Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bazı salçalar yoğun bazıları normal oluyor güneşte kurulanlar çok yoğun oluyor . Benimki mesela kaynadığı için öyle yoğun olmuyor hazır salçadan daha cıvık halde oluyor 5 kg 3 ay filan sürüyor galiba duruma göre

Canım biz domates salçası değil biberden yapıyoruz,,,,

Ayyyy bu kaynanalr fena valla yaaaaaa

Domates salçası fazla renk vermiyor canım o yüzden yemeklere daha fazla katılıyor ama biber salçasını az katsan bile yetiyor o yüzden uzun süre yetiyor

Domates salçası fazla renk vermiyor canım o yüzden yemeklere daha fazla katılıyor ama biber salçasını az katsan bile yetiyor o yüzden uzun süre yetiyor
Benim pek olmaz biber salçam bizimkiler yapmaz yani annem anlatyadan alıyor bana az oda genelde minik minik kullanıyorum domates salçasını fazla kullanıyorum. Biz kırmızı yemek seviyoruz

Benim kv domates -biber karisik yapiyor, kıvam olarak baya yoğun oluyor ve bir silme yemek kaşığı koca bir tencereyi kırmızı yapıyor . O yüzden bana cok uzun süre gidiyor demek ki

Benim kv domates -biber karisik yapiyor, kıvam olarak baya yoğun oluyor ve bir silme yemek kaşığı koca bir tencereyi kırmızı yapıyor . O yüzden bana cok uzun süre gidiyor demek ki
Evet evet bak seninki karışık benimki öyle olmadığı için daha kısa zaman gidiyor ayrıca biber salçası kullanıyorum oda az oluyor

Canım biz domates salçası değil biberden yapıyoruz,,,,

Ayyyy bu kaynanalr fena valla yaaaaaa
Benimki saf domates parasında değilim yapıp millete dagıtıyor çoğu seyi bir görsen hava atmayı nasıl seviyor komsu torununa bile gram altın takıyor insan kocasına acır emekli adam

Benimki saf domates parasında değilim yapıp millete dagıtıyor çoğu seyi bir görsen hava atmayı nasıl seviyor komsu torununa bile gram altın takıyor insan kocasına acır emekli adam
Hahaha bakalım sana ne takacak

Eşim bugün geç gitti işe, kapanış yapacak
O gittikten sonra etrafı toparlayıp temizledim, balkonu yıkadım. Banyonun yerlerini sildim, lavaboyu cifledim..
eşim evde olsa yapmama izin vermez
Bugün görümcem gelecek bana, birisi geleceği zaman annem de olsa, evim temiz olmalı yoksa kendimi kötü hissediyorum..
akşam yemeği için etli bamya pilav salata düşündüm.. annem buzluğum için üç poşet bamya vermişti..

Bende seninle aynı hislerdeyim annemde olsa temiz ve düzenli olmalıyım diyorum

Şuan hiç iyi değilim
Kullandığım demir ilacı yan etki yapıyor
İlaçtan olduğnu bilmiyordum, yediğim şeyler yapıyor sanıyordum, şimdi yan etkilerine baktım meğerse ilaç yapıyor,
Boğazımda aşırı yanma, midede yanma ve bulantılara sebep olma gibi şeyler
Gyno Ferro Sanol şuan kulladığm ilaç, bunu doktor yazmıştı
Daha önce ferrum fort kullanıyordum, sağlık ocağı veriyordu, doktor öbürünü yazınca onu alıp kullanmaya başladım.. sizde de yan etkiler oluyor mu kızlar

Bende o ilacı kullanıyorum ama arada midemi bulandırıyor sadece emin misin o ilacın yaptığına

Gyno fenolü doktor bilerek veriyor bence çünkü sadece kan Demir için değil içinde b 12 de var destekli bir ilaç .

Hahaa geldim sağ gösterip sol vurdum hic halim yoktu yine kalkıp cam sildim nohutu pisirdim sogan yok evde çıkıp alcas ogluş uyuyodu uyandi yeni o uyurken içeriğin halisini sildim iki ay oldu sereli ev yol üstü karşımda boş toprak arsa malesef tozluydu sildim yoruldum ama renk attı sanki halı icim açıldı simdi dinlenip kahve iciorum

Kizlar merhaba 2 bin kredi karti borcu eksi hesaba bin lira borcumuz kaldi insallah 2 aya biter hepsi. Bugün oglum icin okula gittim görüşmeye kışın evde sıkılmasın hic yaşıtı felan yok çevremizde 900 lira dediler yarim gün indirim yaptirabilirsek gönderirim insallah biraz indirim yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…