- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.681
Evet eminim canım, daha önce hiç yoktu öyle bişey , kapsülü aldıktan sonra başlıyorBende o ilacı kullanıyorum ama arada midemi bulandırıyor sadece emin misin o ilacın yaptığına
Daha önce sağlık ocağınkini kullanınca bende de yan etki yapmıyordu, bu ilaç yapıyorVegaferon pembe bi kutusu var. Haplar kucuk.
Yan etkisi yok bende. Saglik ocagindan veriyorlar
Hayırlısı olsun güzel olur inşallahSlm kızlar geçmişe tam bakamadim
Ev sahibi bizi sinir etti onun siniriyle yan dairemiz satılıyordu alsak mi diye düşündük gittik baktık ankastre dışında masrafı olmaz biraz kredi biraz kv yardımı ve benim altınlarım ile almaya niyetlendik bakalım bir pürüz var kadın satmaktan yana değil eşi satmak istiyor yasli bir çift adam eşimi ikna ederim demiş onlardan haber bekliyoruz bakalım 3+1 110 m2 140 bin 5. Kat apartman 6 katli yönüne bayıldım kira ödemektense evimizi öderiz dedik bakalim hayirlisi
Bende 1 cumhuriyet 1800 tl 1 çeyrek 450 tl aldım ev isi olursa hepsi satilacak
"Kötü ev sahibi kiracıyı mal sahibi eder"diye boşuna dememiş eskiler.Insallah kısmet olurda alırsınız yan daireyiSlm kızlar geçmişe tam bakamadim
Ev sahibi bizi sinir etti onun siniriyle yan dairemiz satılıyordu alsak mi diye düşündük gittik baktık ankastre dışında masrafı olmaz biraz kredi biraz kv yardımı ve benim altınlarım ile almaya niyetlendik bakalım bir pürüz var kadın satmaktan yana değil eşi satmak istiyor yasli bir çift adam eşimi ikna ederim demiş onlardan haber bekliyoruz bakalım 3+1 110 m2 140 bin 5. Kat apartman 6 katli yönüne bayıldım kira ödemektense evimizi öderiz dedik bakalim hayirlisi
inşallah canimHayırlısı olsun güzel olur inşallah
aynen öyle doğru söze ne denir adam kendi ödemesi gereken paraları bile bize odetecek o derece paracı midemiz bulandı artik inşallah hayırlısıyla aliriz"Kötü ev sahibi kiracıyı mal sahibi eder"diye boşuna dememiş eskiler.Insallah kısmet olurda alırsınız yan daireyi
Hayırlısı olsun inşallahSlm kızlar geçmişe tam bakamadim
Uyanıklar öyle yapıyorlar malesef.Bizim ev alma hikayemizde kısmen böyle başladı,evde sorunlar vardı yalitimla ilgili yaptırmadı ev sahibi ,2 odamız kullanılmaz hale gelmişti rutubetten,birde kirayi ozamanlar elden ödüyorduk 8 yıl önce.Artik bankaya ödeyin biz yazlık aldık oranın borcu ödenecek kiralarla deyip elimize hesap no tutusturunca,dedim ev sahibi yazlık alabilsin diye biz rubet için de yasacagimiza kendimize 4 mevsimlik ev alalım dedikaynen öyle doğru söze ne denir adam kendi ödemesi gereken paraları bile bize odetecek o derece paracı midemiz bulandı artik inşallah hayırlısıyla aliriz
Orda uzun sureli mi kalcaksiniz canim.aynen öyle doğru söze ne denir adam kendi ödemesi gereken paraları bile bize odetecek o derece paracı midemiz bulandı artik inşallah hayırlısıyla aliriz
Çok iyiymiş fiyatıda hangi ilde baktığınız evSlm kızlar geçmişe tam bakamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?