekrar uyutmak gerekıyor cok sukur ama ilk zamanlardan daha az
annemler bu hafta sehir dısında onlar olunca en azından arada bı saat derin uyuyodum anneme verip suanda daha yorucu.çokta güleç oglum teyzesi bi gülüyor her sey bitiyor masAllah Rabbim size de hayırlısıyla kavustursun

Maşallah maşallah annesine çekmiş bence Amin canım inşallah herkes sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar

mrb kızlar telefonum servisteydi ana kart ve ekran değişmiş burasınında şifresini unutmuşum giremedim bugün işyerine bişey için uğradım yazayım dedim ev için anlaştık bugün kaporayı gönderdi eşim haftaya tapu işlemleri halledilip taşınmaya yavaştan geçeriz kış gelmeden inşallah kredim onaylandı onu halletcem bugün evi satılığa çıkardık bakalım müşteri çıkarsa kredilerin büyük oranını kapatır kalanıda öderiz

Kahvaltı yaptık ortaligi topladim oğlumu uyutuyorum. Sonra bir bardak cay icecegim keyifle:)

Dün yikananlar toplanip yerlesecek, beyazlar yikanacak. Ev supurulup silinecek. Aksam esim işte olacak yeni yemek yapmam,dünden kalanlar bana yeter. Oğluma zaten ayrı yapıyorum bizimkilerden tırtıklıyor sadece.

Biraz sebze almam lazım yarın burda pazar var onu mu beklesem marketten mi alsam bilemedim. Gün içinde karar vereceğim.

Canim yaaa hayirli ugurlu olsun

Selam kizlar sabah erkenciydim esimin ardindan uyumadik oglusla sabah krep istedi kuzu yaptim erişte hamuru yaptim erişte kestim 1 e geliodu isim anca bitti dahada kesmem insallah bu yaptığımdan kaynanama az bi arkadaşıma birde kiz kardeşime az veririm tek yoruyor duyan istiyor valla çocukla zor kardeşime ddim yakin olsak sanada yapardık beraber iki pisirimlkik görür cem onada ogluş uyudu uyansin elektrik tutmam lazım kuşumuz yem dökmüş un oldu bazı yerler aksama mercimek yada tarhana çorbası bide biber yaprak sarma karışık olcak belki patates salatası yaparim ortaya bide

Hayırlı olsun cnm yeni eviniz.

Hayırlı olsun canim cok sevindim . Allah ödeme kolaylığı versin

Ay kizlar demeyi unuttum dun gunes gozlugumu kaybettim dun esimin calisma gunuydu annemle carsiya indik kahve icelim dedik kafeden kalkarken masada unuttum galiba sonra farkettim donduk yok dediler artk kim aldiysa sadakam olsun ne diyim kisa gunun kari cok sevdigim bi gozlugumdu neyse artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…