Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben kendi oğlumun birikenleri ile bilezik alacağım . Hem kendim kullanırım diye düşündüm hemde çeyreği bozdurmak daha kolayken bilezik daha zor kıyamıyor insan
Eşim çeyrek lazım olunca evdekilerden almak isteyecek bileziği bozamaz en iyisi bilezik yaptırmak galiba
tuce için bilezik en mantıklısı suveybe ama sen ben yani ev nıyetınde olanlar için bnce hıc bozma yani ev alırken tekrar bılezıgı bozucaksın ıkı kere bozma ucreti gidicek.ama ceyrek olunca harcarız dıyosan o ayrı.

selam kızlar aşuremi yaptım dağıtacaklarımı dağıttım Allah kabul etsin
Evi sil süpür toz al WC banyo yıka çamaşır astım balkon yıkandı

Sabahtan beri daha yeni oturdum
Yoğurt ekmek puding çikolata toplamda 20 tl harcadım salça parası da vericemn 330 tl

Harcamasız gün geçmiyorrrrr

Dünden yemeğim var yanına da biraz tavuk kızartacam

Selam kızlar hayırlı cumalar şükür rabbim e ödeme aldı eşim iki kiramiz olmus yeni ikisini de o dedi faturalar ödendi kiz kardeşim elektrik odedi bizim onu vercem aksam 105 tl uğrayacak erkek kardesimden borç almıştık ona 400 yolluycas benim zuladan 100 tl harcamıştı eşim verdi oglanin kumbaradan kullandi 120 ona koydu artik en kücügunden bitane gram alcak koycak onuda taksit parasını verdi ben dün 10 euro bozup odemistim ama ona dememistim gunu gecti diye birazda euro bise kazandırmadi 1 seneden fazladır koydum tl olarak eltimlerle gün yapabiliriz o zmn lazim olursa diye kalsin olmassa 0.5 lik altın alcam

Bu arada sabah migros sanaldan alisveris yaptim deterjan pirinc kirmizi yesil mercimek soda cif bingo 7 kg yaninda camasir suyu hediyeliydi 2 ay gider bu deterjan az sıvıda var evde bulasik sıvısı küçük bal süt ketcap türk kahvesi yesil cay makarna 122 tuttu nakliyeyle 10 money vardi 112 gibi bise odedeim yanlız renkli beyaz deterjan var ondan istedim sade renklilere özel gelmiş aradim bakip dönecekler ondan varsa onu getirin ddim benim daha çok beyaz ve açık renkli deterjanim gidiyor

Avm de file var ordanda zeytin sucuk ekmek 43 verdim gitti paralar alınacak biseyler daha var hipermarketten ama çok yagiyo gidemedim kiyma tavuk alcam buzluga h sonu pazardan biseyler alicam bide dün alerjik var bi süredir onun için gittim test yapıldı çimene alerjim varmış ilaç verdi dun üstümde yoktu çok para girmedim eczaneye bugünde acaip yagio yukarda baya eczane artık yarına bide kuşun yemi az kaldı onuda alayım cikinca

eşim yemek yemiş yeni aksam gec gelcek yemez bizle tarhana çorbası var az menemen yaparim yeriz oglusla bugunluk yeter yarin tavuk alır yaparim fırında yapmıyorum ne zamandır pazar günü kiz kardeşim yeni taşındı ona kahvaltiya gidebiliriz

pure hazel nakıt avansı cekebıldınmı canım bana bı kac kere geldi yeni, sordum musterı hız. kart cıkarırsanız o kampanya dedıler.merak ettım seninkini.eskıden oluyodu da artık kart cıkarılırsaymıs cunku kampanya.bankam benım de vakıf

Eşim çeyrek lazım olunca evdekilerden almak isteyecek bileziği bozamaz en iyisi bilezik yaptırmak galiba
Bende sırf çocuğumun altınları gitmesin diye bilezik istiyorum . Annem diyor ki kardeşimin doğumuna 96 yılında 18 tane çeyrek altın hediye gelmiş . Babamda o sene gidip çocuğun altınlarını bozdurmuş yeni çıkan uydulardan almış tv için kardeşim de geçen gün bunu yanlışlıkla duymuş şimdi ortalığı yıkıyor ki benim 18 çeyreğim nerede verin diye

Haklı bence kardeşin ceyrekleei birleştirip bilezik yapmak mantıklı yoksa ona tak buna tak gidiyor bende biriktirip bilezik alcam şuan 7 tane var

Suveybe13 hevesinde varmıs canım al tak ne guzel ben oraları okumamıstm
Bunlar hediye bizden çıkan bir şey olmadı diye düşündüm canım çeyreği bozdurmasi kolay oluyor büyük oğlumda ücretsiz izindeyken sıkıştıkca ceyrekleri bozdurduk hep

Haklı bence kardeşin ceyrekleei birleştirip bilezik yapmak mantıklı yoksa ona tak buna tak gidiyor bende biriktirip bilezik alcam şuan 7 tane var
Annemde artık ne yapsın kadın yok kızım öyle 18 çeyrek filan demiş hahaha yazık ya

Çocuklara söylemem diye düşünüyorum ilerde eğer durumum el verirse ev alacakların da ya da araba alacakların da veririm sevinirler :)

Çocuklara söylemem diye düşünüyorum ilerde eğer durumum el verirse ev alacakların da ya da araba alacakların da veririm sevinirler :)
Bizimki de artık nereden duyduysa bilmem anamın kafasını yedi . Bu arada iPhone X istiyormuş mezuniyetinden gelen hediye altınların üzerini Babam tamamlasın diyor . Babamda çok para tamamlayamam gibi birşey mi demiş ne kardeşim de beni aramış bakamayacakları çocuğu yapmışlar sende bakamayacaksan çocuk yapmasaydın diyor bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…