Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kıymalı börek of afiyet olsun

Pazar günü kaynanamgil ve kaynımgille beraber pikniğe gittik... biz salça yapıcaz kaynanamla beraber eşimin arkadaşı vardı fiyatını uyguna vericek

Hemen kaynanam eşime dedi bu sene param yok oğlum senden olsun
Ben hemen dedim anne soruyor musun bizde para var mı
Tamam olabilir isteyebilir annesidir tabi ki yapabilir ama kaynım da orda ortaklaşa isteyebilir... biliyor diğer oğlunun vermeyeceğini

Eşim de tamam anne ben veririm dedi,,, ben normalde 100 kilo alacaktım,,, siz ne kadar alacaksanız bende o kadar alayım dedi,,,,

Bende 50 kilo alacam

Aaaaa ama 50 kg dan yapsan ne çıkacak ki vallahi kaynattığınıza değmez domatesin kg fiyatı kaç tl orada

Aaaaa ama 50 kg dan yapsan ne çıkacak ki vallahi kaynattığınıza değmez domatesin kg fiyatı kaç tl orada
Canım biz biber salçası yapıyoruz temizleyip damda kurutuyoruz,,, geçen seneden 4 kilo kadar var salçam,,, 50 kilodan da 12 kilo çıkar yeter bayağı zaten

İyi yapmissin bence... Tabi ki ailelerimize elimizden geleni yapmaliyiz ama onlarin da önce bir sorması lazım , herkesin icinde degil yalnizken, cocuklar bu sene benim durumum yok siz uygunsaniz bana alabilir misiniz diye.

Herkesin icinde emrivaki yapilmasi hos degil.

Bir de birsey sorucam 100 kilo veya 50 kilo salca cok degil mi ya :) bana kv 5 kiloluk bidon gönderiyor elyapimi salca cok yogun oluyor, cok az kullanmam yetiyor zaten. O 5 kiloluk bidon bana bir yıl gidiyor valla.

Ben mi yanlis kullaniyorum dicem ama gayet tadinda olur yemeklerim herkes yer icer evimde hic salca az olmus diyen olmadi :) 100 kilo salcayi ne kadar surede bitiriyorsunuz ?

Aynen canım bende hani bi sorsun isterdim yoksa kayınvalidem iyidir severim kendisini de ama bu sene kadına biley oldu herşeyi bedavaya getirmeye çalışıyor anlamadım ya da yeni gözüm açıldı bilmiyorum
Canım bende salçayı az katıyorum zaten dediğin gibi yoğun oluyor evet benim geçen sene 2 tane 5 kiloluk bidonda vardı birini bitirdim diğerini kullanıyorum ,,, bu seneden de 2 tane 5 kiloluk çıksa yeter yani

Mügedeki adam galiba kardeş katili
Ben bakarken kadın annesini arıyordu sonra çocuğa çizgi film açıp işlere girdim canim ama dün bende baktım adam tutarsız konuşuyor mugede ddi hikaye yaziyosun. diye para çekmiş adam vermiş abisine yine çekmiş nerde paralarda yok

100 kilo domateaten yapılıyor salça 12 kg çıkıyomuş bende salçalı yemekleri severim.sagolsun kaynanam yollamış ama çok cıvık ev yapımı baska salça ile karıştırıyorum.birde verirken söyledi öbür yıla yapmayız çok harcama diyeben yapamıyorum ama alırım komedi kadın gecen yıl hiç üşenmedi bizim pazardan aldı sırf eşim versin parasını diye begenmemiş domatesleri birde o zaman gelmeseydin

bende dün izlediğimde mugeyi valla ddim heralde adam ulaşamıyor diye buraya başvurdu kafadanda bi senaryo yaptı adam işin rengi degisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…