Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sağol canım önerin için
ben lohusa geceliği aldım mavı renk, sezeryn olucağı için belki pijama dikeşlerime gelir rahat edemem diye
valla ben sectım yengem aldı bırını oburunu ben aldım pahalıya bıde pıjama ıkı tane sadece bir defa gıydım normal dogumdu zaten dıkıs yoktu karnımda wc ıcınde gecelik buyuk kolaylık

Maaşallah canım, güle güle yiyin

valla ben sectım yengem aldı bırını oburunu ben aldım pahalıya bıde pıjama ıkı tane sadece bir defa gıydım normal dogumdu zaten dıkıs yoktu karnımda wc ıcınde gecelik buyuk kolaylık
Canım sen pişik kremi hangisi aldın
Biz bugün mustela 123 pişik kremi aldık
İnşallah gerek kalmazda, yine de elimizn altında bulunsun dedik..

Kızlar eşimle bugün araba için kredi meselesini masaya yatırdık. 70 bin cekersem 10 bin de babama vereceğim.5 binle de kartı kapatacagim .Eski arabamızda 20 bin ancak eder.75 ile de alınabilecek güzel bir otomotik vites zor gibi.Kaynimin 2015 Toyoto Auris ara a var daha 30 binde. 90 bine ya da 85 e satabilir böyle iyi araçlara gücümüz yetmiyor
.En iyisi dedik önce babamın 10 binini Ocak a kadar ödeyelim sonra bakarız.
Belki ötv indirimi vs olur araba piyasası biraz düşer şimdi çok yüksek ya iyi bir araba en az 100 bin otomotikse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…