Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım eviniz hayırlı olsun ağız tadı ile oturun inşaallah. Ben siyah almada ne alırsan al diyecegim şimdi ki aklım olsa görünüşe aldanmazdim. Bizimki termikel memnunum çok şükür.
siyah kesinlikle almam toz belli ediyor temizliği sıkıntı parmak izi belli ediyor kv siyah aldı çok zahmetli

Slm kızlar
Bugün 2 ekmek 2.5
5.5 tl de pide aldık dikkat ediyoruz evi ödeyene kadar
Altın 280 tl olmuş kendi adımıza sevindim salı bozacağız
Krediye başvurdu esim pazartesi yada salı eksper gelip eve bakacak
Bugün arkadasa gittim değişiklik oldu
Suveybe13 bileziğin hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan

Günaydın
Bugün diğer arkadaşın düğününe gideceğiz. Ama hava kötü o yüzden aldığım yeşil elbiseyi giymeyeceğim. Siyah elbise almıştım geçen hafta 79.99tl ye mangodan. Üzerine kimono giyeceğim sıcak tutar.
1gr altın takacağım.
Bu arada daha bozdurmadım (2 çeyrek ve 10gr bilezik duruyor daha)
Annem her ay yardım etmeye başladı tl olarak. Ben de anneme vereceğim çeyreğin 1 tanesini.-yeğenimin Doğum gününde her sene bir çeyrek veriyor-
Gitmeden bamya pişireyim diyorum ,eşim öğlen yer.
Benim kredi kartı taksitlerim az olsa ya da hiç olmasa daha iyiydi tabi kabul ediyorum.
Eşim bilgisayarını arkadaşına sattı ama adam tl yok dolar da bozdurmak istemiyorum deyip ödemiyor ya. İstetiyor ne kötü. Ben birinden bir şey alsam içim içimi yer parasını vermeden uykum rahat olmaz. Millet çok rahat şu sütü bizim Eve bıraktırıp parasını bile sormadan sütü alıp giden arkadaşlar.
Bilgisayarı 2500tl ye sattık. O para gelse bilezik bozdurmayız 1 ay daha. Sonra da eşim işe girerse hiç gerek kalmaz.
İnsanlar çok rahat ya da bizim iyi niyetimizi sömüren çok.
Eşim de başkasına satacam deyip geri alacam dedi. Ben de öyle şey mi olur vermeyecem demiyor elimde tl yok diyor dedim. Karışmaz olaydım ,biz tartıştık ağlattı başkasının yüzünden gene beni.
Benim bakış açım bu ne söz verdiysen ona uyarsın. Adama satmışsın niye parasını ver yoksa geri alacam diyorsun. Bekle hırsız değil ya verir illaki. Aç açıkta değiliz şükür. O utansın dedim. Ama adam utanmaz galiba parasını isteyince fiyatta pazarlık yapmaya kalkmış. Adamın bankada bir sürü doları var ticaret yapıyor ama pintiler. Karısı da pinti. Benim kuaföre götürdüm geçen. Mahalle kuaförüne götürmüşüm gibi saçma sapan davrandı. Bir de eski saçı bok gibiydi. Kuaförden sonra çok beğendim diye özgüveni TAVAN geziyor.
Eşim kimseyi sırtımızda taşımamalıyız bırak ne hali varsa görsünler sütü sana bıraktırsam dediğinde evde yokuz demeyi, kuaför sorulduğunda saç zevki başka bir şey kendin deneyerek bul kuaförünü demeyi bilmen lazım diyor.
Ben çok ince düşünüyorum ama artık biraz kendimi düşünmem lazım. Kafayı yiyecem ince düşünmekten.

Alya günaydın:)
Bu mesajına hem beğeni hem komik hem üzüntülü ifadesi koymak istedim:)
Sen gerçekten çok iyi niyetlisin, ama iyi niyetni kullanmalarına izin vermemelisin bence, eşin çok haklı bence ihtiyacı olduğu halde karşındaki parasını vermiyor, bankada parası olduğu halde adamın.. siz niye onun yüzünden sıkıntıya girip bilezik bozduracaksınız ki? Ben olsaydım eşime paranı vermiyorsa al derdim, 10 bine aldığm elektronik aleti 2500 verecğm adam da daha lütfedip parayı verecek, yok öyle bir dünya !

