- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.361
Aynı kafadayım varya eşime de dedim Ocak’tan sonra kredi bitecek kimseye parayı ne yaptığımızı söylemeyeceğimSanki ortak calisiyoruz da paraya ortak gibiler.
Bi ev araba gordukleri zaman insanlar hemen tuhaflasiyor çekemiyor .
Araba gorunur ama bundan sonra baska yatirim yaparsam soylemicem ben akrabalara.
bizimkide her banyodan cıkısta havluya sarıyorum fışşş diye çiş yapıyoBizim kız ilk hastaneden çıkınca sanırım anne sütü bolluğunu kaldıramadı vücut kaka yapmadı tam 4 gün. Bi ara banyo yaptırdık ve olanlar oldu, 4 günün birikimi birde daha bezleyemedenvideosu fln vardı yaa tam bir komediydi
valla bana da bı kac ozeldeki arkadasım maaşin iyi sana nolur sana bıse olmaz vs dedıler laf arasında ortaya dedim millet gezerken ben ders calısıyodum dedim unıversıtede dersleri verıcem dıye göbeğim çatladı bide evimiz sobalıydı dolayısıyla herkes bi odada hiç unutmam babam sesını acmıs tv nin, e ben de sınava calısıyorum,kızdım elektrıklı sobayla mutfaga gittim üstüme mont gibi hırkayı giydım hem agladım hem calıstım. sabahın 6sında kalkıp okulun kütüphanesinde tekli calısma odası kampaya gıdıyodum, herkes uyuyodu valla,ondan sonra yok sen su kadar para alıyosunda bılmemne yok yaaaValla dogusu batisi derken ,okulu kreşi bakicisi derken... neler cekiyorum neler yani hic kolay degil.
Ama bizim akrabalara gore yattigim yerden para sahibiyim .benden rahati yok.
Birdaha guzel haberlerimi vermicem onlara.
Paramiz yok ayin sonunu getiremiyoz diye dert yanacagim hep.
Yalan da degil hani. Valla süt parasini veremedim adama .gelecek hafta vereyim dedim
Cnm bir şey söylemek istiyorum.tuce_tuce @Sevgiyeyolculuk hepsi.. de ıslak mendıl ındırımı varmıs bugun kızlar ben unibaby yenıdogan ıslak mendıl kullanıyorum memnunum. pamukta almıstım ekonomik olsn dıye daha baslamadım bu ıslak mendılde yumusacık ıcerıgı de temız dgerlerine göre pahalı o yuzden
Tabi bir de oyle dengesiz arkadas grubu oluyor.valla bana da bı kac ozeldeki arkadasım maaşin iyi sana nolur sana bıse olmaz vs dedıler laf arasında ortaya dedim millet gezerken ben ders calısıyodum dedim unıversıtede dersleri verıcem dıye göbeğim çatladı bide evimiz sobalıydı dolayısıyla herkes bi odada hiç unutmam babam sesını acmıs tv nin, e ben de sınava calısıyorum,kızdım elektrıklı sobayla mutfaga gittim üstüme mont gibi hırkayı giydım hem agladım hem calıstım. sabahın 6sında kalkıp okulun kütüphanesinde tekli calısma odası kampaya gıdıyodum, herkes uyuyodu valla,ondan sonra yok sen su kadar para alıyosunda bılmemne yok yaaa
Bide hep evde huzursuzluk oluyo boyle ya hem sıkıştırıyorlar hem evin huzurunu bozuyolar. Allah düşürmesin de açlıktan ölsem başkasından istemem yani insallah öyle düşünüyorumEşim diyorki bi küçük kardeşinden de istemiş miş çok sıkışık olduğu için güya kredi çekmiş ödeyememiş , görüşürsek soracağım verdiniz mi siz de diye çıksın ortaya eşimin saflığı
Derdi de yaylaya ev yapıyor bu, yapmasaydın bütçen yoksa bana niye güveniyorsun diycem kavga çıkaracak. Birde karı koca emekliler tek maaş olsa tamam diycem
canım onu sorduda firma acıkladı bebek teni bizim tenimize göre farklıymıs onların tenini yakmayacak yapıdaymıs bızde denedik yakıyor bebekte kullanıyorum ben kızarıklık bıle olusmuyor cok sukurCnm bir şey söylemek istiyorum.
Biz ıslak tuvalet kağıdı kullanıyoruz rossman dan. Ama euro arttığından beri ıslak bebek mendillerine geçtik. Unibaby çok yakıyor ben hassas tenliyim zaten. Sleepy ıslak mendile geçtik daha iyi sanki. Yine de sen bilirsin tabi.
Asıl arabayı görsünler bunlar araba aldı yatırım yaptı para bitmiş desinler allah allah ya . Geri ödeyecekler mi peki o parayı
Sanki ortak calisiyoruz da paraya ortak gibiler.
