Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaaa çok heyacanlı kız olmasınada ayrıca çok sevindim inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olsun prensesi

Günaydın kahvaltı hazırlıyorum yiyip hemen bir sil süpür yapacağım banyo WC temizlerim . Akşama mantı , tavuk çorbası var .misafir için de profiterol yapacağım kuruyemiş meyve kahve çay balkonda ağırlarız zaten güzel olacak

Günaydın
bildirim gelmiş bdv açılan bir konu, açma gafletinde bulundum normalde hiç girmem
Durduk yere gerildim
Bugün altın alma niyetindeyiz bakalım alırsak buraya da yazarım
Akşam için menü belirleyemedim daha

bende o konuya baktım bdv ye ne zman gitsem ban yiyorum yine gerildim

model numarası varsa yazar mısın canım birbakayim çünkü çok çeşit var
Model nerede yazıyor bilemedim ama ozaman cam davlumbaz yoktu bizimki gri uzun davlumbazlardan aynı takımın üstüne cam davlumbaz almayı isterdim.
Resim ekliyim cam ocaktan çok memnunum bu arada.Herkes ozamanlar cam alma dedi ama ıyiki cam almışım.

Eklentiler

• 20190920_093710.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 84
  • 20190920_093620.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar ankastre fırın ve ocak almamız gerekecek kullanıp memnun oldugunuz varsa yazar mısınız bir arkadaşım silverline önerdi kullanan var mı
Canım eviniz hayırlı olsun ağız tadı ile oturun inşaallah. Ben siyah almada ne alırsan al diyecegim şimdi ki aklım olsa görünüşe aldanmazdim. Bizimki termikel memnunum çok şükür.

Ben kendi oğlumun birikenleri ile bilezik alacağım . Hem kendim kullanırım diye düşündüm hemde çeyreği bozdurmak daha kolayken bilezik daha zor kıyamıyor insan

Ben kendi oğlumun birikenleri ile bilezik alacağım . Hem kendim kullanırım diye düşündüm hemde çeyreği bozdurmak daha kolayken bilezik daha zor kıyamıyor insan
Eşim çeyrek lazım olunca evdekilerden almak isteyecek bileziği bozamaz en iyisi bilezik yaptırmak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…