- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.281
aynen gördüm kroniktuce_tuce trendyolda bezler indirimde.baktım 92li prıma 65lira suanda ındırımde, biz taa subatta 50 liraya almısız
Çok geçmiş olsun B Bugunneselibirgun iltihaplı bir rahatsızlık olduğundan ilaç tedavisi veriyor doktor, vakit kaybetmeden kontrole gitmende fayda varKızlar mastite ne iyi gelir çocuğu emziriyorum sıcak su da yaptım..
Geçmiyor
Birde eş kişisiyle uğraşıyorum
Canım sıcak su yapmak iyi değil diye biliyorum. Bence de doktora gitmen gerek. Ilaç tedavisi gerekiyo olabilir. Bide soğuk lahana yaprağı duymuştum ben ama lahana bulman zor olabilir simdiKızlar mastite ne iyi gelir çocuğu emziriyorum sıcak su da yaptım..
Geçmiyor
Geçmiş olsun şimdi nasıl oğlunKızlar mastite ne iyi gelir çocuğu emziriyorum sıcak su da yaptım..
Geçmiyor
Bu ay herkes öyle vallahi para kalmıyor bizimde 140Bu aydan 300 tl kaldı kızlar fazladan 100 tl si yarın belki bir arkadaşımıza hoşgeldine gideceğiz pasta alırım hediye Cumartesi doktora gideceğiz tahlil vs yapılacak aç karnıma dışarıda kahvaltı ederiz mecbur harcanır diye düşündüm eşime kalan 200 tl dedim şaşırdı bana diyor ki sen çok fenasınsaol dedim iltifat mı ne olduğu belirsiz
Yine çok iyi rakam kaldı vallahi geçen hafta zeytinyağı aldım . Her hafta birisinin çocuğuna hediye bir sürü ıvır zıvır mecbur aldıkBu ay herkes öyle vallahi para kalmıyor bizimde 140kalmış daha ayın 15i
antıbıyotık tedavısı gerekıyor ve düzenli sağmak kuzenım cok agır gecırdı cnım gcmıs olsunKızlar mastite ne iyi gelir çocuğu emziriyorum sıcak su da yaptım..
Geçmiyor
Postayı koymuşsun2007 den beri beni kandırıyor bırakacağım diyeyalan ya kandırıyor yine . Ama dedim ki eğer sigarayı bırakmazsan o ellerinle ağzınla oğlana yaklaştırmam seni kedinin ciğere baktığı gibi bakarsın belki bu laf etkili olmuştur . Eğer bırakırsa 200 tl bütçemize artar bisikletin parası çıkar böylece
Lohusa döneminde ben de paket paket kimyon kullandım. Her gün (bazen günde 2 kere) kimyon çayı yapıyordum.(kahve gibi demliyorum kimyonu) anne sütünden geçti kızıma, çok rahatlattı.Benim kızımda öyleydi canım aralıksız 4 ay boyunca dinledik valla o sesleri... ama ne damlalar aldıysam da hiç fayda etmedi mahalleyi inletti resmen koşa koşa acile gittik karnı gaz doluymuş,, dönüşte anneme gittik orda kaldık annem kimyonlu su verdi ohhhhhhh mis gibi uyudu valla,,, bazen büyüklerimizin eski usul yöntemleri yararlı oluyor
Aynen canım çok rahatlatıyor gerçektenLohusa döneminde ben de paket paket kimyon kullandım. Her gün (bazen günde 2 kere) kimyon çayı yapıyordum.(kahve gibi demliyorum kimyonu) anne sütünden geçti kızıma, çok rahatlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?