Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay bu arada eşim hala para alicak bekliyorum adı bilinen bi koleje iş yaptılar çek almışlardı çekleri döndü iki gündür geri ödemesi yok durumlarıda iyi değilmiş kolejin durumlar kötüymus öyle diyolarmis

Cok can sıkıcı bir durum.
Etrafimizda duyuyorum surekli insanlat alacagini alamiyor veya gecikmeli aliyor.

Cok can sıkıcı bir durum.
Etrafimizda duyuyorum surekli insanlat alacagini alamiyor veya gecikmeli aliyor.
Valla canım bu kolejler ilgili 2 ay once biseler duydum burda esime ddim durumları iyi değilmiş öğretmenler para alamiyomus diye olurmu cnm ddi bana öderler fln ddim simdi diyo öğretmenlere ödemeyi öne almışlar gitmesinler diye biz yine bise alamadık ddi insallah tez zamanda alirlar

Evet canim. Unlu kolejler hakkindaki ayni iddialari bende duydum

Bugün devlet hastanesindeki son muayenemi oldum, bundan sonra özelde devam edecğz, çok bişey kalmadı zaten doğuma..
Özel de muayene ücreti 115 nst ne kadar bilmiyorum..
normal doğum 1800 epidural 500
Mecburi sezeryan 2000
İsteğe bağlı sezeryan 3000
Ben epidurallı normal doğum istiyorum... 2300 oluyor..
Bugün ki harcamamız; 10 lira yol parası
Marketten;
Yumurta
Domates
Salatalık
Patates
İki ekmek aldık
26 lira ödedik..
buzluktan kıyma çıkardım kıymalı menemen yapıcağm, aslında canım kıymalı mini pideler istiyor ama bu tür şeyleri eşim yemekten saymıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…