Bugün ne aldin kaç tl harcadin

aynenn bi ay öyle denemiştim hosuma gtti neyse ocaga kadar bu ıstedgımı gerceklestıremem pek ama en azndan ufak tefek market falan fılanda kartı kullanmayı kesmekle baslayayım.tam kart borcumu oduyorum cok sukur asgarıyi degıl yani ben de bı cesıt el alıskanlıgı olmus acıkcası bu yuzden vazgecmek ıstıyorum.kartınız yok dıye eksık degıl fazlasınız canım masAllah. bizimde esimle ben benım kartı ortak kullanıyoruz eger onun karta kampanya varsa yada taksit o zamn onunkini kullanıyoruz.aslında cokta zor degıl gıbı bırakmamız

Yapabilirsin senden Eminim ayrıca zaten boş harcama yapmıyorsun ki

İlk aylarda düşüğe mi sebeb oluyormuş gebelik topiklerinde havuç suyu için diye Öner’i veriyorlar şuan çok şaşırdım
Valla bende çok sonra öğrendim öyle olduğunu çünkü tek besin kaynağım havuçlu çok şükür birşey olmadı ozaman

Günaydın kızlar eşimin peşine uyuyamadım yatak keyfi ettim az ogluş uyandi kalktik yataktan cay koycam kalkip dun erişte kestim bi tepsi kurumaya koydum balkon camlari silmistim mutfagin perdeyi yıkayıp astim kahvaltıdan sonra yatak odası oturma odasının camlarını halledicem inşallah elektrik tutup yer silerim yarin arkadaşım gelcek kahvaltiya geceden kemikli et çıkardım nohut isladim onu pişiririm yanina pilav yeter bugun

Günaydın herkese
Sabah 6.30 da uyandim,7de oğlanı uyandırdım eşimle kahvaltı hazırlayıp oğlanı yedirip hazırlayıp,servise bindirdik.
4yildir okulda kahvaltı ve yemek ücreti ödediğimiz halde kahvaltıyı evde yaptırıyoruz,okulda yarim yamalak yiyor.okul kahvaltısında süt içip domates salatalık yiyor sadece.ikindi kahvaltilarinda da kek kurabiye tatlı varsa yemiyormeyve veya pogaca simit varsa yiyor sadece.
Eşimde evde kahvaltı ettirmesekde olur 4 bin ödüyoruz okula yemek ücreti diyor.

Ben olsam bende kahvaltı yaptırırdım yumurta filan yemesi lazım

Aynenn öyle kiloya çokta takılmayın sağ saglim doğusunda sonrasında bir şekilde toparlıyor kendini zaten gördüğüm kadarıyla gayette sağlıklı besleniyorsunuz

Aynenn öyle kiloya çokta takılmayın sağ saglim doğusunda sonrasında bir şekilde toparlıyor kendini zaten gördüğüm kadarıyla gayette sağlıklı besleniyorsunuz
Bende öyle düşünüyorum yani sağlıklı beslenmeye çok gayret ediyoruz ama tabi her zaman öyle olmuyor bakalım

Günaydın millet :)

Boynerin uygulamasını indirenlere %25 indirim vardı, oğlumun ayakkabasi kuculmustu yenisini aldım 170 liralik nike marka ayakkabiya 135 tl ödedim. Haftaici gelir kargoyla

Ben kredi kartında şöyle bir cözüm buldum, tek cekim alıyorum herseyi taksit yaptirmiyorum, bu yüzden çok açılamıyorum hepsini birden ödemem gerekiyor diye düşünüp.

Ve işe yarıyor keyfi hicbirsey almamaya başladım sadece oğlumun mecbur ihtiyaçlarını alıyorum bez,mama, ayakkabı, kıyafet gibi.

Kendimize almayı bırakalı çok oldu zaten :))

Ben olsam bende kahvaltı yaptırırdım yumurta filan yemesi lazım
Tabi evde neyi nekadar yediğini biliyoruz.Esimde okulda veya dışarıda biz yokkende karnini doyurabilsin istiyor,ama kiyamiyorda öyle diyor 30 saniye sonra aç oğlum ağzını diye kendisi tıkiştiriyor ağzına peniri
Üstünü kendisi giyinsin peşindemi gezecez hep diyor 5 dakika sonra gel atletini içine koyalım,esofmanini cekelim diyor

Bizde böyle olacağız eminim şuan hissettim ve hayal ettim

Bu arada 1 haftadir evdeyim gün içinde sıkılıyorum ama oğlum ilk okula başladığından beri yani 4 yıldır ne sabah okula hazırlayıp gönderebildim nede akşam eve geldiginde pismis yemek kokusuyla karşılayabildim.
1 haftadir sabah kahvaltısını hazırlayıp servise bindiriyorum,aksama geldiğinde yemek pişmiş, sofra hazır vaziyette camda bekliyorum,ailecek mutluyuz,çok güzel bir duyguymuş çocuğunu
Gönderip karsilamak Bende calisan anne cocuğuydum oglumda ayni kaderi yasiyor.
Rabbim kimsenin evinden sağlığı,huzuru,bereketi eksik etmesin insallah

Ende katılıyorum kart olunca illa ki alışveriş yapılıyor,,,, bizim sadece 500 tl olan bi kartımız var

Günaydın herkese

Bizde kredi kartını şöyle kullanmaya başladık;
Ben birgün sinirlenip kredi kartımı kırıp attım,
Çünkü çok gereksiz yere harcıyorduk, ay başı geldiğnde elimzdeki bütün nakit kredi kartına gidiyordu..
Şimdi ise şöyle mobil internette kartım açık, yani fatura veya internetten bişey alacaksam kullanabilirim, ama kartım yok markette hep nakit harcıyorz. Böyle daha iyi oldu:) ve hiç asgarisini ödemem, net tutar neyse o, şuan 400 de mesela faturaları ödemiştim onunla ay başı ödemeyi yapıcağm hiç borç kalmıyack kartın

kahvalti ettim yatak topladim elektrik actim minder kiĺiflari yikanmisti onlari taktım simdi cay keyfi müge ye bakıyorum bir sürü iş var ama bilin bakalim ne yok hiç hevesin yok uff
Mügedeki adam galiba kardeş katili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…