- 7 Ocak 2018
- 27.578
- 80.047
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.941
Gözünaydın canımSelam kızlar hayırlı cumalar şükür rabbim e ödeme aldı eşim iki kiramiz olmus yeni ikisini de o dedi faturalar ödendi kiz kardeşim elektrik odedi bizim onu vercem aksam 105 tl uğrayacak erkek kardesimden borç almıştık ona 400 yolluycas benim zuladan 100 tl harcamıştı eşim verdi oglanin kumbaradan kullandi 120 ona koydu artik en kücügunden bitane gram alcak koycak onuda taksit parasını verdi ben dün 10 euro bozup odemistim ama ona dememistimgunu gecti diye birazda euro bise kazandırmadi 1 seneden fazladır koydum tl olarak eltimlerle gün yapabiliriz o zmn lazim olursa diye kalsin olmassa 0.5 lik altın alcam
Bizde büyük kızıma 11 tane gelen çeyreği bozdurup eşimle TATile çıktmıştıkkkkBizimki de artık nereden duyduysa bilmem anamın kafasını yedi . Bu arada iPhone X istiyormuş mezuniyetinden gelen hediye altınların üzerini Babam tamamlasın diyor . Babamda çok para tamamlayamam gibi birşey mi demiş nekardeşim de beni aramış bakamayacakları çocuğu yapmışlar sende bakamayacaksan çocuk yapmasaydın diyor bana ya
Hayırlı olsun cqnımOğlumun hediyeleriyle bileziği aldık
20 Gr tamamlamak için biraz da cebimizden koyduk
Eski tarihli çeyreği:242
Yeni tarihli çeyreği:247
24 ayar Gr altını da 270 den bozdu
22 ayar bileziği de 259 dan verdi
5250 verdimHayırlı olsun cqnım
20 grma ne kadar verdin,,, ben dün 10 grm aldım 2600
Senin kızda Altınlarını isterseBizde büyük kızıma 11 tane gelen çeyreği bozdurup eşimle TATile çıktmıştıkkkk
Hahahhhhh yok kız istemiyor aksine kız kardeşinin altınlarını da bozdurun beraber tatil yapak diyorrrrSenin kızda Altınlarını istersebenim oğlan istemesede teyzesi fitneler zorla istettirir vallahi
HahahhaHahahhhhh yok kız istemiyor aksine kız kardeşinin altınlarını da bozdurun beraber tatil yapak diyorrrr
yaa ne guzel cnım ben de vakıfkart kullanıyorum hatta ek kartımda var vakıftan yılbasında temızlım dıyorum bakalım verırler bana da belkiSuveybe13 bilezigin hayirli olsun gule gule kullan.
kronikuykucu canim benim vakifbank kredi kartim var. Tum borcu temizledim bu ay biliyosun. Ertesi gun nakit avans mesaji geldi.
Ben de dun cektim bankamakten. Ceyrek altin aldim.Faiz masraf vs 0 yaziyordu cekerken.
250 seklinde 4 ay odeyecegim.
Ekstremin kesildigi gun gelecek ilk taksit
Kuru patlıcan ve biber almam lazım benimde Urfa taraflarınkini seviyorum bende ama getittirecek biri yokHaftanin yorgunlugu..
Oglumla uyuduk.
Biraz kuru patlican dolmasi yaptim.
Ocakta pisiyor.
Bugun 2.50krs harcama ile gunu kapattim sukur.
Yarin a101de epey indirim var kizlar.
Peynir alayim diyorum .
Teşekkür ederim canım kuyumcu dolasmadik genelde aldığımız bir kuyumcu vardı direk oraya girip aldıkHayırlı olsun canım
Bu kardeslerin hepsi aynı.kendi evlenmeden çok iyi bir iş bulsun ne kolay ya söylemek çocuguda ona diyince ne kırılckBizimki de artık nereden duyduysa bilmem anamın kafasını yedi . Bu arada iPhone X istiyormuş mezuniyetinden gelen hediye altınların üzerini Babam tamamlasın diyor . Babamda çok para tamamlayamam gibi birşey mi demiş nekardeşim de beni aramış bakamayacakları çocuğu yapmışlar sende bakamayacaksan çocuk yapmasaydın diyor bana ya
7 yildir kullanma na ragman yeni gibi iyi duruyor sanırım bende silverline alicam cam beyaz düşünüyorum tesekkur ederimModel nerede yazıyor bilemedim ama ozaman cam davlumbaz yoktu bizimki gri uzun davlumbazlardan aynı takımın üstüne cam davlumbaz almayı isterdim.
Resim ekliyim cam ocaktan çok memnunum bu arada.Herkes ozamanlar cam alma dedi ama ıyiki cam almışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?