Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ooo dogum yaklaşmış galiba canim normal mi olacak doğum

Kesenin sağlıklı tutunması iyi olması için havuç suyu diyorlar
Havuç suyunu son aylarda bebegin suyunda azalma oldugu icin ozamanlar iciliyor diye duymuştum.
oğlumda hamileyken hergun havuç yiyordum miğde bulantisindan dolayı baska birşey yiyeyemiyordum.Ama onunda ilk aylarda düşüğe sebep olduğunu çok sonra öğrendim.Allaha şükür oğlumda sorun yasamadim

İlk aylarda düşüğe mi sebeb oluyormuş gebelik topiklerinde havuç suyu için diye Öner’i veriyorlar şuan çok şaşırdım

Canim kac model alacaksin.
Model yukseltmeni tavsiye ederim..
Eski arabalar coook masraf cikariyormus
70 bini banka minimum 32 ayda veririz dedi ben de kabul etmedim 24 ay istedim
canim 2015 ve üstü bakarız bence
kardeşim de diyor ki manüel alın alisirsin bilmiyorum sizce otomotikten manuela geçiş kolay olur mu

Günaydın bugün ki hedefim 0 harcama zaten 2 gündür yeterince harcadık harcamaya yer kalmadı
gunaydın tugçişş yaa ben de artık nakit hayata gecmek ıstıyorum kredi kartımı kullanmak ıstemıyorum ya masAllah size. çok sükür oyle asırı kk borcumuz yok hatta yılbasında bıtırmeye gayret edıyorum ama alıskanlık olmus kesın kullanmaya devam edıcez bılıyorum. suanda bırıkım yapamıyoruz zaten de,ben de hep şöyle bi salak mantık oluyo ya mesela 2binim var kaskoyu pesın yatırcagıma 9taksit yaptırım kalan paramla gram alırım.e her seyi boyle dusununcede bi sürü taksit oluyor malesef bundan vazgecmek ıstıyorum

Son haftalar epey kilo alıyor haftada nerdeyse 250 Gr alıyor gerçi benim doktorum 35 haftalıkken gitmiştim 3 kilo 250 Gr demişti bana dikkat et demişti 36 haftada doğum yaptim bebek 2.900 doğdu bazen makinalarda doğru sonuç vermeyebiliyor rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Günaydın kroniğim annem gibi konuştun sabah sabah oda bana tugcişş yada tuci der bundan vazgeçmek için denemen lazım birkaç şeyde kartı kullanmazsan o zaman tadını anlar kart kullanmaktan vazgeçersin bence dene lütfen . Bak bizim kartımız yok hayatımda hiç birşey eksik değil . Eksi hesabımız-5000 di evlendik eşim düğünde ve öncesinden sıkışık harcamış sonra öğrendim bende . Şuan -3000 de yavaş yavaş kapatıyorum

Amin inşallah evet bazen doğru sonuç vermeyebiliyormuş. Görümcem 36 haftalık Doğum yaptı gebelik şekeri tansiyonu vardı aşırı ödem olmuştu bebeğin suyu hep fazlaydı . 2500 doğdu kızı aslında 3000 filan diyorlardı o zaman doktor bile şaşırmış Doğumda ben sana kaç demiştim bebek küçük diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…