- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.901
Eşimde diyor Biz bu senaryoyu 10 yıl öncesinde yaşamıştık 2.olunca rahat oluruz sanmistim ama öyle olmuyormuş galiba diyorBende geçen hafta doktora gittim ya sanki doktora gidişimin üzerinden 1 sene geçmiş gibime geliyor
Yaaa çok heyacanlı kız olmasınada ayrıca çok sevindim inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olsun prensesiGörmek istiyosun hep senin az kaldı zaten bikac ay sonra kucagında inş.bu arada doktor bizede kız dedi içimede doğuyodu çok mutlu oldum eşim video cekicekti ekrana bakakaldı hareket ediyor bu diyoreve geldik anası gibi kıpır kıpır diyor
Bizim.ocak fırın davlumbaz silverline yaklaşık 7 yildir kullanıyoruz bir sorun yasamadik.Kızlar ankastre fırın ve ocak almamız gerekecek kullanıp memnun oldugunuz varsa yazar mısınız bir arkadaşım silverline önerdi kullanan var mı
Öyleymiş cidden bende şaşkınım
model numarası varsa yazar mısın canım birbakayim çünkü çok çeşit varBizim.ocak fırın davlumbaz silverline yaklaşık 7 yildir kullanıyoruz bir sorun yasamadik.
bende o konuya baktım bdv ye ne zman gitsem ban yiyorum yine gerildimGünaydın
bildirim gelmiş bdv açılan bir konu, açma gafletinde bulundum normalde hiç girmem
Durduk yere gerildim
Bugün altın alma niyetindeyiz bakalım alırsak buraya da yazarım
Akşam için menü belirleyemedim daha
Model nerede yazıyor bilemedim ama ozaman cam davlumbaz yoktu bizimki gri uzun davlumbazlardan aynı takımın üstüne cam davlumbaz almayı isterdim.model numarası varsa yazar mısın canım birbakayim çünkü çok çeşit var
250 demisti kizlar .kuyumcu sizden geri alirkenKızlar bileziğin satış fiyatı dün ne kadar dı kuyumcuya gidenler olmuştu
Ben bulamadim baslik neydiGünaydın
bildirim gelmiş bdv açılan bir konu, açma gafletinde bulundum normalde hiç girmem
Durduk yere gerildim
Bugün altın alma niyetindeyiz bakalım alırsak buraya da yazarım
Akşam için menü belirleyemedim daha
Canım eviniz hayırlı olsun ağız tadı ile oturun inşaallah. Ben siyah almada ne alırsan al diyecegim şimdi ki aklım olsa görünüşe aldanmazdim. Bizimki termikel memnunum çok şükür.Kızlar ankastre fırın ve ocak almamız gerekecek kullanıp memnun oldugunuz varsa yazar mısınız bir arkadaşım silverline önerdi kullanan var mı
Telefonunu dinledim ve diye başlıkBen bulamadim baslik neydi
Eğer takmayacaksan bileziği, çeyrek daha iyi canım yada gram altın vsKızlar bebişin biriken paraları var onlarla çeyrek mi alsam yoksa gelen ceyrekleride bozdurup bilezik mi yaptırsam
Eşim çeyrek lazım olunca evdekilerden almak isteyecek bileziği bozamaz en iyisi bilezik yaptırmak galibaBen kendi oğlumun birikenleri ile bilezik alacağım . Hem kendim kullanırım diye düşündüm hemde çeyreği bozdurmak daha kolayken bilezik daha zor kıyamıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?