Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar mastite ne iyi gelir çocuğu emziriyorum sıcak su da yaptım..
Geçmiyor
Birde eş kişisiyle uğraşıyorum
Çok geçmiş olsun B Bugunneselibirgun iltihaplı bir rahatsızlık olduğundan ilaç tedavisi veriyor doktor, vakit kaybetmeden kontrole gitmende fayda var
Allah kolaylık ve sağlık versin

Oğlun için de çok geçmiş olsun
Yaraları çabuk iyileşir ins

Son düzenleme:
Kızlar mastite ne iyi gelir çocuğu emziriyorum sıcak su da yaptım..
Geçmiyor
Birde eş kişisiyle uğraşıyorum
Canım sıcak su yapmak iyi değil diye biliyorum. Bence de doktora gitmen gerek. Ilaç tedavisi gerekiyo olabilir. Bide soğuk lahana yaprağı duymuştum ben ama lahana bulman zor olabilir simdi

Bu aydan 300 tl kaldı kızlar fazladan 100 tl si yarın belki bir arkadaşımıza hoşgeldine gideceğiz pasta alırım hediye Cumartesi doktora gideceğiz tahlil vs yapılacak aç karnıma dışarıda kahvaltı ederiz mecbur harcanır diye düşündüm eşime kalan 200 tl dedim şaşırdı bana diyor ki sen çok fenasın saol dedim iltifat mı ne olduğu belirsiz

Bu ay herkes öyle vallahi para kalmıyor bizimde 140kalmış daha ayın 15i

Bu ay herkes öyle vallahi para kalmıyor bizimde 140kalmış daha ayın 15i
Yine çok iyi rakam kaldı vallahi geçen hafta zeytinyağı aldım . Her hafta birisinin çocuğuna hediye bir sürü ıvır zıvır mecbur aldık

Günaydın çok güzel bir gün olsun bence 10 tl param var şuan . Eşim kartını düşürdüğü için kendi kartımı ona verdim iş yerinde nakit geçmiyor diye dün de atm ye gittik lastiğin parasını karta atalım diye tüm parayı unutup yatırmışım kendime ayırmadım akşama şubeye yeni tayin gelen arkadaşımıza hoşgeldine gideceğiz . Pasta ayırt ettireceğim birazdan akşam onu alırız

Postayı koymuşsun

Tünaydın
Kahvalti ettik esimi ise ugurladım bugün öglen gitti gece geç gelecek.

Aksamdan nohut ıslamıştım onu pişirdim buzluğa attım, bugün eşim yemekte olmayacağı için yarın pişireceğim.

Şu ana kadar bir harcamam olmadı gün içinde neolur bilinmez:)

Oğlanı uyuttum bir çay içeceğim keyifle

Selam kızlar hayırlı cumalar dualarimiz kabul olsun inşallah 9 u geçiyordu uyandik oglusla eşim giderken uyanıp geri uyuyakaldım o sıra oğlumu gördüm rüyamda baktım kapı açık gidio bende yatıyorum uyur uyanık sesler geldi bi an oğlanı yatağında göremedim ay bi bağırdım yusuf diye eşim geldi ne bagiriyosun rüyamı gordun çocuk uyuyo ddi aklıma geldikçe güldüm bugün kahvalti edip banyo paspaslarini attim makineye bulasik makinesi açtım buzdolabını silip temizledim banyoyu cifledim duvarları yikadim komple tertemiz oldu bir makine camasir aci cam oğlumu yikayıp beyazlari aksama spagetti salata yogurt esim istedi iki gundur et yiyo sevindum kolay menu oldu oğlana erişte yaparim kalkip tarhana çorbası yapicam oglusla yine dışarıda çıkmam gerek belki aksama esime bırakır oğlanı cikarim

Bugün cam silcektim ama yağmur yağdı diye silmedim haftaya arkadaş gelcek sali yada çarşamba camı p tesi silerim bi koltuk minderleri kaldi perdeler çok kirli deil ay sonu yikarim

Lohusa döneminde ben de paket paket kimyon kullandım. Her gün (bazen günde 2 kere) kimyon çayı yapıyordum.(kahve gibi demliyorum kimyonu) anne sütünden geçti kızıma, çok rahatlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…