- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.661
Bazı salçalar yoğun bazıları normal oluyor güneşte kurulanlar çok yoğun oluyor . Benimki mesela kaynadığı için öyle yoğun olmuyor hazır salçadan daha cıvık halde oluyor 5 kg 3 ay filan sürüyor galiba duruma göreİyi yapmissin bence... Tabi ki ailelerimize elimizden geleni yapmaliyiz ama onlarin da önce bir sorması lazım , herkesin icinde degil yalnizken, cocuklar bu sene benim durumum yok siz uygunsaniz bana alabilir misiniz diye.
Herkesin icinde emrivaki yapilmasi hos degil.
Bir de birsey sorucam 100 kilo veya 50 kilo salca cok degil mi ya :) bana kv 5 kiloluk bidon gönderiyor elyapimi salca cok yogun oluyor, cok az kullanmam yetiyor zaten. O 5 kiloluk bidon bana bir yıl gidiyor valla.
Ben mi yanlis kullaniyorum dicem ama gayet tadinda olur yemeklerim herkes yer icer evimde hic salca az olmus diyen olmadi :) 100 kilo salcayi ne kadar surede bitiriyorsunuz ?
Canım biz domates salçası değil biberden yapıyoruz,,,,100 kilo domateaten yapılıyor salça 12 kg çıkıyomuş bende salçalı yemekleri severim.sagolsun kaynanam yollamış ama çok cıvık ev yapımı baska salça ile karıştırıyorum.birde verirken söyledi öbür yıla yapmayız çok harcama diyeben yapamıyorum ama alırım komedi kadın gecen yıl hiç üşenmedi bizim pazardan aldı sırf eşim versin parasını diye begenmemiş domatesleri birde o zaman gelmeseydin
Domates salçası fazla renk vermiyor canım o yüzden yemeklere daha fazla katılıyor ama biber salçasını az katsan bile yetiyor o yüzden uzun süre yetiyorBazı salçalar yoğun bazıları normal oluyor güneşte kurulanlar çok yoğun oluyor . Benimki mesela kaynadığı için öyle yoğun olmuyor hazır salçadan daha cıvık halde oluyor 5 kg 3 ay filan sürüyor galiba duruma göre
Benim pek olmaz biber salçam bizimkiler yapmaz yani annem anlatyadan alıyor bana az oda genelde minik minik kullanıyorum domates salçasını fazla kullanıyorum. Biz kırmızı yemek seviyoruzDomates salçası fazla renk vermiyor canım o yüzden yemeklere daha fazla katılıyor ama biber salçasını az katsan bile yetiyor o yüzden uzun süre yetiyor
Bazı salçalar yoğun bazıları normal oluyor güneşte kurulanlar çok yoğun oluyor . Benimki mesela kaynadığı için öyle yoğun olmuyor hazır salçadan daha cıvık halde oluyor 5 kg 3 ay filan sürüyor galiba duruma göre
Evet evet bak seninki karışık benimki öyle olmadığı için daha kısa zaman gidiyor ayrıca biber salçası kullanıyorum oda az oluyorBenim kv domates -biber karisik yapiyor, kıvam olarak baya yoğun oluyor ve bir silme yemek kaşığı koca bir tencereyi kırmızı yapıyor . O yüzden bana cok uzun süre gidiyor demek ki
Benimki saf domates parasında değilim yapıp millete dagıtıyor çoğu seyi bir görsen hava atmayı nasıl seviyor komsu torununa bile gram altın takıyor insan kocasına acır emekli adamCanım biz domates salçası değil biberden yapıyoruz,,,,
Ayyyy bu kaynanalr fena valla yaaaaaa
Hahaha bakalım sana ne takacakBenimki saf domates parasında değilim yapıp millete dagıtıyor çoğu seyi bir görsen hava atmayı nasıl seviyor komsu torununa bile gram altın takıyor insan kocasına acır emekli adam
Düğünümde bile 2 bilezik 1 trabzon set taktı 14 ayar bişey beklemiyorum yani istemesin bizden yeterHahaha bakalım sana ne takacak
Ederim tabi ki canım sağlıkla kucagina al insallah bi avazdaAyy evet canım, doğumdan çok korkuyorum dua edin lütfen bana,
Çatı muayenesi olmadı daha, bu hafta olursa doğumum kesinleşir nasıl olucağı
Sağol canımEderim tabi ki canım sağlıkla kucagina al insallah bi avazda
Bende seninle aynı hislerdeyim annemde olsa temiz ve düzenli olmalıyım diyorumEşim bugün geç gitti işe, kapanış yapacak
O gittikten sonra etrafı toparlayıp temizledim, balkonu yıkadım. Banyonun yerlerini sildim, lavaboyu cifledim..
eşim evde olsa yapmama izin vermez
Bugün görümcem gelecek bana, birisi geleceği zaman annem de olsa, evim temiz olmalı yoksa kendimi kötü hissediyorum..
akşam yemeği için etli bamya pilav salata düşündüm.. annem buzluğum için üç poşet bamya vermişti..
Bende o ilacı kullanıyorum ama arada midemi bulandırıyor sadece emin misin o ilacın yaptığınaŞuan hiç iyi değilim
Kullandığım demir ilacı yan etki yapıyor
İlaçtan olduğnu bilmiyordum, yediğim şeyler yapıyor sanıyordum, şimdi yan etkilerine baktım meğerse ilaç yapıyor,
Boğazımda aşırı yanma, midede yanma ve bulantılara sebep olma gibi şeyler
Gyno Ferro Sanol şuan kulladığm ilaç, bunu doktor yazmıştı
Daha önce ferrum fort kullanıyordum, sağlık ocağı veriyordu, doktor öbürünü yazınca onu alıp kullanmaya başladım.. sizde de yan etkiler oluyor mu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?