7 yildir kullanma na ragman yeni gibi iyi duruyor sanırım bende silverline alicam cam beyaz düşünüyorum tesekkur ederim
Teşekkür ederim elimden geldiğince temiz kullanmaya çalışıyorum çok sukurde bir sıkıntı cikarmadilar
Ozamanlar beyazda yoktu kesinlikle direkt alırdım yoksa.
Bunda ankastrede parmak izi v.s konusunda sıkıntı yaşamıyorum aslında, ama gribi buz dolabım için aynı şeyi söylemeyeceğim çok dertliyim

Günaydınlar mutlu hafta sonları herkese
Evde boş boş zamanda geçmiyor.Birazdan kahvaltı hazırlarız eşim biraz uyusun diye bekliyorum.
Ağzımın da tadı yok bi tuaf yerken keyif almıyorum bu sıralar.Ayrica akşama kadar uzanıyor olmama rağmen çok halsizim anında yoruluyorum.Zaten yorulmasam bile hemen ağrı batma başlıyor karnımda biraz dolanınca evin içinde.insallah minnoş iyidir bizimÇarşamba günü kontrol var.
Bugün bakliyat,makarna,ün,şeker v.s koyduğum dolabı temizlemem lazım birşey kelebeklenmis sanırım dün akşam 2 kelebek uçtu dolabı açınca.Esim sen yapamazsin,bende yapmak istemiyorum ev isi icin yardimci cagir diyor.bende yardımcı çağırsak bile böyle ince ve detaylı işleri yaptırmam düzenim var falan diyorum.Israrla ben sanada yaptırmam,kendimde yapmam diyor.Sen cikart dolaptan, bende yere ortu serip oturdugum yerden ayıklayıp bakıp temizleyim diye teklif edeceğim bakalım.

Gunaydin.
Mevsim gecisi galiba uykulara doyamiuorum.
Dun ogleden sonra uyuduk.
Aksam erkenden yattik

Guzel bi haftasonu kahvaltisi hazirlayayim. Sicak cesit yapayim.
Markete gidilecek sonra.

2 haftalik süt parasi verecegim 35 lira.
Araba isimiz var belki yarina kalir o.
Odenek yatmadi daha. Son 1 hafta artik.

Kapattigimiz bir borcumuzun e devlette vergi veya dosya borcu gibi birseyi cikti 200 liraya yakin . Ek dersten verecegim.

Çok özür dilerim ama çok güldüm alya ya aslında gülünecek birşey yokta sen haksızsın kusura bakma yazmasam içimde patlar eşin doğru söylüyor

Biz de 1 yıldır sattığımız ekran kartından gelecek parayı bekliyoruz malesef İnsanlar her zaman düşünceli olmuyor. O yüzden dostla alışveriş yapmayı hiiiç sevmem.

Günaydın kızlar sabahın köründe kalktık sanki birşey varmış gibi dün cidden çok yorulmuştum bayıldım resmen yatakta . Sabah eşim diyor ki sen bayıldın da oğluş bayılmadı sabaha kadar tekme yedin daha uyudun çocuk hiç uyumadı ne yapayım ya çok uykum var kalkıp onunla mı konuşayımbugün Pazar’a gidip kornişon alacağız kızlar . Ama mesela 5 kg kavanoz için kaç kg kornişon almam lazım biliyor musunuz acaba

Canım ben 3 kilo kornişon 3 kilo acur 10 kiloluk kavanoz kurdum

3 kilo yeterli oluyor 5 kg için bende tuzunu ayarlayamiyorum ziyan oluyor üzülüyorum bı yapıyorum çok tuzlu tuzu azaltiyorum tursu eriyor bakalim denicem yine inşallah ziyan olmaz

3 kilo yeterli oluyor 5 kg için bende tuzunu ayarlayamiyorum ziyan oluyor üzülüyorum bı yapıyorum çok tuzlu tuzu azaltiyorum tursu eriyor bakalim denicem yine inşallah ziyan olmaz
Bu tarifi kullan hayatta kötü olma imkanı yok

Eklentiler

• image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 119
Teşekkür ederim canım ne kadar çekeceksiniz krediyi

Alya bu adam çalışmıyor bilgisayarı satmış parasını hemen vermesi lazım yoksa almasın. eşin istediği gibi yapsın alsın bilgisayarı parasını vermiyorsa.
İnan hiç bir şey onların umrunda değil öyle insanları düşünmeye değmez. Bu insanlardan fayda da gelmez uzak olsunlar daha iyi alınırlarsa alınsınlar küserlerse küssünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…