Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayırlı olsun canım güle güle oturun yeni evinizde, Allah cc ödeme kolaylığı versin. 4+1 mi almıştınız

Bugün gözümü karartıp gittim ve dediğim gibi dün bir dünya tahlil yapılmıştı devlette onlarda benim istediklerim yok dedi doktor bey ve yarın tekrar tahlil için çağırdı.Diger doktor ödem demisti buda kanama alanı görünüyor dedi.Hapi kesti iğneye devam etcez dedi.cuma keseyi görmemiz lazım dedi.%80 atmış artmış değer %100 artmamış dedi.Doger doktorda normal artış diyor.Kime inanıp güveneceğim bilmiyorum.kalakaldik öylece bekliyoruz.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle ağız tadı ile oturun inşallah allah ödeme kolaylığı versin

Canım dün yazamadım sana kusura bakma biraz kötü bir gün geçirdim o yüzden yoksa okudum mesajını . İlla 2 kat artması lazım gibi düşünme daha fazla da artabilir daha az da o yüzden canını sıkma dua edelim de keseyi gör inşallah herşey güzel olacak içini ferah tut lütfen

Merhaba kızlar bugün harcama yapmadık . Biraz bozuğum kendimi toparlamaya çalışıyorum babamla dün konuştum benimle soğuk konuştu üzgünüm o yüzden. Onun dışında öğlen eşim aradı doktorum memleketine dönme kararı almış gidecekmiş sanırım ama yerine bir doktor geliyormuş ona tugaydan bir arkadaşın eşi Doğum yapmış çok memnununduk canınızı sıkmayın o doktora gidin demiş eşim arayıp anlattı akşam detayları öğrenirim inşallah hakkımızda hayırlı olan budur bilemiyorum en son randevuda doktorumun söyledikleri biraz canımı sıkıp onun bilgisi ile ilgili içime şüphe düşürmüştü zAten neyse . Onun dışında lojmanda arkadaşımızın eşi eşinin beylik tabancası ile intihar etmiş ne yazıkki ona üzüldük . Mutfak perdelerimi yıkadım ütüledim camı sildim eşim akşam takacak yarın da dolapları siler oradaki işimi bitirmiş olurum . Arkadaşım aradı makarna yapıyorum gel diye başka arkadaşlarımda vardı biraz oraya indim aynı apartmandayız zaten . Akşam hamur işi yiyeceğim için makarna filan yemedimAkşama et suyuna çorba pişirdim şebit yağlaması için hamur yoğurdum kıymalı sosumu yaptım eşim gelirken haber verecek pişirmeye başlayacağım . Biraz makyaj yaptım

Benimde kanama alanı var demişti.boyutu hakkında bilgi vermedi.2.kez gidince küçülmüş dedi.sonra geçmiş dedi.önemli değil dedi ilk doktor düşük riskin var dedi.kendini zorlama hiç ben çok araştırdım.fiziki kanama olmayayınca sıkıntı olmuyomuş.%60dan sonrası normalmiş artış oranının.hiç stres yapma bence minnagımızı görcez yakında

Hayırdır inşallah?okumayamadim bende daha geçmişi yazdıysan görmedim kusura bakma
Yaa doktorun biri normal artış ve ödem var diyor,diğeri artış iyi ama daha iyi olabilir,kanama alanı o ödem değil diyor.Devlet pazartesi çağırdı,özel yarın çağırdı tahlil tekrari yapacakmış progestorana bakıdanmış.
Özeldeki hapa gerek yok zaten iğne iki doz oluyorsun dedi.
Devlet her ikisinede devam dedi
Kısacası kafamızdan duman çıkacak kıvama geldik
Karnımın ağrısı ek olarak devam etmekte bu arada.

Baban niye soğuk konuştu.Bence babalar duygularını belli etmiyolar üzülme.Doktor değişimi tereddüt ama gelen daha iyi olur inş.Neden intihar etmiş rabbim taksiratını affetsin

Aayyy inşallah canm benzer örnekleri duymaya çok ihtiyacım var ustelik adetim geceli daha 2 gun oldu ve deger 700 küsurlerde diyoruz bizde kendi kendimize.
Sadece biraz sıkıcı bir agrım var ayakta kalmaya gelmiyor sık sık gidip yatıyorum 10 dakika kadar da olsa.Raporluyum zaten.

Ben çok korkmuştum ilk duyduğumda ama bebek o kanama alanındaki demirden bile yararlanıyomuş.süpürge işine asla eğilme.oğluşunada anlat bu ara dikkatli olun geçiyor hemen bol bol dinşen zaten yakında yastıkla sevgili olunuyorben ilk randevumu 7.haftaya almıştım bebeği görür müyüz kalp atışı bs stresi olmasın dedim.gaz sorunu çok oluyomuş ilk zamanlar ondan karın ağrısı olabiliyomuş.dış gebelikte inanılmaz agrı oluyomuş zaten.

Supurge işi eşimde,viledayida eşim sıkıyor ben siliyorum,yemek ve bulasigada yardımcı,ağır bişey taşımıyorum,unutmadığım sürece tabiki.Ben toz alıp,yemek yapıyorum,oğlumda üstüme atlamıyor hatta şuan karnımi seviyor,biz babamla survivor oynuyoruz seninlede oynacagiz falan diye konusuyor
Ağrım var ama öyle şiddetli değil,hafif bir ağrı,sanki yumurta çatlama döneminde olur ya öyle bir ağrı,Durulmayacak bir ağrı kesinlikle değil,hatta uzanınca geçiyor,

Günde mi 2 kere iğne oluyorsun

Hayırlı haberle gel doktordan inş. Her gebelik farklı o yüzden biraz iş yapma dursun vileda bir iki hafta ne olacak. İğne ne iğnesi bende mesajları kaçırdım. Dinlen bolca ayaklarını biraz yukarıda tut yastık koy altına.

Progesteron iğnesi.
1 haftadir sil süpür yapılmıyordu resmen ayağımıza biseyler batmaya başladı
Birde son 10 gündür 3 kez çocuklu yatılı misafir ağırladım.Her nekadar süpürsemde dip köşe olmayınca iyice toz bastı evi,oğlumda alerjik astik var çok sakıncalı onun için toz,kül mecburen eşimle hallettik.

Yok canm 3 günde bir 2 iğneyi tek seferde oluyorum.
Bende şöyle olmuştum kahve rengi lekelenmem vardı . Kanama alanı vs yoktu ama rahim genişlediği için olan bir kanamaydı. İlk başta günde 3 tane ilaç içiyordum 3 günde 1 kere de iğne oluyordum sonra miktar azalarak bitti

Baban niye soğuk konuştu.Bence babalar duygularını belli etmiyolar üzülme.Doktor değişimi tereddüt ama gelen daha iyi olur inş.Neden intihar etmiş rabbim taksiratını affetsin
Babam dün işte beni aramıyor da hiç Filan diye arkamdan konuşmuş kardeşim msj yazdı bir sürü laf saymış msj da nasıl evlatmışım filan. Neden intihar etmiş bilmiyoruz ya eşim şimdi evlerinde cenaze hastaneden alınmış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…