- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.581
Aynen yarın Havale geçeceğimMarkette 37tl harcadım, yarın da harcamam olur,
Benim de birikimim yok bu ay,
Kaskoyu peşin mi ödeyeceksiniztuce_tuce
Tamam canım evde ölçecek mezro yok kaynanama gidince ölçerimSüper bence,62 olsan tam ideal olur.
Bir ara ölç bakalım benim de 171 karşılaştırma yaparız hemde beraber diyet yapalım bende zorluk yaşıyorum
SuperrTamam canım evde ölçecek mezro yok kaynanama gidince ölçerim
Tamam beraber dikkat ederizzzz❤❤❤
Iyi yaptin canim. Saglik olsun.Kızlar 450 tl ye bir çeyrek aldım az önce
Canim kac model alacaksin.Merhaba kızlar araba almak için kredi çekmeyi düşünüyorum. Arabamız 97 model opel otomotik ama eski bayağı. 70 bin çekmek istiyorum
Zaten kanama alanı diye net söylemiyor,serbest sıvı veya kanama alanı diye konusuyor yani hangisi bilmiyoruz doktorda biz önlemimizi aldık,sende istirahat edeceksin dikkat edeceksin dedi.Gerisi Allaha kaldı inşallah sağlıkli bir şekilde süreci tamamlarız bebeğimle birlikteAaaa aynı benim gibi oldun bir sıvı var damarlanma ama adlandıramıyordu benimkini de . Tek fark kanama alanım yoktu
Ben de bütün önerilere açığım keseyi sağlıklı bir şekilde geliştirip süreci iyi bir şekilde atlatmak istiyorum.Endiselerim pesimi bırakmıyor bitin önerilere acigimMagnezyum icin muz ve soda içebilirsin tuce sadece öneri sonra bisi deme
Kesenin sağlıklı tutunması iyi olması için havuç suyu diyorlarBen de bütün önerilere açığım keseyi sağlıklı bir şekilde geliştirip süreci iyi bir şekilde atlatmak istiyorum.Endiselerim pesimi bırakmıyor bitin önerilere acigim
Canım kontrol ne zaman allahin izniyle hersey guzel olacak insallahBen de bütün önerilere açığım keseyi sağlıklı bir şekilde geliştirip süreci iyi bir şekilde atlatmak istiyorum.Endiselerim pesimi bırakmıyor bitin önerilere acigim
Yaa tez zamanda olur insallah isteyen herkesin olsun ❤Vala ben doktora gittm 200 tl param gitti resmn zaten taksi ile gtmk zorundaym dolmuş yok hastanede 5 kmden fazla tedavi görüyorm cocuk için bu ay yine gdcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?