- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.921
Ücretsiz izne ayrıldım canım takarım yeni evlendigimde de hiç takmadım hevesim var birazEğer takmayacaksan bileziği, çeyrek daha iyi canım yada gram altın vs
Öyleyse bilezik alman daha iyi olucak canım,Ücretsiz izne ayrıldım canım takarım yeni evlendigimde de hiç takmadım hevesim var biraz
Ben kendi oğlumun birikenleri ile bilezik alacağım . Hem kendim kullanırım diye düşündüm hemde çeyreği bozdurmak daha kolayken bilezik daha zor kıyamıyor insan
tuce için bilezik en mantıklısı suveybe ama sen ben yani ev nıyetınde olanlar için bnce hıc bozma yani ev alırken tekrar bılezıgı bozucaksın ıkı kere bozma ucreti gidicek.ama ceyrek olunca harcarız dıyosan o ayrı.Eşim çeyrek lazım olunca evdekilerden almak isteyecek bileziği bozamaz en iyisi bilezik yaptırmak galiba
Bende sırf çocuğumun altınları gitmesin diye bilezik istiyorum . Annem diyor ki kardeşimin doğumuna 96 yılında 18 tane çeyrek altın hediye gelmiş . Babamda o sene gidip çocuğun altınlarını bozdurmuş yeni çıkan uydulardan almış tv içinEşim çeyrek lazım olunca evdekilerden almak isteyecek bileziği bozamaz en iyisi bilezik yaptırmak galiba
Haklı bence kardeşin ceyrekleei birleştirip bilezik yapmak mantıklı yoksa ona tak buna tak gidiyor bende biriktirip bilezik alcam şuan 7 tane varBende sırf çocuğumun altınları gitmesin diye bilezik istiyorum . Annem diyor ki kardeşimin doğumuna 96 yılında 18 tane çeyrek altın hediye gelmiş . Babamda o sene gidip çocuğun altınlarını bozdurmuş yeni çıkan uydulardan almış tv içinkardeşim de geçen gün bunu yanlışlıkla duymuş şimdi ortalığı yıkıyor ki benim 18 çeyreğim nerede verin diye
Bunlar hediye bizden çıkan bir şey olmadı diye düşündüm canım çeyreği bozdurmasi kolay oluyor büyük oğlumda ücretsiz izindeyken sıkıştıkca ceyrekleri bozdurduk hepSuveybe13 hevesinde varmıs canım al tak ne guzel ben oraları okumamıstm
Annemde artık ne yapsın kadın yok kızım öyle 18 çeyrek filan demişHaklı bence kardeşin ceyrekleei birleştirip bilezik yapmak mantıklı yoksa ona tak buna tak gidiyor bende biriktirip bilezik alcam şuan 7 tane var
Çocuklara söylemem diye düşünüyorum ilerde eğer durumum el verirse ev alacakların da ya da araba alacakların da veririm sevinirler :)Bende sırf çocuğumun altınları gitmesin diye bilezik istiyorum . Annem diyor ki kardeşimin doğumuna 96 yılında 18 tane çeyrek altın hediye gelmiş . Babamda o sene gidip çocuğun altınlarını bozdurmuş yeni çıkan uydulardan almış tv içinkardeşim de geçen gün bunu yanlışlıkla duymuş şimdi ortalığı yıkıyor ki benim 18 çeyreğim nerede verin diye
Bizimki de artık nereden duyduysa bilmem anamın kafasını yedi . Bu arada iPhone X istiyormuş mezuniyetinden gelen hediye altınların üzerini Babam tamamlasın diyor . Babamda çok para tamamlayamam gibi birşey mi demiş neÇocuklara söylemem diye düşünüyorum ilerde eğer durumum el verirse ev alacakların da ya da araba alacakların da veririm sevinirler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?