- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.341
Uni evet güzel bende baktım ona pamuk alacağım bende ya . Oğlanı göremedik ya her yerini kapatmıştıtuce_tuce Sevgiyeyolculuk hepsi.. de ıslak mendıl ındırımı varmıs bugun kızlar ben unibaby yenıdogan ıslak mendıl kullanıyorum memnunum. pamukta almıstım ekonomik olsn dıye daha baslamadım bu ıslak mendılde yumusacık ıcerıgı de temız dgerlerine göre pahalı o yuzden
valla ben de pamuk aldm 2koli hatta ama baslayamadımUni evet güzel bende baktım ona pamuk alacağım bende ya . Oğlanı göremedik ya her yerini kapatmıştı1 ay bekledik resmen
Hahahhaa şuan kahkaha attımvalla ben de pamuk aldm 2koli hatta ama baslayamadımbizim oglan 2gün bekleyip 3.gün yapıyor büyüğünü, e o kadar bekleyince bele kadar oluyor pamukla cesaret edemedim henüz
valla ben de pamuk aldm 2koli hatta ama baslayamadımbizim oglan 2gün bekleyip 3.gün yapıyor büyüğünü, e o kadar bekleyince bele kadar oluyor pamukla cesaret edemedim henüz
Günaydın bugün yine Ankara yolcusuyuz Pazartesi’den beri bu 3. Gidişimiz olacak ve önümüzdeki Pazartesi yine gitme ihtimalimiz var, Pazartesi 120 yakıt parası verdik arkadaş götürdü arabayı teslim aldık birlikte öğle yemeği yedik tabi , Çarşamba hastaneye gittik kendi aracımız çok şükür iyi yakıt olayı ama tam bilmiyorum kaç yaktı öğlen yemeği su abur cubur vs şimdi de yine aynı + ultrason a bakan dr pahalı ve nakit çalışıyormuş 500 tl dediler... paralar Uçtu birikimde olmadı bu ay. Kv de para istemiş 2000 tl sıkışmışmış onada ayrı sinirlerim bozuldu nefret ediyorum böyle düşüncesizce hareketlerinden tabi o parayı unutucaz geri ödemeleri söz konusu değilşeytan diyor aç telefonu söyle ağzına geleni
Yeni araba almış adamdan ne parası istemek acaba şuan bende sinir oldum
Asıl arabayı görsünler bunlar araba aldı yatırım yaptı para bitmiş desinler allah allah ya . Geri ödeyecekler mi peki o parayıYa diyorum ya kadın benle kendini bir görüyor eşim diyor ki vermesek olmaz bak şimdi arabayıda görecekler. Yani ben onların istekleri karşılamak zorundamıyım anlayamıyorum
Sanki ortak calisiyoruz da paraya ortak gibiler.Ya diyorum ya kadın benle kendini bir görüyor eşim diyor ki vermesek olmaz bak şimdi arabayıda görecekler. Yani ben onların istekleri karşılamak zorundamıyım anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?