Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba hanımlar dün birtek kurufasulye aldık birde ip aldım oyuncak siparişi aldım onu kapıda ödemeli aldım ne zaman gelirse artik bugün eşim oğluma d vitamini alıcak bitti çünkü 50tl falan oraya inşallah başka harcamamız olmaz dün koltuklarını ve halılarımı silip teyzeme gitmiştim şimdi oğlum geldi karnabahar kızartıcam yanına ayranla güzel bi salata bize yeter hafta ici eşim 11e kadar mesai yapıyor evde yemiyor bizde çok çeşit yemiyoruz oğlumla

şoka gittik domates sogan aldim 3.5 tuttu burasi salatalik yoktu onu esim gelince almaya gidicem hala düzgün para almadı bugun getrcek biraz yarin arkadaş kahvaltiya gelcek yumurta peynir zeytin az var alicam onlardan kira faturalar duruyo toz deterjan bitti az 1 yikamalik sivi yag kaldi ay doldum içim şisti iyice 2 3 haftadır gir başka yere iki kişiyi idare etmiyor piyasa durgun diyorum bide kaynimin boş yere yaptığı kârı az olan işlerinden dolayı diyince bunları giriyoruz birbirimize

Slm kızlar geçmişe tam bakamadim
Ev sahibi bizi sinir etti onun siniriyle yan dairemiz satılıyordu alsak mi diye düşündük gittik baktık ankastre dışında masrafı olmaz biraz kredi biraz kv yardımı ve benim altınlarım ile almaya niyetlendik bakalım bir pürüz var kadın satmaktan yana değil eşi satmak istiyor yasli bir çift adam eşimi ikna ederim demiş onlardan haber bekliyoruz bakalım 3+1 110 m2 140 bin 5. Kat apartman 6 katli yönüne bayıldım kira ödemektense evimizi öderiz dedik bakalim hayirlisi
Bende 1 cumhuriyet 1800 tl 1 çeyrek 450 tl aldım ev isi olursa hepsi satilacak

Hayırlısı olsun güzel olur inşallah

"Kötü ev sahibi kiracıyı mal sahibi eder"diye boşuna dememiş eskiler.Insallah kısmet olurda alırsınız yan daireyi

"Kötü ev sahibi kiracıyı mal sahibi eder"diye boşuna dememiş eskiler.Insallah kısmet olurda alırsınız yan daireyi
aynen öyle doğru söze ne denir adam kendi ödemesi gereken paraları bile bize odetecek o derece paracı midemiz bulandı artik inşallah hayırlısıyla aliriz

Hayırlısı olsun inşallah

aynen öyle doğru söze ne denir adam kendi ödemesi gereken paraları bile bize odetecek o derece paracı midemiz bulandı artik inşallah hayırlısıyla aliriz
Uyanıklar öyle yapıyorlar malesef.Bizim ev alma hikayemizde kısmen böyle başladı,evde sorunlar vardı yalitimla ilgili yaptırmadı ev sahibi ,2 odamız kullanılmaz hale gelmişti rutubetten,birde kirayi ozamanlar elden ödüyorduk 8 yıl önce.Artik bankaya ödeyin biz yazlık aldık oranın borcu ödenecek kiralarla deyip elimize hesap no tutusturunca,dedim ev sahibi yazlık alabilsin diye biz rubet için de yasacagimiza kendimize 4 mevsimlik ev alalım dedik
Inşallah sizde hayırlısıyla alırsınız

Eşim marketten çikolatalı gofret ve kabak çekirdeği aldı 11 tl . Yatak odasını dolaplarımızı temizledim bugün perdeyi yıkadım eşimde az önce taktı ödül olarak 1 tane sigara verdim yazık çay saati ve mastarchef zamanı biraz Yorgunum evde temizleme işi bitti 3 ay temizlik yok kızlar . Artık kendime zaman ayırmak istiyorum

Ogle yemeginden sonra 2 saat kadar uyuduk oglumla.
Uyandim yemek yaptim camasir katladim. 1 mak camasir yikadim astim.
1 mak bulasik.
O hizla utuye de girdim. Hersey utulendi asildi yerlerine.
Yemek yedik.
Bugun sifir harcama cok sukur

Çok iyiymiş fiyatıda hangi ilde baktığınız ev

9 Tl su ve dürüme para harcadım. Her gün evden çıkarken suyumu yemeğimi yanımda götürcem diyorum ama hep aceleyle çıkıyorum

Özellikle dışardan su aldığımda dünyaya bir plastik daha kazandırdığım için içim cız ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…