- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.001
valla ben sectım yengem aldı bırını oburunu ben aldım pahalıya bıde pıjama ıkı tane sadece bir defa gıydım normal dogumdu zaten dıkıs yoktu karnımda wc ıcınde gecelik buyuk kolaylıkSağol canım önerin için
ben lohusa geceliği aldım mavı renk, sezeryn olucağı için belki pijama dikeşlerime gelir rahat edemem diye
80 binTeşekkür ederim canım ne kadar çekeceksiniz krediyi
Maaşallah canım, güle güle yiyinMerhabalar dün cok yoğun bir gündü memleketten eniştesi geldi eşimin onu ağırladim görümcemler vs de geldiler.
Cok sukur evde malzemem vardı dışarıdan sadece tatlı ve ekmek almış eşim. Son dakika haber verdiler tatlı yapmaya fırsatım olmadı ancak menüyü ve ara sıcakları salatayı yapabildim çocukla.
Eniştemiz sagolsun baya birsey getirmiş kv arabayı doldurmuş.
5 kiloluk salça domates biber karisik
1 kg sade domates salçası
3 kg kadar nohut
1 kg ceviz 1 kg fındık
5 kiloluk salamura yaprak
5 litrelik hakiki zeytinyağı
Birer kavanoz cilek seftali uzum reçeli
Kuru üzüm
Biraz pul biber ve nane
Kv kendi yaptığı üzüm pekmezi 1 litre kadar
3er kilo kadar patates ve sogan enişte yoldan almış gelirken
Şu saydıklarımın hepsi organik kaliteli ve para ile almaya kalksam 1000 tl falan tutardı sanırım. Sağolsunlar kış için yükümüzün yarısını aldılar
Canım sen pişik kremi hangisi aldınvalla ben sectım yengem aldı bırını oburunu ben aldım pahalıya bıde pıjama ıkı tane sadece bir defa gıydım normal dogumdu zaten dıkıs yoktu karnımda wc ıcınde gecelik buyuk kolaylık
sudocrem tavsıye ettı cevrem hep ondan aldm canım daha çok az kullandm ben de ck sukur.Canım sen pişik kremi hangisi aldın
Biz bugün mustela 123 pişik kremi aldık
İnşallah gerek kalmazda, yine de elimizn altında bulunsun dedik..
Cosmeticada Molfixler uygun trendyoldada 1 numara 0.71 kuruşa denk geliyor.Carrefoylurda bebek bezlerinde yuzde 25 indirim varmis. Incelediniz mi. Fiyatlar uygun mu.
Hicbir fikrim yok bu konuda
Ne güzel inşallah bizm de kullanmamıza gerek kalmazsudocrem tavsıye ettı cevrem hep ondan aldm canım daha çok az kullandm ben de ck sukur.
Sudocrem almıştım kendim hastane de Bepanthol vermişti daha çok Bepanthol kullanıyorumCanım sen pişik kremi hangisi aldın
Biz bugün mustela 123 pişik kremi aldık
İnşallah gerek kalmazda, yine de elimizn altında bulunsun dedik..
Eğer bizde kullanma durumunda kalıp beğenmezsek, bende bunlardan alıyım kızlarSudocrem almıştım kendim hastane de Bepanthol vermişti daha çok Bepanthol kullanıyorum
Doğduğundan beri mi bu bezi kullanıyorsun, yoksa sonra mı geçtinBebek bezinde minies kullanıyoruz hem uygun,hem ince hemde yumuşak sızdırma da olmadı pisikte yapmadı beze çok para vermek istemeyenlere tavsiye ederim
Acaba ne kadar vadeyle ne kdar cikar kredi hic hesaplattirdiniz mi bankaya80 bin
evet hesaplattikAcaba ne kadar vadeyle ne kdar cikar kredi hic hesaplattirdiniz mi bankaya
Gelire gore bu fiyati veriyorlar degil mi. Mesela siz atiyorum 2500 lira odeyebilirsiniz aylik ama bordroya bakip belirleniyor degil mi ne kadar odeyebileceginizAylik 1775 ödeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?