- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.601
ooo dogum yaklaşmış galiba canim normal mi olacak doğumSelamm kızlar
Ben hastane randevuları dışında pek dışarı çıkmıyorum artık, çok çabuk yoruluyorum
Bi eksik olursa eşimden istiyorum
Dün damla çikolata istemiştim kek için 7 lira falan tutmuştu
Bugün annem uğradı bana,
pişi yaptım, kek, biber patates kızarttım. Beraber kahvaltı yaptık, sohbet ettik, öğlen gitti annem..
Bugün ki harcamamız sadece iki ekmek
Buzlukta tavuk göğüs vardı, eşime körili tavuk ve mercimek çorbası yaptım..
şuan tv nin karşısında uyuya kaldı yorgunluktan,
Bende masterchefi izliyorum
Havuç suyunu son aylarda bebegin suyunda azalma oldugu icin ozamanlar iciliyor diye duymuştum.Kesenin sağlıklı tutunması iyi olması için havuç suyu diyorlar
Inşallah canmCanım kontrol ne zaman allahin izniyle hersey guzel olacak insallah
İlk aylarda düşüğe mi sebeb oluyormuşHavuç suyunu son aylarda bebegin suyunda azalma oldugu icin ozamanlar iciliyor diye duymuştum.
oğlumda hamileyken hergun havuç yiyordum miğde bulantisindan dolayı baska birşey yiyeyemiyordum.Ama onunda ilk aylarda düşüğe sebep olduğunu çok sonra öğrendim.Allaha şükür oğlumda sorun yasamadim
Doktor normal gözüküyor demişti canımooo dogum yaklaşmış galiba canim normal mi olacak doğum
Insallah bugün yarin gelebilir o zaman 39 . Hafta gösteriyo takvimDoktor normal gözüküyor demişti canım
Ayy evet canım, doğumdan çok korkuyorum dua edin lütfen bana,Insallah bugün yarin gelebilir o zaman 39 . Hafta gösteriyo takvim
İnsallah sağlıkla kolaylıkla geçecek bir Doğum olur . Hayırlısıyla kolayca kavuşursunuzAyy evet canım, doğumdan çok korkuyorum dua edin lütfen bana,
Çatı muayenesi olmadı daha, bu hafta olursa doğumum kesinleşir nasıl olucağı
70 bini banka minimum 32 ayda veririz dedi ben de kabul etmedim 24 ay istedimCanim kac model alacaksin.
Model yukseltmeni tavsiye ederim..
Eski arabalar coook masraf cikariyormus
Canım havuç suyu bebeğin suyu az ise öneriyor doktorlar bende de öyle olmuştuİlk aylarda düşüğe mi sebeb oluyormuşgebelik topiklerinde havuç suyu için diye Öner’i veriyorlar şuan çok şaşırdım
hıc korkma canım Allahın ıznıyle cok guzel olacak her sey dualarımız seninleAyy evet canım, doğumdan çok korkuyorum dua edin lütfen bana,
Çatı muayenesi olmadı daha, bu hafta olursa doğumum kesinleşir nasıl olucağı
gunaydın tugçişş yaa ben de artık nakit hayata gecmek ıstıyorum kredi kartımı kullanmak ıstemıyorum ya masAllah size. çok sükür oyle asırı kk borcumuz yok hatta yılbasında bıtırmeye gayret edıyorum ama alıskanlık olmus kesın kullanmaya devam edıcez bılıyorum. suanda bırıkım yapamıyoruz zaten de,ben de hep şöyle bi salak mantık oluyo ya mesela 2binim var kaskoyu pesın yatırcagıma 9taksit yaptırım kalan paramla gram alırım.e her seyi boyle dusununcede bi sürü taksit oluyor malesefGünaydınbugün ki hedefim 0 harcama zaten 2 gündür yeterince harcadık harcamaya yer kalmadı
Son haftalar epey kilo alıyor haftada nerdeyse 250 Gr alıyor gerçi benim doktorum 35 haftalıkken gitmiştim 3 kilo 250 Gr demişti bana dikkat et demişti 36 haftada doğum yaptim bebek 2.900 doğdu bazen makinalarda doğru sonuç vermeyebiliyor rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahPure bende 1 gün kahvaltıda yumurta 1 gün kaşarlı tost yiyorum yanlız kaşarı biraz fazla koyarak çünkü kaşarı tek başına tüketmeyi sevmiyorumdoktor 809 gram dolu dolu 25 haftalık dedi . Galiba bebek 1 hafta öne geçmek üzere mi onu anlamadım o an . Biraz önce arkadaşım aradı benim doktorla ilgili birşey danışmak için bebeği sordu söyledim böyle böyle iyi çok iyi bebeğinin kg ı dedi onun 2 çocuğu var bu Arada. Oğlum 3200 doğsa mutlu olurum
Günaydın kroniğim annem gibi konuştun sabah sabah oda bana tugcişş yada tuci dergunaydın tugçişş yaa ben de artık nakit hayata gecmek ıstıyorum kredi kartımı kullanmak ıstemıyorum ya masAllah size. çok sükür oyle asırı kk borcumuz yok hatta yılbasında bıtırmeye gayret edıyorum ama alıskanlık olmus kesın kullanmaya devam edıcez bılıyorum. suanda bırıkım yapamıyoruz zaten de,ben de hep şöyle bi salak mantık oluyo ya mesela 2binim var kaskoyu pesın yatırcagıma 9taksit yaptırım kalan paramla gram alırım.e her seyi boyle dusununcede bi sürü taksit oluyor malesefbundan vazgecmek ıstıyorum
Son haftalar epey kilo alıyor haftada nerdeyse 250 Gr alıyor gerçi benim doktorum 35 haftalıkken gitmiştim 3 kilo 250 Gr demişti bana dikkat et demişti 36 haftada doğum yaptim bebek 2.900 doğdu bazen makinalarda doğru sonuç vermeyebiliyor rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?