- 11 Mart 2013
- 33.717
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.107
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #44.201
Varya keşke benimki hep baş aşağı olsacok sukur tuciş bı sorun yokmus bızım oglus 8.aydan sonra hıc donmemıstı hep bas asagıydı sıpa
Varya keşke benimki hep baş aşağı olsaben nasıl istersem öyle duracak öyle kafasına göre durdurmam onu
Şimdi benimkinin yeri genişte 34 ten sonra dönmezse sorun bizimki 3 gündür öyle takılıyor oturmuşbnım arkadasımın son zaman dönmedi mesela mecburi sezeryan oldu
döner döner annesi sen içini ferah tut hayırlısıyla gelsın ınsAllahŞimdi benimkinin yeri genişte 34 ten sonra dönmezse sorun bizimki 3 gündür öyle takılıyor oturmuş
Ay işte bende bilezik istiyorum bu yüzden azıcık sıkışsak satarız diye korkuyorumPlanda yoktu hava güzel olunca piknik yapalım dedik 50 TL gitti nakit azaldığı için kk dan çektik böyle giderse maaş kk na gider birikimde olmaz iyiki ceyrekleri bilezik yapmışım
döner döner annesi sen içini ferah tut hayırlısıyla gelsın ınsAllah
Aynen tuce hem yeni doğum yapmış kadına da yakışıyor bilezikAy işte bende bilezik istiyorum bu yüzden azıcık sıkışsak satarız diye korkuyorum
Bana yakışmaz kesin ya kollarım ince komik duruyor benceAynen tuce hem yeni doğum yapmış kadına da yakışıyor bilezik
Annemde a 101 den aldı 3 yıldır kullanıyor hiç sıkıntı yaşamadı çok şükürYaaaaa A101 e 6 çekmeceli geliyor 1200
Karar veremedim yaaaa
Benimde bütün beyaz eşyalarım farklı markalar.Degistirecegim zaman farkli markalara bakabilirim yinede .
Alayım o zaman yaa 6 çekmeceli miAnnemde a 101 den aldı 3 yıldır kullanıyor hiç sıkıntı yaşamadı çok şükür
Hayırlı olsun canım güle güle oturunkızlar altınları bugün sattı esim
cumhuriyet 1772
yarim 886
çeyrek 443
22 ayar bilezik 253.5 dan satılmış
kv 8 bin fazladan vermiş
Nolur ve yüzüklerimi de vermiştim kv 8 bın daha verince onları satmadık ☺çok iyi oldu 3 gibi eksper gelip eve bakacak krediyide aldık mı tapuyu alacagız inşallah
3 çekmeceli annemdeki tek yaşadığı için yetiyor ona.Alayım o zaman yaa 6 çekmeceli mi
Sağlıkla kucağınıza alın inş tebrikler bolca dinlenmelerHerkse merhaba
50 tl muayene ücreti
50 tl yemek
50 tl kuruyemiş,süt,dometes,ekmek,
Çok şükür minnosumuzun kalp atışlarını duydukDualrinizi eksik etmeyin lütfen çünkü kanama alanı halen duruyor ve biraz da büyümüş malesef.iğneye hap da eklendi,sık,sik kontrol edeceğiz dedi.Insallah sağlıcakla hayırlısıyla kucağımiza almak nasip olsun
Istirahtte bir süre daha uzayacakmış.Hic birşey yapmak yol bol bol uzanacaksın,iş yapmayacaksın,ağır falan kesinlikle kaldırmayacaksın dedi doktor.
Anladım canım güle güle kullansın3 çekmeceli annemdeki tek yaşadığı için yetiyor ona.
Maşallah canım sen hiç canını sıkma ben 2 kum da da 3 ay boyunca hiç kalkmadan yattım sadece WC ye gidiyordum rabbim yiyecek ekmeği varsa dünyaya geliyor zatenHerkse merhaba
50 tl muayene ücreti
50 tl yemek
Çok şükür minnosumuzun kalp atışlarını duydukDualrinizi eksik etmeyin lütfen çünkü kanama alanı halen duruyor ve biraz da büyümüş malesef.iğneye hap da eklendi,sık,sik kontrol edeceğiz dedi.Insallah sağlıcakla hayırlısıyla kucağımiza almak nasip olsun
Istirahtte bir süre daha uzayacakmış.Hic birşey yapmak yol bol bol uzanacaksın,iş yapmayacaksın,ağır falan kesinlikle kaldırmayacaksın dedi doktor.
Kanama alanı geçecek sağlıkla kavuşacaksınız inanıyorumHerkse merhaba
50 tl muayene ücreti
50 tl yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?