Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yuhh ya nasi oturmusta beğenmemişler. Ne kadar samimilermis. Onlar icin daha iyi gorusmesinler ben olsam o aileyle görüşmezdim . Kendileri cok mukemmel herhall

Cahillik diz boyu

Sağol canım, Allah razı olsun
Evet çıktı çatı muayenesinden sonra ama çok az hemen geçti
benim çatı muayenem zorlamamıstı hatta ben 2-3defa muayene oldum sonrasında.cok sukur dogumumda zor olmadı doktorlar anlıyolar zaten ya bana zor olmaz demıstı, boyla posla da ılgısı yok ben kısayım mesela çatı dar olur dogumun zor olur dedıler valla 1.58boyla masAllah dıyım kucuk bı tosuncuk dogurdum

Zeynolin44 canım altının satışını sordum 250 den alırız dedi
Hayırlı olur inşallah canım eviniz❤❤❤

millet oturmaya degıl hızmet ettırmeye gıdıyor kendıne.

Yuhh ya nasi oturmusta beğenmemişler. Ne kadar samimilermis. Onlar icin daha iyi gorusmesinler ben olsam o aileyle görüşmezdim . Kendileri cok mukemmel herhall
Adam kocama anlatmış bunları utanmaz ya karısının ağzından duyduğu şeyleri çok komikler şebeklik başka bişey değil . Tabi benim evime gelince full ikram herşey üst buraya gitti onu bulamadı ( bende onun evinde kendi çayımı kendim alıyorum ayrıca yemeğe gittik bulaşıkları yıkadım ama böyle söylenmedim ) görüşmezlerse görüşmesinler bize ne . Ne diye gelip kocama anlatıyorsa onu çözemedim . Zaten o akşam şoka girmiştik bir anda kalkıldı ev sahibi bile ne olduğunu çözemedi bence

Altin hesabindaki gram altını 4 grama çıkardım, bir sekilde kredi karti ödüyoruz o da aradan çıkar ödenir. Elimden geldigi kadar fiziki de yapacağım.

Hedefim 1 yıl hiç dokunmadan biriktirmek. Sonra elimdeki fizikilerde birlestirip araba peşinatı yapmak.

Biz arabasız olmaya pek alışkın değiliz yıllardir hep arabamız vardı. 1 yıldır yok çocukda olunca baya zorlanıyoruz. İnşallah seneye bir araba alabiliriz.

Bugünün harcaması 100 tl market alışverişi, kahvaltılık aldık.

Yarını harcamasız gecireceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…