Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu arada altından 45 lira zarardayım, daha da düşer gibi altın
Benim hatam aslında, bu ay kullanacğmz parayı kısa vade de yatırmamalıydım
Ama ay başını bulursa doğum belki bozdurmama gerek kalmaz

Ay parka gittik oğlanlar markete uğradık eşim gec gelcem ddi kaynanam asure pisirmis uğradılar verdi saolsun bide küçük tencere sarma getirmiş oğlum sevindi sarmaya bi tabak asurede yedi simdi spagettide pisiriyorum hazir olsun benimkinin isi belli olmuyo gece olsa yiyo bazen

Geldi canim eriste
Yesil mercimekle beraber pisirdim. Icine domates ve sogan rendeledim. Et suyu koydum. Vitaminli oldu sanirim.

Baklava yedim kendimden gecmisim uyudum biraz.

Altin biraz dususte. Pazar gunu 440 filan olsa bari. Pazar gunu alacagim hemen

Afiyet olsun
Altın Almak için çok iyi fırsat

Bizim mutfakta giderde sorun var lavabonun altından su geliyor tıkanıyor binanın gideri . 3 gündür orayı sürekli temizleyip açıyorum . Biraz önce yine oldu aynı şey eşim açtı bu sefer valla allah korusunda orayı açarken doğuracağım böyle giderse eğil doğrul bittim

Günün harcaması 40 tl

Muz
Seftali
Armut
Ekmek
Saglıklı atıştırmalık oğlum için (sadece meyveden yapılan bir tür pestil ) 3 adet aldım tanesi 1.25 idi

Meyveler o kadar pahalı ki , oğlum icin alıyorum yoksa almam şu anki fiyatlarla

Selams ay çok eğlenceli bir akşam geçirdim hahahaha hala gülüyorum benim evimde gece 3 e kadar oturan insanlar başka eve gittik rahat edemediler düzgün çay servisi filan olmadı kalkıp kendileri çaylarını tazelediler rahat sigara içemediler diye oturmadılar kalktılar bizde kalktık eve geldik ama çok iyi oldu 25 tl ye orta boy pasta aldım onu götürdük çayın yanına ev sahibi iyi bol sohbet ettik diğer arkadaş düzgün sohbet etmedi çok komikti cidden

Herkese merhabalar
Eşimin diş hekimi ile randevusu vardı 600tl tuttu. (Nakit olunca indirim oldu)
2 diş dolgusu ve diş taşı temizliği.
Antibiyotik kullanmaya başladı. Diş etlerinde problem varmış. Eğer çözüm olmazsa sorun devam ederse diş eti ameliyatı olması gerekiyormuş. İnş tedavisi sonuç verir.

Iyi olmus kiymet bilsinler biraz
İkisi meslektaş aslında birisi atanamamış anaokulu öğretmeni başka bir kurumda çalışmak durumunda kalmış . Diğeri atanmış anaokulu öğretmeni bir sürü ortak yönleri var sohbet edebilirlerdi . Kıskandı galiba ev sahibini 10 cümle kurmadı bile çok şaşırdım

Çok geçmiş olsun alya ya diş zor vallahi dişlerime birşey olacak diye korkuyorum bende çok dikkatli davranıyorum

Yazmayı unuttum eczanede 108tl harcadık. 2 ürün yoktu bugün başka eczanelere telefon edip varsa gidip alacağız.
79.99tl siyah elbise
2 tane de sweatshirt aldım hm den tanesi 40tl bir de toka 14.90tl

Güzel bir haftasonu olsun inş banyoları silmem lazım biraz da çamaşır yıkarım toz almak lazım ıspanak almıştım onu pişireceğim dün akşam şehriye çorba ve lazanya vardı

Günaydın 9 da doktor randevum var tahlil vereceğim aç karnına birşey yiyip içme dedi . Suyu sormamışım daha yataktan kalkmadan midem bulanmaya başladı su içmedim diye harcamalı bir gün olacak

Günaydın
Bizde eksi hesaptayız ve 3 kira vereceğiz burda olmadıgımız için salı günü dr randevum var çıkmışken altında alacağım bir cumhuriyet bir çeyrek maaş bizi eksiden kurtarıp ödemeleri yaptırır birikim olmaz
Okullar çok masraflı kızımınkiler bitmeden oğlumunkiler başladı pazartesi toplantı yapacak öğretmeni mevzuu para tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…