Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın
Bizde eksi hesaptayız ve 3 kira vereceğiz burda olmadıgımız için salı günü dr randevum var çıkmışken altında alacağım bir cumhuriyet bir çeyrek maaş bizi eksiden kurtarıp ödemeleri yaptırır birikim olmaz
Okullar çok masraflı kızımınkiler bitmeden oğlumunkiler başladı pazartesi toplantı yapacak öğretmeni mevzuu para tabiki

Günaydın
Bizde eksi hesaptayız ve 3 kira vereceğiz burda olmadıgımız için salı günü dr randevum var çıkmışken altında alacağım bir cumhuriyet bir çeyrek maaş bizi eksiden kurtarıp ödemeleri yaptırır birikim olmaz
Okullar çok masraflı kızımınkiler bitmeden oğlumunkiler başladı pazartesi toplantı yapacak öğretmeni mevzuu para tabiki

Günaydın

Hastahane 60 tl olmuş maşallah . Şehirde bir özel hastane kapandı birkaç doktor transferi yaptılar ondan hemen ücretler arttı tabi o doktorların maaşları nereden çıkacak . Sinir ettiler bizi ya sistem yok diye kandırıp kahvaltı ettiler açlık tokluk şekerime bakacaklar gerekirse şeker yüklemesi yapacağım dedi . Aç kan verdim 2 saat sonra yine vereceğim kahvaltı yaptık 44 tl 35 tl kana verdik

Hastahane 60 tl olmuş maşallah . Şehirde bir özel hastane kapandı birkaç doktor transferi yaptılar ondan hemen ücretler arttı tabi o doktorların maaşları nereden çıkacak . Sinir ettiler bizi ya sistem yok diye kandırıp kahvaltı ettiler açlık tokluk şekerime bakacaklar gerekirse şeker yüklemesi yapacağım dedi . Aç kan verdim 2 saat sonra yine vereceğim kahvaltı yaptık 44 tl 35 tl kana verdik

Ay kızlar site hata verdi msj çok gitmiş özür dilerim

Uni evet güzel bende baktım ona pamuk alacağım bende ya . Oğlanı göremedik ya her yerini kapatmıştı 1 ay bekledik resmen

Günaydın bugün yine Ankara yolcusuyuz Pazartesi’den beri bu 3. Gidişimiz olacak ve önümüzdeki Pazartesi yine gitme ihtimalimiz var, Pazartesi 120 yakıt parası verdik arkadaş götürdü arabayı teslim aldık birlikte öğle yemeği yedik tabi , Çarşamba hastaneye gittik kendi aracımız çok şükür iyi yakıt olayı ama tam bilmiyorum kaç yaktı öğlen yemeği su abur cubur vs şimdi de yine aynı + ultrason a bakan dr pahalı ve nakit çalışıyormuş 500 tl dediler... paralar Uçtu birikimde olmadı bu ay. Kv de para istemiş 2000 tl sıkışmışmış onada ayrı sinirlerim bozuldu nefret ediyorum böyle düşüncesizce hareketlerinden tabi o parayı unutucaz geri ödemeleri söz konusu değil şeytan diyor aç telefonu söyle ağzına geleni

Ya ben aylar sonra evle ilgili değişiklik yapmak için birikim yapmadım bu ay o parayıda kv ye göndercez düşününce cidden sinir oluyorum sinir siz olsanız verir misiniz kızlar... etrafa bakıyorum hep kv kp nasıl destek oluruz derdinde bizimkiler bi acayip... en büyük çocuk eşim hep alışmış ona istediklerini yaptırmaya kabullenemedi 6 yıldır yeni bir aile olduğumuzu. Ev alınca ne dese beğenirsiniz “niye aldınız o evi taksit ödüycez diye sıkışıyorsunuz” sıkışmayalım da sana yedirelim değil mi alt metni o yani!

Eşim diyorki bi küçük kardeşinden de istemiş miş çok sıkışık olduğu için güya kredi çekmiş ödeyememiş , görüşürsek soracağım verdiniz mi siz de diye çıksın ortaya eşimin saflığı

Derdi de yaylaya ev yapıyor bu, yapmasaydın bütçen yoksa bana niye güveniyorsun diycem kavga çıkaracak. Birde karı koca emekliler tek maaş olsa tamam diycem

Uni evet güzel bende baktım ona pamuk alacağım bende ya . Oğlanı göremedik ya her yerini kapatmıştı 1 ay bekledik resmen
valla ben de pamuk aldm 2koli hatta ama baslayamadım bizim oglan 2gün bekleyip 3.gün yapıyor büyüğünü, e o kadar bekleyince bele kadar oluyor pamukla cesaret edemedim henüz

valla ben de pamuk aldm 2koli hatta ama baslayamadım bizim oglan 2gün bekleyip 3.gün yapıyor büyüğünü, e o kadar bekleyince bele kadar oluyor pamukla cesaret edemedim henüz

Bizim kız ilk hastaneden çıkınca sanırım anne sütü bolluğunu kaldıramadı vücut kaka yapmadı tam 4 gün. Bi ara banyo yaptırdık ve olanlar oldu, 4 günün birikimi birde daha bezleyemeden videosu fln vardı yaa tam bir komediydi

Yeni araba almış adamdan ne parası istemek acaba şuan bende sinir oldum

Ya diyorum ya kadın benle kendini bir görüyor eşim diyor ki vermesek olmaz bak şimdi arabayıda görecekler. Yani ben onların istekleri karşılamak zorundamıyım anlayamıyorum
Asıl arabayı görsünler bunlar araba aldı yatırım yaptı para bitmiş desinler allah allah ya . Geri ödeyecekler mi peki o parayı

Ya diyorum ya kadın benle kendini bir görüyor eşim diyor ki vermesek olmaz bak şimdi arabayıda görecekler. Yani ben onların istekleri karşılamak zorundamıyım anlayamıyorum
Sanki ortak calisiyoruz da paraya ortak gibiler.
Bi ev araba gordukleri zaman insanlar hemen tuhaflasiyor çekemiyor .
Araba gorunur ama bundan sonra baska yatirim yaparsam soylemicem ben akrabalara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…