- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.881
Canım özelden yazacaktım ama masajların kapalı galiba yazamadimÇatı darlığından dolayı
Yuhh ya nasi oturmusta beğenmemişler. Ne kadar samimilermis. Onlar icin daha iyi gorusmesinler ben olsam o aileyle görüşmezdim . Kendileri cok mukemmel herhallYarın akşam çaya misafir geliyorgeçen akşam hoşgeldinize gittiğimiz aile bize gelmek istediler . Diğer aile de bunlarla görüşmeyi kesme kararı almışlar ev sahibi misafir kadının çayını doldurmamış misafir geldi kalkıp almış ( ki yalan kadın 40 kere ben doldurayım dedi ) ev sahibinin oturuşunu beğenmemişler . Sürekli benimle sohbet etmiş diğer kadınla sohbet etmemiş gibi gibi sebeplerden dolayı görüşmeyeceklermiş
Bence hiç üzülme inan ki . Benim normal dogum dikişlerim var sezeryan dikisinden daha fazla. Senin icin hayırlı olan böyle demek ki sağlıkla kucagina al insallah.Çatı darlığından dolayı
Ben yazdım:)Canım özelden yazacaktım ama masajların kapalı galiba yazamadim
Cahillik diz boyuYarın akşam çaya misafir geliyorgeçen akşam hoşgeldinize gittiğimiz aile bize gelmek istediler . Diğer aile de bunlarla görüşmeyi kesme kararı almışlar ev sahibi misafir kadının çayını doldurmamış misafir geldi kalkıp almış ( ki yalan kadın 40 kere ben doldurayım dedi ) ev sahibinin oturuşunu beğenmemişler . Sürekli benimle sohbet etmiş diğer kadınla sohbet etmemiş gibi gibi sebeplerden dolayı görüşmeyeceklermiş
benim çatı muayenem zorlamamıstı hatta ben 2-3defa muayene oldum sonrasında.cok sukur dogumumda zor olmadı doktorlar anlıyolar zaten ya bana zor olmaz demıstı, boyla posla da ılgısı yok ben kısayım mesela çatı dar olur dogumun zor olur dedıler valla 1.58boyla masAllah dıyım kucuk bı tosuncuk dogurdumSağol canım, Allah razı olsun
Evet çıktı çatı muayenesinden sonra ama çok az hemen geçti
Hayırlı Doğumun olur inşallah canımÇok teşekkür ederim
Ayyyy inşallahhhhhhh yaaaaaaa10 TL su
6 TL ekmek
40 TL gaziburmadan yarım kilo baklava
Zeynolin44 inşallah tamamına erdirirsiniz
Rabbim bize de bir kapı acsinda bizde bir şey sahibi olalım
millet oturmaya degıl hızmet ettırmeye gıdıyor kendıne.Yarın akşam çaya misafir geliyorgeçen akşam hoşgeldinize gittiğimiz aile bize gelmek istediler . Diğer aile de bunlarla görüşmeyi kesme kararı almışlar ev sahibi misafir kadının çayını doldurmamış misafir geldi kalkıp almış ( ki yalan kadın 40 kere ben doldurayım dedi ) ev sahibinin oturuşunu beğenmemişler . Sürekli benimle sohbet etmiş diğer kadınla sohbet etmemiş gibi gibi sebeplerden dolayı görüşmeyeceklermiş
amin inşallah10 TL su
6 TL ekmek
40 TL gaziburmadan yarım kilo baklava
Zeynolin44 inşallah tamamına erdirirsiniz
Rabbim bize de bir kapı acsinda bizde bir şey sahibi olalım
burda da 250 demişler eşime kv orda salı günü bozdurmaya karar verdik
Adam kocama anlatmış bunları utanmaz yaYuhh ya nasi oturmusta beğenmemişler. Ne kadar samimilermis. Onlar icin daha iyi gorusmesinler ben olsam o aileyle görüşmezdim . Kendileri cok mukemmel herhall
Kendilerinden daha normal bir aile gördükler kadın hemen bozuldu görüşmeyeceğiz dedi . Cahillik evet kocaman insanlar Ablam yaşındalar ya en küçükleri benimCahillik diz boyu
Öyleymiş cidden bende şaşkınımmillet oturmaya degıl hızmet ettırmeye gıdıyor kendıne.
Biz de bu sene niyetlendik ama adım atamadık hayırlısı artık ne diyelimamin inşallah
Darısıda size olsun canım birseylere girişmeden olmuyor
Sağol canım, inşallahHayırlı Doğumun olur inşallah canım❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?