- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.350
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.381
Ne desen haklısın ya sizin paranız var mı ki gönderiliyor ya araba aldınız Doğum yapacaksın burada dandik hastane bile olmuş 2000 tl kim bilir sizin ora kaç tl dir hastalık olur para lazım olur . Ayrıca da ayrıntılı usg ye pahalı doktora gideceğim de anneye para yollanıyorsa o zaman senin doktoruna da para olsun
Tatile gidecektik ayın sonu gelmişti 14 ü doktora gittik geldik paramız bitti bizde rahatız O an zaten maaş gece yatacak kafasındayız . Eve geldik kanamam başladı mesai saati bitmişti . Hastahaneye gittik ebe dedi ki benim yapacağım birşey yok doktor gelmesi lazım 250 tl ödeme yapın . Korkunç bir andı sana anlatamam bir şekilde ödeme yaptık doktor öyle geldi 100 tl ilaç aldık filan o gün . Ve aklım başıma geldi hesapta en az 1000 tl olması lazım acil durumlar için dedim . Şimdi hep kendimi öyle ayarlıyorum . Doğum zamanı içinde aynı şekilde kenarda 2000 tl duracak diyorum insanının başına herşey geliyor çünküZaten kendi maaşı direkt krediye gidecek, sonra fix 1500 okul taksiti 600 telefontaksidim. bunun faturası var yeme içme kredi kartıyla olacak yani anla ki zorluk çekilecek ve erken doğum olabilir yine hiç düşünmüyorlar
Tatile gidecektik ayın sonu gelmişti 14 ü doktora gittik geldik paramız bitti bizde rahatız O an zaten maaş gece yatacak kafasındayız . Eve geldik kanamam başladı mesai saati bitmişti . Hastahaneye gittik ebe dedi ki benim yapacağım birşey yok doktor gelmesi lazım 250 tl ödeme yapın . Korkunç bir andı sana anlatamam bir şekilde ödeme yaptık doktor öyle geldi 100 tl ilaç aldık filan o gün . Ve aklım başıma geldi hesapta en az 1000 tl olması lazım acil durumlar için dedim . Şimdi hep kendimi öyle ayarlıyorum . Doğum zamanı içinde aynı şekilde kenarda 2000 tl duracak diyorum insanının başına herşey geliyor çünkü
Offf çok zor ya allah yardımcınız olsunWalla kesinlikle acil durum parası olması lazım biz verirsek körlemesine vermiş olacağız bir de kredinin başladığı ay, bakalım neler olacak yarın feci stresliyim
Canım şöyle yapabilirsin:Ayın 15 ini bekliyordur yarın arar dananın kuyruğu kopacak, göndermesem yine uğraşcaz sonra anneme sorsam sen safsınndiye başlar bilmiyorum çaresizim çok
Uni evet güzel bende baktım ona pamuk alacağım bende ya . Oğlanı göremedik ya her yerini kapatmıştı1 ay bekledik resmen
İnş güzel haberlerini al evladının devlet hastanesi çok acımasız ben artık gidemem özel çok pahalı ama miniğime verdiğim stresten önemli mi kanama alanı geçmiş miHerkese merhabalar..
Bu hafta hastane doktor eczane tahlil git gel derken harcamalar hak getire ipin ucu çoktan kaçtı sanırım.
Bugün yine hastaneye gittik(özel olana) çok şükür minik bir kesemiz var
Dün devletteki doktor korkuttu sabahı sabah ettik.
Sizlerde lütfen dualarınızı eksik etmeyin yabancının yabancıya duası tutarmış derler
Inşallah Allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın
Pazartesi tekrar gideceğiz doktora raporluyum 1 haftadir.Istirahatimi uzatacak ama nekadar uzatacagini söylemedi.Insallah kesemiz güzel bir şekilde büyuyup,kalp atislarini duyup sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim
Benim kayınvalideler bana demeden istiyolar saf kocam ver ver ölüyodu söyledim artık bebeğim doğucak ücretsize çıkarım o zamana kadarda aileme veririm ben harcamıyorum ailen sürekli ihtiyacları için istiyor arabasını satmıştı para sürekli azalıyor ve adamda biriktirme huyu yok artık eskiye sünger cektim dişini göstermek gerekiyomuş.gercekten verse param bende aileme yollarım küçük harçlıklar veriyor onu yapsınWalla kesinlikle acil durum parası olması lazım biz verirsek körlemesine vermiş olacağız bir de kredinin başladığı ay, bakalım neler olacak yarın feci stresliyim
Devlete sırf evimize yakın ve arkadaşım orada çalışıyor beta hcg baktiralim v.s dedi onun için gittik.İnş güzel haberlerini al evladının devlet hastanesi çok acımasız ben artık gidemem özel çok pahalı ama miniğime verdiğim stresten önemli mi kanama alanı geçmiş mi
Bende de hic kullanilmayan 2 dev yün yorgan var. Kv oglunun olculerine gore yapmis.Merhaba kızlar iki yun minderim vardı yıkayıp tazelemesi için halama verdim
100 tl de verdim istemedi ama olmaz emek verecek sonuçta.
150 tl ye da koltuklarının minderime kılıf diktirdim.
55 tl da akşam üstü yemeğe verdik .
Çok harcıyoruz bir de eczaneye en az 200 tl ödedik hepimiz hastaydık.
Kartı artık kullanmayacağım açılıyoruz ne yazık ki
Benim de hiç kullanmadığım iki yun yorgan var. Annem diyor ki gelinlerin kullanir kız annem 20 yıl sonraki gelinler eve yun sokmaz dedimBende de hic kullanilmayan 2 dev yün yorgan var. Kv oglunun olculerine gore yapmis.
Ama oyle duruyor.
Bi arkadas sat dedi. Kiz satilir mi dedim. Ama satiliyormus yünü para ediyormus.
Simdilik duruyor.
Ilerde minimalizm akimiyla belki azaltirim evi.
Gelin kendi çeyizinde getirsin yün yorganını onuda mı biz düşünelimBenim de hiç kullanmadığım iki yun yorgan var. Annem diyor ki gelinlerin kullanir kız annem 20 yıl sonraki gelinler eve yun sokmaz dedimBendekiler de duruyor dursun bakalım misafir gelirse diye doğu kültüründe misafir çok önemli
Bide 500 600 lira da degil istedikleri bence düşüncesizlermisZor durumdalar senin ailende zor durumda olabilirdi vs diycek dedi yani daha doğrusu buna benzer şeyler ya her yıl buna benzer birsey çıkıyor bir yıl dedim o zaman bizimkilerede göndercez aynı tutarı, bu sefer yine dedim şiddetle karşı çıkıyor onlarda zor durumda kalırsa o zaman göndeririz diyor. Poff ne kötü bir durumda bırakıyor bizi hiç düşünmüyor ya bezdim yemin ederim
Bizde erkek tarafı da iki kat yun yorgan iki döşek yapıp veriyor ama şimdiki kızlar pek istemiyor. Ben kendimize kışın yun yorgan kullanıyorum hafif koyduk yününü çok güzel ısıtıyor çok sağlıklı tavsiye ederim ama ağır,hantal olmamalı yun yorgan.Gelin kendi çeyizinde getirsin yün yorganını onuda mı biz düşünelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?