- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.621
aynenn bi ay öyle denemiştim hosuma gtti neyse ocaga kadar bu ıstedgımı gerceklestıremem pek ama en azndan ufak tefek market falan fılanda kartı kullanmayı kesmekle baslayayım.tam kart borcumu oduyorum cok sukur asgarıyi degıl yani ben de bı cesıt el alıskanlıgı olmus acıkcası bu yuzden vazgecmek ıstıyorum.kartınız yok dıye eksık degıl fazlasınız canım masAllah. bizimde esimle ben benım kartı ortak kullanıyoruz eger onun karta kampanya varsa yada taksit o zamn onunkini kullanıyoruz.aslında cokta zor degıl gıbı bırakmamızGünaydın kroniğim annem gibi konuştun sabah sabah oda bana tugcişş yada tuci derbundan vazgeçmek için denemen lazım birkaç şeyde kartı kullanmazsan o zaman tadını anlar kart kullanmaktan vazgeçersin bence dene lütfen . Bak bizim kartımız yok hayatımda hiç birşey eksik değil . Eksi hesabımız-5000 di evlendik eşim düğünde ve öncesinden sıkışık harcamış sonra öğrendim bende . Şuan -3000 de yavaş yavaş kapatıyorum
Yapabilirsin senden Eminim ayrıca zaten boş harcama yapmıyorsun kiaynenn bi ay öyle denemiştim hosuma gtti neyse ocaga kadar bu ıstedgımı gerceklestıremem pek ama en azndan ufak tefek market falan fılanda kartı kullanmayı kesmekle baslayayım.tam kart borcumu oduyorum cok sukur asgarıyi degıl yani ben de bı cesıt el alıskanlıgı olmus acıkcası bu yuzden vazgecmek ıstıyorum.kartınız yok dıye eksık degıl fazlasınız canım masAllah. bizimde esimle ben benım kartı ortak kullanıyoruz eger onun karta kampanya varsa yada taksit o zamn onunkini kullanıyoruz.aslında cokta zor degıl gıbı bırakmamız
Valla bende çok sonra öğrendim öyle olduğunu çünkü tek besin kaynağım havuçlu çok şükür birşey olmadı ozamanİlk aylarda düşüğe mi sebeb oluyormuşgebelik topiklerinde havuç suyu için diye Öner’i veriyorlar şuan çok şaşırdım
Ben olsam bende kahvaltı yaptırırdım yumurta filan yemesi lazımGünaydın herkese
Sabah 6.30 da uyandim,7de oğlanı uyandırdım eşimle kahvaltı hazırlayıp oğlanı yedirip hazırlayıp,servise bindirdik.
4yildir okulda kahvaltı ve yemek ücreti ödediğimiz halde kahvaltıyı evde yaptırıyoruz,okulda yarim yamalak yiyor.okul kahvaltısında süt içip domates salatalık yiyor sadece.ikindi kahvaltilarinda da kek kurabiye tatlı varsa yemiyormeyve veya pogaca simit varsa yiyor sadece.
Eşimde evde kahvaltı ettirmesekde olur 4 bin ödüyoruz okula yemek ücreti diyor.
Aynenn öyle kiloya çokta takılmayın sağ saglim doğusunda sonrasında bir şekilde toparlıyor kendini zaten gördüğüm kadarıyla gayette sağlıklı besleniyorsunuzAmin inşallah evet bazen doğru sonuç vermeyebiliyormuş. Görümcem 36 haftalık Doğum yaptı gebelik şekeri tansiyonu vardı aşırı ödem olmuştu bebeğin suyu hep fazlaydı . 2500 doğdu kızı aslında 3000 filan diyorlardı o zaman doktor bile şaşırmış Doğumda ben sana kaç demiştim bebek küçük diye
Bende öyle düşünüyorum yani sağlıklı beslenmeye çok gayret ediyoruz ama tabi her zaman öyle olmuyor bakalımAynenn öyle kiloya çokta takılmayın sağ saglim doğusunda sonrasında bir şekilde toparlıyor kendini zaten gördüğüm kadarıyla gayette sağlıklı besleniyorsunuz
Tabi evde neyi nekadar yediğini biliyoruz.Esimde okulda veya dışarıda biz yokkende karnini doyurabilsin istiyor,ama kiyamiyorda öyle diyor 30 saniye sonra aç oğlum ağzını diye kendisi tıkiştiriyor ağzına peniriBen olsam bende kahvaltı yaptırırdım yumurta filan yemesi lazım
Bizde böyle olacağız eminim şuan hissettim ve hayal ettimTabi evde neyi nekadar yediğini biliyoruz.Esimde okulda veya dışarıda biz yokkende karnini doyurabilsin istiyor,ama kiyamiyorda öyle diyor 30 saniye sonra aç oğlum ağzını diye kendisi tıkiştiriyor ağzına peniri
Üstünü kendisi giyinsin peşindemi gezecez hep diyor 5 dakika sonra gel atletini içine koyalım,esofmanini cekelim diyor
hıc korkma canım Allahın ıznıyle cok guzel olacak her sey dualarımız seninle
İnsallah sağlıkla kolaylıkla geçecek bir Doğum olur . Hayırlısıyla kolayca kavuşursunuz
Ende katılıyorum kart olunca illa ki alışveriş yapılıyor,,,, bizim sadece 500 tl olan bi kartımız varGünaydın kroniğim annem gibi konuştun sabah sabah oda bana tugcişş yada tuci derbundan vazgeçmek için denemen lazım birkaç şeyde kartı kullanmazsan o zaman tadını anlar kart kullanmaktan vazgeçersin bence dene lütfen . Bak bizim kartımız yok hayatımda hiç birşey eksik değil . Eksi hesabımız-5000 di evlendik eşim düğünde ve öncesinden sıkışık harcamış sonra öğrendim bende . Şuan -3000 de yavaş yavaş kapatıyorum
Mügedeki adam galiba kardeş katilikahvalti ettim yatak topladim elektrik actim minder kiĺiflari yikanmisti onlari taktım simdi cay keyfi müge ye bakıyorum bir sürü iş var ama bilin bakalim ne yok hiç hevesin yok uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?