- Konu Sahibi pure hazel
-
- #43.981
Memleketten gelen seyler o kadar cok ise yariyor ki. Bereketli oluyor bir de.
Çok teşekkür ederim ❤Bu tarifi kullan hayatta kötü olma imkanı yok
kuyumcudan bıldırıyorum kızlar
24 ayar gram 281
ceyrek 469
E bebekten neler aldinizEşimle avm ye gittik, 650 lira harcadık
E bebekte 410
gecelik 80
Eşime pantolon 80
Kahve dünyasında 17
Yemek 60
canım yanlardan cıtcıtlı elbıseler var emzırme gecelıgı dıye resmen 20gun tek onla gezdım kesınlıkle cok tavsıye ederım pıjama alıyosanda yıne emzırme ozellikle alEşimle avm ye gittik, 650 lira harcadık
E bebekte 410
gecelik 80
Eşime pantolon 80
Kahve dünyasında 17
Yemek 60
Annem de senin gibi söyledi sen karışma eşin ne yapacağını bilir dedi. Parasını vermezse napacaksın sonra dedi.Alya günaydın:)
Bu mesajına hem beğeni hem komik hem üzüntülü ifadesi koymak istedim:)
Sen gerçekten çok iyi niyetlisin, ama iyi niyetni kullanmalarına izin vermemelisin bence, eşin çok haklı bence ihtiyacı olduğu halde karşındaki parasını vermiyor, bankada parası olduğu halde adamın.. siz niye onun yüzünden sıkıntıya girip bilezik bozduracaksınız ki? Ben olsaydım eşime paranı vermiyorsa al derdim, 10 bine aldığm elektronik aleti 2500 verecğm adam da daha lütfedip parayı verecek, yok öyle bir dünya !
Çok haklısın.Eşim de aynını söylüyor bazı insanlar faydadan çok zarar veriyorlar. Biraz ben hemen kucaklıyorum insanları sanırım.Alya bu adam çalışmıyor bilgisayarı satmış parasını hemen vermesi lazım yoksa almasın. eşin istediği gibi yapsın alsın bilgisayarı parasını vermiyorsa.
İnan hiç bir şey onların umrunda değil öyle insanları düşünmeye değmez. Bu insanlardan fayda da gelmez uzak olsunlar daha iyi alınırlarsa alınsınlar küserlerse küssünler
Sağol canım önerin içincanım yanlardan cıtcıtlı elbıseler var emzırme gecelıgı dıye resmen 20gun tek onla gezdım kesınlıkle cok tavsıye ederım pıjama alıyosanda yıne emzırme ozellikle al
tuce_tuce ve dıger hamısler sıze de tavsiyemdir
sutyeni gecelıgı pıjaması her seyi can can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?