Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Damacana su 2 adet , 22tl
Market harcaması yumurta,ıslak mendil 21 tl
Sabah esim bir paket sigara aldı 11,5 tl

Bugünü de böylece kapattık

Yarın eşim izinli buzluktan et çıkardım, yanına patates püresi yaparım. Biraz pilav var ve patlican közlemesi var dolapta. Sadece ekmek alırız inşallah,tabi dışarı avmye falab gitmezsek

Planda yoktu hava güzel olunca piknik yapalım dedik 50 TL gitti nakit azaldığı için kk dan çektik böyle giderse maaş kk na gider birikimde olmaz iyiki ceyrekleri bilezik yapmışım
Ay işte bende bilezik istiyorum bu yüzden azıcık sıkışsak satarız diye korkuyorum

Degistirecegim zaman farkli markalara bakabilirim yinede .
Benimde bütün beyaz eşyalarım farklı markalar.
12 yillik evlenmeden oncede almistim 2 yilda depoda kaldı almistim bosch marka,
12 yillik bulaşık mak.Beko 2 programlı,
Buz dolabım dondurucu altta olanlardandi vestel markaydı 3 yılda 3 kere tamire gitti değiştirdik mecburen.
9 yıldır arçelik ×L boy buz dolabı kullanıyoruz
Ankastre set 7 yillik silverline.
Vestel buz dolabı dışında hiç birinden sorun yasamadik çok şükür

Hayırlı olsun canım güle güle oturun

Herkse merhaba
50 tl muayene ücreti
50 tl yemek
50 tl kuruyemiş,süt,dometes,ekmek,
Çok şükür minnosumuzun kalp atışlarını duyduk Dualrinizi eksik etmeyin lütfen çünkü kanama alanı halen duruyor ve biraz da büyümüş malesef.iğneye hap da eklendi,sık,sik kontrol edeceğiz dedi.Insallah sağlıcakla hayırlısıyla kucağımiza almak nasip olsun
Istirahtte bir süre daha uzayacakmış.Hic birşey yapmak yol bol bol uzanacaksın,iş yapmayacaksın,ağır falan kesinlikle kaldırmayacaksın dedi doktor.

Sağlıkla kucağınıza alın inş tebrikler bolca dinlenmeler

3 çekmeceli annemdeki tek yaşadığı için yetiyor ona.
Anladım canım güle güle kullansın
Maşallah canım sen hiç canını sıkma ben 2 kum da da 3 ay boyunca hiç kalkmadan yattım sadece WC ye gidiyordum rabbim yiyecek ekmeği varsa dünyaya geliyor zaten
Sen yine de dikkatli ol

Kanama alanı geçecek sağlıkla kavuşacaksınız inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…