- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.301
Bir yerde lahana bastırmak iyi gelir diye yazıyordu. Ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.antıbıyotık tedavısı gerekıyor ve düzenli sağmak kuzenım cok agır gecırdı cnım gcmıs olsun
Cok can sıkıcı bir durum.Ay bu arada eşim hala para alicak bekliyorum adı bilinen bi koleje iş yaptılar çek almışlardı çekleri döndü iki gündür geri ödemesi yok durumlarıda iyi değilmiş kolejin durumlar kötüymus öyle diyolarmis
Valla canım bu kolejler ilgili 2 ay once biseler duydum burda esime ddim durumları iyi değilmiş öğretmenler para alamiyomus diye olurmu cnm ddi bana öderler fln ddim simdi diyo öğretmenlere ödemeyi öne almışlar gitmesinler diye biz yine bise alamadık ddi insallah tez zamanda alirlarCok can sıkıcı bir durum.
Etrafimizda duyuyorum surekli insanlat alacagini alamiyor veya gecikmeli aliyor.
Evet canim. Unlu kolejler hakkindaki ayni iddialari bende duydumValla canım bu kolejler ilgili 2 ay once biseler duydum burda esime ddim durumları iyi değilmiş öğretmenler para alamiyomus diye olurmu cnm ddi bana öderler fln ddim simdi diyo öğretmenlere ödemeyi öne almışlar gitmesinler diye biz yine bise alamadık ddi insallah tez zamanda alirlar
pek olmaz gibi canim uzun makarna dene bakalimKizlarr
Canim eristeli yesil mercimek corbasi istiyor.
Evde hazirda et suyu da var.
Ama eriste yok.
Uzun makarna kirsam minik minik eriste yerine nasil olur
Yatar tabikiKizlar pazar gününe denk geliyo ya maaş günü yatar mi ki maas
Yok canim vazgectik esim olmaz dedi. Ben giderim dedi. Ev eristesi yapan yere gidecek simdi.pek olmaz gibi canim uzun makarna dene bakalim
Evet evet yarın gece yatarKizlar pazar gününe denk geliyo ya maaş günü yatar mi ki maas
Geldi mi erişte canimYok canim vazgectik esim olmaz dedi. Ben giderim dedi. Ev eristesi yapan yere gidecek simdi.aş erdim
Ya super o zaman böyle 15 ini bekleye bekleye nolacak halimizEvet evet yarın gece yatar
Ayyyy merak ettim ya bakayım bi yazık yavrumOglum barbie nin karavanini istiyonetten baktim 650 lira diyo para biriktir oglum dedim tamam diyo garibim
Aaaa şimdi baktım toyz shopta 800 tl den 659 tl ye düşmüş ya çok pahalıOglum barbie nin karavanini istiyonetten baktim 650 lira diyo para biriktir oglum dedim tamam diyo garibim
Evet canim bende şok oldum makul bi fiyat olsaydi alacaktim istiyo ama kucuk olanları var 200 lira civarı oda pahali yaAaaa şimdi baktım toyz shopta 800 tl den 659 tl ye düşmüş ya çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?