Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gözünaydın canım

Bizde büyük kızıma 11 tane gelen çeyreği bozdurup eşimle TATile çıktmıştıkkkk

Oğlumun hediyeleriyle bileziği aldık
20 Gr tamamlamak için biraz da cebimizden koyduk
Eski tarihli çeyreği:242
Yeni tarihli çeyreği:247
24 ayar Gr altını da 270 den bozdu
22 ayar bileziği de 259 dan verdi
Hayırlı olsun cqnım
20 grma ne kadar verdin,,, ben dün 10 grm aldım 2600

15 tl markette harcadık kızlar İncirli lokum aldık birde 1 parça şey daha valla herşey zam gelmiş yine misafir bekliyoruz çok yoruldum bugün sil süpür yaptım profiterol yemek derken. Arkadaşım kızını okuldan almaya giderken 7 aylık oğlunu bana bıraktı 1 saat kadar bebekle ilgilendim oda diş çıkartıyormuş ağladı Of

Kv , annem , babam , anneannem , Babannem , 2 görümcemle telefonda konuştuk kulaklık taktım artık ancak işleri yetiştirdim . Kv ye annelerim araba almaya geldiklerini ama bize ben yoruluyorum erken Doğum yaparım diye gelmediklerini laf arasında söyledim umarım anlamıştır mesajımı ki anladı bence . Torununa kazak örüyormuş ne örüyor acaba

Suveybe13 bilezigin hayirli olsun gule gule kullan.

kronikuykucu canim benim vakifbank kredi kartim var. Tum borcu temizledim bu ay biliyosun. Ertesi gun nakit avans mesaji geldi.
Ben de dun cektim bankamakten. Ceyrek altin aldim.Faiz masraf vs 0 yaziyordu cekerken.
250 seklinde 4 ay odeyecegim.
Ekstremin kesildigi gun gelecek ilk taksit

yaa ne guzel cnım ben de vakıfkart kullanıyorum hatta ek kartımda var vakıftan yılbasında temızlım dıyorum bakalım verırler bana da belki
bizim subatta kredi bitiyor tesekkur msjı atmıs yıne kredi cekın demıs vakıf,sanki faizsiz

Haftanin yorgunlugu..
Oglumla uyuduk.
Biraz kuru patlican dolmasi yaptim.
Ocakta pisiyor.
Bugun 2.50krs harcama ile gunu kapattim sukur.
Yarin a101de epey indirim var kizlar.
Peynir alayim diyorum .
Kuru patlıcan ve biber almam lazım benimde Urfa taraflarınkini seviyorum bende ama getittirecek biri yok

Bu kardeslerin hepsi aynı.kendi evlenmeden çok iyi bir iş bulsun ne kolay ya söylemek çocuguda ona diyince ne kırılck

7 yildir kullanma na ragman yeni gibi iyi duruyor sanırım bende silverline alicam cam beyaz düşünüyorum tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…