Bi ev araba gordukleri zaman insanlar hemen tuhaflasiyor çekemiyor .
Araba gorunur ama bundan sonra baska yatirim yaparsam soylemicem ben akrabalara.
Bide hep evde huzursuzluk oluyo boyle ya hem sıkıştırıyorlar hem evin huzurunu bozuyolar. Allah düşürmesin de açlıktan ölsem başkasından istemem yani insallah öyle düşünüyorum
Valla kimseye iyilik yaramiyorKesinlikle katılıyorum yaptığın birikimi akrabaya eşe dosta söylemiceksin. Sanıyolar ki para icinde yuzuyoruz da ondan birikim yapabiliyoruz.. halbuki dişimizden tırnağımızdan artırıp biriktiriyoruz.. hemen bir beklenti icine giriyorlar para istemeler kendini acındırmalar vs.
İyi niyetli olan kisinin ihtiyaci olursa ben gerekirse birikimimden bozar veririm zaten. Esim de ben de vicdanlı insanlarız cok sukur.
Ama kendileri gayet rahat hayat yasayip senede 3-5 kez tatile gidip de keyfi olarak girdikleri borclar icin para isteyenlere tahammülüm yok malesef
Yemeğenin malını yiyorlar sanki ya geçen de bir arkadaşımın başına geldi evde huzurları bozuldu feci durumdalar onlara üzüldüm . Bence bir şekilde yol bu ve gönderme bebeğin olacak bir sürü masraf lazımYok yahu nerde ödeyecekler mümkün değil zaten hakkı gibi görüyorlar, bir gün bana dediki hep ben ... ya (eşim) çalışmayan ev kızı istiyordum. Amacı temizlik olsun maddi destek olsun full beklenti. Evliliği kendine göre şekillendirmek. Birde der ki Kadın parası avu olur. Kendi çalışmış emekli olmuş amaç bana laf sokmak kendisi oldukça dengesiz ve tuhaf bir karakter...
Tabi evde bi gerginlik oldu bende biliyordum mesela başka bi doktor daha vardı o 850 fiyat verdi ben 500 olanı seçtim yada gidip Ankara da pahalı bir özelde de yaptırabilirdim herşeyimi yani sinirlerim bozuldu ciddi anlamda.
Kesinlikle bir daha ya bende günümü gün edeceğim ya da kimseyle paylaşmam artık şu birikimi yaptık diye akıllanıyorum geç de olsa.
Parayı gönderirsem benim hesabımdan göndereceğim haberim yok sanmasın umursuz kadın bunla teselli buluyorum işte ancak
Ayın 15 ini bekliyordur yarın arar dananın kuyruğu kopacak, göndermesem yine uğraşcaz sonra anneme sorsam sen safsınndiye başlar bilmiyorum çaresizim çokYemeğenin malını yiyorlar sanki ya geçen de bir arkadaşımın başına geldi evde huzurları bozuldu feci durumdalar onlara üzüldüm . Bence bir şekilde yol bu ve gönderme bebeğin olacak bir sürü masraf lazım
Ayın 15 ini bekliyordur yarın arar dananın kuyruğu kopacak, göndermesem yine uğraşcaz sonra anneme sorsam sen safsınndiye başlar bilmiyorum çaresizim çok
Zor durumdalar senin ailende zor durumda olabilirdi vs diycek dedi yani daha doğrusu buna benzer şeyler ya her yıl buna benzer birsey çıkıyor bir yıl dedim o zaman bizimkilerede göndercez aynı tutarı, bu sefer yine dedim şiddetle karşı çıkıyor onlarda zor durumda kalırsa o zaman göndeririz diyor. Poff ne kötü bir durumda bırakıyor bizi hiç düşünmüyor ya bezdim yemin ederimBak sana gaz vermek istemiyorum ama göndermiyorum desen eşin ne der ? Ne yapar
Ne desen haklısın ya sizin paranız var mı ki gönderiliyor ya araba aldınız Doğum yapacaksın burada dandik hastane bile olmuş 2000 tl kim bilir sizin ora kaç tl dir hastalık olur para lazım olur . Ayrıca da ayrıntılı usg ye pahalı doktora gideceğim de anneye para yollanıyorsa o zaman senin doktoruna da para olsunZor durumdalar senin ailende zor durumda olabilirdi vs diycek dedi yani daha doğrusu buna benzer şeyler ya her yıl buna benzer birsey çıkıyor bir yıl dedim o zaman bizimkilerede göndercez aynı tutarı, bu sefer yine dedim şiddetle karşı çıkıyor onlarda zor durumda kalırsa o zaman göndeririz diyor. Poff ne kötü bir durumda bırakıyor bizi hiç düşünmüyor ya bezdim yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?