Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kuyumcudan geri dönüşte Ordu evinde 1 paket daha soda aldık orası uygun hemde hafta içi bir daha gidilmezdi ayrıca bir kutu dondurma 16 tl oraya ödedik . Yerel marketten sebze meyve aldık bugün eşim yine poşet taşıdım diye laf söyler düşüncesi ile meyve sebze alamamıştım az aldım .domates salatalık biber soğan patates üzüm erik dolma biber nektar havuç muz sarımsak filan aldık biraz fazla almışım domatesi sabahta almıştım ama olsun hafta içi bir kere daha harcama poşet taşıma olmaz böyle iyi oldu . Pazartesiden Pazartesi’ye almak bizim için iyi oluyor kızlar taze meyve sebze almış oluyoruz yeni gelen ürünlerden . Eşim 1 paket sigara aldı günde 3 adet içme hakkı var paket bende ona tane hesabı veriyorum oraya da 55 tl ödedik haftalık alışveriş muhabbeti an itibari ile son buldu

Bu arada hesapta yaklaşık bir çeyrek alacak fazla para bıraktım kızlar . Eşim sigarayı bırakıyorum dedi onun toplu aldığımız sigara parası duruyor ıvır zıvır bütçesi duruyor ayrıca doktor bütçem duruyor fazla ayırmıştım . Ama çeyrek almadım ay sonuna alırım belki ihtiyaç olur diye düşünüyorum

Aaaa aynı benim gibi oldun bir sıvı var damarlanma ama adlandıramıyordu benimkini de . Tek fark kanama alanım yoktu
Zaten kanama alanı diye net söylemiyor,serbest sıvı veya kanama alanı diye konusuyor yani hangisi bilmiyoruz doktorda biz önlemimizi aldık,sende istirahat edeceksin dikkat edeceksin dedi.Gerisi Allaha kaldı inşallah sağlıkli bir şekilde süreci tamamlarız bebeğimle birlikte

Selamm kızlar
Ben hastane randevuları dışında pek dışarı çıkmıyorum artık, çok çabuk yoruluyorum
Bi eksik olursa eşimden istiyorum
Dün damla çikolata istemiştim kek için 7 lira falan tutmuştu
Bugün annem uğradı bana,
pişi yaptım, kek, biber patates kızarttım. Beraber kahvaltı yaptık, sohbet ettik, öğlen gitti annem..
Bugün ki harcamamız sadece iki ekmek
Buzlukta tavuk göğüs vardı, eşime körili tavuk ve mercimek çorbası yaptım..
şuan tv nin karşısında uyuya kaldı yorgunluktan,
Bende masterchefi izliyorum

Ben de bütün önerilere açığım keseyi sağlıklı bir şekilde geliştirip süreci iyi bir şekilde atlatmak istiyorum.Endiselerim pesimi bırakmıyor bitin önerilere acigim
Kesenin sağlıklı tutunması iyi olması için havuç suyu diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…