Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhabalar dün cok yoğun bir gündü memleketten eniştesi geldi eşimin onu ağırladim görümcemler vs de geldiler.

Cok sukur evde malzemem vardı dışarıdan sadece tatlı ve ekmek almış eşim. Son dakika haber verdiler tatlı yapmaya fırsatım olmadı ancak menüyü ve ara sıcakları salatayı yapabildim çocukla.

Eniştemiz sagolsun baya birsey getirmiş kv arabayı doldurmuş.

5 kiloluk salça domates biber karisik
1 kg sade domates salçası
3 kg kadar nohut
1 kg ceviz 1 kg fındık
5 kiloluk salamura yaprak
5 litrelik hakiki zeytinyağı
Birer kavanoz cilek seftali uzum reçeli
Kuru üzüm
Biraz pul biber ve nane
Kv kendi yaptığı üzüm pekmezi 1 litre kadar
3er kilo kadar patates ve sogan enişte yoldan almış gelirken

Şu saydıklarımın hepsi organik kaliteli ve para ile almaya kalksam 1000 tl falan tutardı sanırım. Sağolsunlar kış için yükümüzün yarısını aldılar

Bu gün çok dinlenemedim ve şuan agrım var biraz.Bakliyat dolabını nihayet hallettik,az bir kabuklu ceviz vardı o böceklenmiş,birde patlatmalik misir vardi kavanoza koymamistim oda boceklenmis,Attik mecburen dolabi kavanozlari herseyi cikardik temizledik yeniledik.Boylece eksik ve fazlalarda çıkmış oldu ortaya.
2.5 kilo nohut
2.5 kilo k.fasulyem var

Şeker,şehriye,makarna, irmik yakın zamanda alınması gerekiyor çok az kalmışlar.
2 çeşit bulgur ve 2 çeşit mercimek var.
2 tane 1 er kiloluk kavanoz pul biberim
1 tane 1 kiloluk kavanoz nanem
1 tane yarim kiloluk kavanoz kara biberim var.
Nanem yaza kadar yetmeyebilir çok tuketiyoruz.Az kalınca anneme söylerim ananemde fazlaca bulunuyor çok fazla kurutuyor oradan getirir.

Eşimle avm ye gittik, 650 lira harcadık
E bebekte 410
gecelik 80
Eşime pantolon 80
Kahve dünyasında 17
Yemek 60
canım yanlardan cıtcıtlı elbıseler var emzırme gecelıgı dıye resmen 20gun tek onla gezdım kesınlıkle cok tavsıye ederım pıjama alıyosanda yıne emzırme ozellikle al
tuce_tuce ve dıger hamısler sıze de tavsiyemdir
emzırme sutyeni gecelıgı pıjaması her seyi can can

Annem de senin gibi söyledi sen karışma eşin ne yapacağını bilir dedi. Parasını vermezse napacaksın sonra dedi.

Çok haklısın.Eşim de aynını söylüyor bazı insanlar faydadan çok zarar veriyorlar. Biraz ben hemen kucaklıyorum insanları sanırım.

Selam kızlar harcamali günler bu ara bugun kahvalti edip ortalik topladim mutfagi topladim makine boşalttim disari ciktik oglusla eczaneden ilaç aldim 30 tl verdim muayene çıktı milyoncuda 14 tl yerel market var yarim kg kiyma tavuk pirzola 1 kg taze fasulye dolma biber salatalik domates üzüm maydonoz. 57 tl buraya 100 tl harcamisim geldik komşuda kuran vardi asure dağıttı ikramliklarla eşim şehir dışına çıktı geceye doğru gelcekmis biz komşudan atistirdik cay yapti ictik bi kac komsuyla saolsun yanima 1 tabak asure koydu yine eve geldim 5 i geçiyordu komşudan taze fasulyeleri temizledim yarisindan cogunu domatesle kavurdum sogusun buzluga atcam 2 poşetlik bide kalanı hasladim soğudu posetledim arkadaş öyle atip kavuruyorum ddi bende öyle yaparım kendime eşim yemez dolma biber temizledim bi posette onu attim denk gelip alirsam 1 poşet daha haslayip atcam

Sağol canım önerin için
ben lohusa geceliği aldım mavı renk, sezeryn olucağı için belki pijama dikeşlerime gelir rahat edemem diye

[alQUOTE="pure hazel, post: 61240637, member: 859144"]
Ebebekten neler aldiniz
[/QUOTE]
Dijital ateş ölçme cihazı
Göğüs pedi
Lohusa pedi
Lansinoh göğüs kremi
Süt saklama poşeti
Tek kullanmlık mama önlüğü, bu çok uygundu diye aldım indirmli 5 liraydı
Alt açma örtüsü
@püre hazel

50 lira ustaya gitti normaldi.
85 lira markette gitti.
A101den peynir cif yumurta sucuk ekmek.
Gerisi abur cubur. 100 lira. Hersey pahali kalitesiz .
Toplamda 150 lira gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…